hausmeister Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Miercuri, 03sept, seara pe la ora 22.00, am avut nefericita ocazie sa asistam "live" la un accident in care au fost raniti 2 tineri aflati pe o motocicleta. Baietii circulau pe o Yamaha cu numere rosii de Bv dinspre Modarom spre Teatrul Dramatic si la intersectia de la ING au fost surprinsi de un taximetrist care a iesit din strada lateral-stanga pana pe prima banda fara sa se asigure. Motociclistul a apucat sa franeze (oarecum) si a intrat cu motoru pe lateral stanga dupa care au fost proiectati pe partea dreapta in bordura. Taximetristul nu a oprit imediat la locul accidentului (cred ca i-a trecut prin cap sa o intinda) ci a oprit mai jos in statia Rat. Cand am oprit langa ei, conducatorul era inconstient, dar si-a revenit in cateva minute pana a venit ambulanta. Apropo, nu stiu de ce se mai numeste serviciu de urgenta pt ca ambulanta a ajuns in aproape 10 minute in conditiile in care faci 5 min pe jos de la ING pana la centrul de ambulante aflat la 2 strazi distanta. Inca un lucru greu de imaginat dar care nu ne mira in Ro...la locul accidentului a ajuns un echipaj de la Politia Rutiera dupa care a ajuns un al 2-lea echipaj pentru masuratori din care facea parte un "Domn Agent foarte TURMENTAT bineinteles, in timpul serviciului in fine trecem peste asta( sunt curios daca a filmat cel de la Antena1 expresia Domnului sus amintit sau daca baietii care se certau cu el chiar au rezolvat ceva cu asta). Baiatul care a fost dus la spital am inteles ca e din Vulcan ,avea ceva rani dar nu era intr-o stare f grava. Daca mai stiti ceva de el, ce urmari sunt si mai ales daca aveti vreu film cu "agentul turmentat in slujba cetateanului", ca am vazut ca toata lumea il filma cu tel puneti-le aici. Bafta si fiti cu ochii-n 16! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kessl3rbb Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 teoretic ar fi trebuit sa-i faca dosar de cercetare penala taximetristului pt ca accidentul s-a soldat cu victime. Imi place sa cred ca, desi turmentat, a facut dreptate in acest caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kessl3rbb Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 o sa ii faca ca a si baut inainte sa se urce la voloan :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hausmeister Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 teoretic ar fi trebuit sa-i faca dosar de cercetare penala taximetristului pt ca accidentul s-a soldat cu victime. Imi place sa cred ca, desi turmentat, a facut dreptate in acest caz. practic el intreba unde e motociclistul dupa ce i s-a explicat de trei ori ca e la spital. nush cata dreptate s-a facut dar sigur nu de catre nea' Matol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kessl3rbb Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 ....Eu acum sunt bn..putin ma mai doare picioru ..da imi trece .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hausmeister Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 ....Eu acum sunt bn..putin ma mai doare picioru ..da imi trece .. tu esti cel care conducea sau pasageru din spate? ma bucur ca esti ok. cu nemernicu ala ce-ai facut, ti-a dat asigurarea, iti acopera dauna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kessl3rbb Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu sunt cel care conducea....cu desteptu de taximerist ce sa zic..il doare in fund...si asigurarea nu intra ca bause..:|..am inteles ca tu esti cel care era in spatele meu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu sunt cel care conducea....cu desteptu de taximerist ce sa zic..il doare in fund...si asigurarea nu intra ca bause..:|..am inteles ca tu esti cel care era in spatele meu??? Cine ti-a zis ca asigurarea lui nu te acopera pentru ca bause? Da-mi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 cat de idiot sa fii sa te duci la locul accidentului, baut fiind. trimitea pe altcineva mai bine, sau daca nu aveau, anuntau ca nu au om disponibil...pana gaseau o solutie. dar ce vrei...pulitia romana sucks big time sanatate motoristului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Eu sunt cel care conducea....cu desteptu de taximerist ce sa zic..il doare in fund...si asigurarea nu intra ca bause..:|..am inteles ca tu esti cel care era in spatele meu??? Il doare in fund? Mergi si scoate-ti certificat medico-legal. Vezi sa nu-ti dea mai putin de 10 zile ingrijiri medicale pentru ca in cazul ala nu i se mai face dosar penal. Si sa-si scoata certificat si cel care era cu tine pe motor. Mergeti si depuneti plangere la Politie. O sa vezi ca-si va reveni el la realitate. Taximetristii sunt o specie aparte de conservari... Au un tupeu fantastic, iar motociclistii pur si simplu nu exista pentru ei. Te vad oarecum resemnat. Daca te stii in regula si ca n-ai fost tu de vina, nu vad de ce ai atitudinea asta. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hausmeister Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Eu sunt cel care conducea....cu desteptu de taximerist ce sa zic..il doare in fund...si asigurarea nu intra ca bause..:|..am inteles ca tu esti cel care era in spatele meu??? eu eram la vreo 20-30 m in spatele vostru, m-am oprit la 2sec dupa ce v-a lovit . la 5m de voi era un prieten de-al meu cu un R6, el a dat declaratie ca martor. dak va ajutam cu ceva da un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate