valbi Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 salut, a facut cineva operatia asta ? ieri a lesinat cazanu si am dat de primejdie, am innebunit nu de alta da sunt si coleric in fine dupa ce m-am coit vre-o 2 ore m-am bunghit ca nu citea bine senzoru de la ambreiaj, am scos papucii i-am inecat in sprei, curatat, dar tot mai trebuie sa ii gadil un pic ca sa faca contact. asa ca am prins boala pe mizeria asta a lu` suzuki cu trasu de ambreiaj si vreau neaparat sa scap de ea. know-how-ul este bine venit. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 "Senzorul" ala e un simplu contact. ca sa-l anulezi nu trebuie decat sa pui cei 2 papuci in contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Sau sa ii scoti, depinde ce tip de contact este, normal inchis sau normal deschis. Scoate un papuc si vezi daca actioneaza electromotorul. Daca da, lasa`l scos si ai scapat. Daca nu, il scoti si pe celelalt si inchizi circuitul unind cei 2 papuci si air ai scapat. . Sau incearca sa mai strangi papucii inainte sa ii bagi la loc. Cu stima, Editat Septembrie 5, 2008 de whiteman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Sau sa ii scoti, depinde ce tip de contact este, normal inchis sau normal deschis. Scoate un papuc si vezi daca actioneaza electromotorul. Daca da, lasa`l scos si ai scapat. Daca nu, il scoti si pe celelalt si inchizi circuitul unind cei 2 papuci si air ai scapat. . Sau incearca sa mai strangi papucii inainte sa ii bagi la loc. Cu stima, Este contact normal deschis. Intr-o zi un binevoitor priceput s-a gindit sa-mi traga un papuc de acolo, si iaca asa am ajuns eu sa-mi cumpar baterie noua =)) Trebuie scurtcircuitati papucii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Este contact normal deschis. Intr-o zi un binevoitor priceput s-a gindit sa-mi traga un papuc de acolo, si iaca asa am ajuns eu sa-mi cumpar baterie noua =)) Trebuie scurtcircuitati papucii. tareeeeeeee si, e buna bateria noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 tareeeeeeeesi, e buna bateria noua? Normal ca e buna. E buna si aia veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Normal ca e buna. E buna si aia veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Eu am o sarma trasa intre ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Eu am o sarma trasa intre ele . pai asta este "ingenioasa" solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 salut... si eu ma gandeam ca poate a lesinat bateria dar am masurat si totu ok, am deschis run`u si am ajuns si la arcu de la starter l-am facut bucatele si iarasi totu ok. si uite asa m-am bunghit in final ... multumesc, raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate