atomis Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Tocmai am vazut si eu la televizor stirile. Ma bucur enorm de faptul ca lumea chiar s-a adunat acolo. La cat de multa cearta este pe forum nu ma asteptam. Felicitari tuturor celor prezenti. Condoleante familiilor. Dumnezeu sa ii aiba in grija pe Traian si Ela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 http://www.realitatea.net/zeci-de-motocicl...eni_347031.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Mare pacat.. anul trecut cand sa intamplat nenorocirea si trebuia sa vin la inmormantare sa facut sa am accident cu gsxr-ul, acum cand trebuia sa vin si eu la parastas sa facut sa am accident cu motocicleta astalalta.. Ce e in sufletul parintilor, greu de aflat.. dupa un an de zile si ei sunt la fel de terminati psihic ca atunci. Putere familiilor ! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=29691 min 30.12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 http://www.tvr.ro/articol.php?id=46260&c=47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 SfâÂşietor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 mare pacat! Dumezeu sa-i odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0cc0Lin0_ Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Cata suferinta pe acei parinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Din ciclul "Traim in jungla": Ma intorceam ieri, in jurul orei 18, de la parastas si in drum spre casa am trecut, din nou, pe Calea Plevnei si ce sa vad?! Atat florile, cat si lumanarile fusesera zdrobite, zic io, in mod intentionat. Sincer, imi vine greu a crede ca ala era singurul loc pe unde puteai trece sau intoarce masina...ce sa mai zic?! Am fost azi si am facut poze... Editat Septembrie 14, 2008 de cactuskid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 mda... uneori nu se tine cont si de sentimentele celorlalti... pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Condoleante familiilor. Dumnezeu sa-i odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Am fost azi si am facut poze... Ciudate urmele de pneuri...ai putea spune cu usurinta ca cineva a facut un car drifting acolo...sper ca nu exista oameni atat de bolnavi la cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Ciudate urmele de pneuri...ai putea spune cu usurinta ca cineva a facut un car drifting acolo...sper ca nu exista oameni atat de bolnavi la cap.... uita-te la reportaje si o sa intelegi ce e cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 D-zeu sa-i odihneasca. Iar parintilor sa le mai aline din suferinta ... N-am putut veni, am motorul stricat. Imi aduc aminte la comemorarea de 40 de zile ce privire aveau parintii. Vad ca acu dupa un an e fix la fel si tot asa, nici vorba de justitie drepate sau macar niste raspunsuri pentru parinti rude si prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 soferul care a facut stanga pe linia continua are o fatza de NOROC la pet de 3 litri! si sunt multi altii ca el. aveti mare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 soferul care a facut stanga pe linia continua are o fatza de NOROC la pet de 3 litri! si sunt multi altii ca el. aveti mare grija! s-ar putea sa nu fie ala soferul pt ca ziceau astia in reportajele de anul trecut ca cica ar fi fost dus de urgenta la spital ca era in stare de soc oricum, majoritatea soferilor de basculanta au niste fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ma gandesc de cateva zile ca ar trebui sa facem in fiecare an un mars dedicat motociclistilor cazuti victime pasiuni lor. iar data de 13 septembrie, data la care au fost ucisi Ela si Traian cred ca ar fi potrivita avand in vedere dimensiunea tragediei si nevinovatia celor doi - ma rog, eu pot fi subiectiv, avand in vedere legatura mea cu ei. sau am putea alege a doua sambata din septembire, sa comemoram prietenii si pe toti cei care si-au pierdut viata pe doua roti. un mars simplu, trist, sobru, fara figuri si fite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate