stulewa Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Ii felicit si eu pe baietii de la Buzau - o gasca solida unde oamenii s-au completat exemplar pentru a iesi totul bine (incepand de la traseu si pana la vinul ala rosu).Ii felicit (si ii invidiez) pe toti participantii. Podiumul la extrem si old boys nu a avut nici o surpriza. Insa la open remarc locul 3 al lui Alex din pitesti. E o performanta foarte buna la varsta lui (vreo 16 ani, cred) si sper sa i se fi deschis apetitul pentru curse. Felicitari si celor 2 fete care au facut traseul in ambele zile (traseu de open care a fost, se pare, destul de tehnic). Abia astept sa ma pun pe picioare si sa fac si eu traseele. Multumiri speciale sotiei lui Teo de la Paducel care a ajutat-o mult pe sotia mea sa se descurce cu piticul ti-a vent mintea la cap ioane dupa cursa asta! acu' ceva timp in urma zicae ca te gandesti sa iei pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 super marfa cursa ! .. organizarea misto dupa parerea mea ! ceva poze ?! nu mai posteaza nimeni .. ca s-au facut slava domnului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 o sa fie un DVD cu poze si filmari. Dar mai dureaza putin. @ jumba - iarba rea nu piere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www.patrickmoto.ro Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 un concurs excelent. Traseu de exceptie si o atmosfera de mare sarbatoare. Felicitari organizatorilor! Noi ii felicitam in mod special pe cei doi sportivi care au ales motocicletele Gas Gas si au aratat ca au ales bine: - Erwin Zsolt Kovacs - Gas Gas 300 - locul 1 clasa extrem - Cristi Babes - Gas Gas 300 - locul 3 clasa extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 un concurs excelent. Traseu de exceptie si o atmosfera de mare sarbatoare. Felicitari organizatorilor! Noi ii felicitam in mod special pe cei doi sportivi care au ales motocicletele Gas Gas si au aratat ca au ales bine: - Erwin Zsolt Kovacs - Gas Gas 300 - locul 1 clasa extrem - Cristi Babes - Gas Gas 300 - locul 3 clasa extrem salut. dar ervin nu mai merge cu husqvarna? cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pshul Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Baietzi, dar micii nu v-au placut?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Baietzi, dar micii nu v-au placut?.... nu daca nu am mancat de unde sa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 felicitari ciprian.adrian sa plans ca era sa se rupa pe traseu si fugit acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 un concurs excelent. Traseu de exceptie si o atmosfera de mare sarbatoare. Felicitari organizatorilor! Noi ii felicitam in mod special pe cei doi sportivi care au ales motocicletele Gas Gas si au aratat ca au ales bine: - Erwin Zsolt Kovacs - Gas Gas 300 - locul 1 clasa extrem - Cristi Babes - Gas Gas 300 - locul 3 clasa extrem cristian babes nu e pe locul 2 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 DE EXCEPTIE!!!!!!!!!! DE SENZATIE !!!!!!!! Am fost sceptic si imi pare rau acum... imi cer scuze baieti, ca am crezut ca la Buzau se NU se poate face enduro...ati dovedit asta prin cel mai bine organizat concurs din tara...(printre primele... oricum)...si printr-un traseu de enduro care poate fi oricand etapa europeana ... felicitari la toata echipa XM RAID... Din partea echipei Motomania si a mea personal, Vali. Succes mult in continuare si va asteptam si noi la Breaza la a doua editie Motomania-Breaza. Ramane sa stabilim cand ... TOT RESPECTUL !!!!!!!! felicitari ciprian.adrian sa plans ca era sa se rupa pe traseu si fugit acasa care adrian?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellyy06 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Ne bucuram mult ca v-ati simtit bine la BUZAU ... va mai asteptam :( Editat Octombrie 28, 2008 de cellyy06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 o sa fie un DVD cu poze si filmari. Dar mai dureaza putin.@ jumba - iarba rea nu piere dar pana la dvd .. nu se posteaza filmulete .. sau poze de pe trasee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 dar pana la dvd .. nu se posteaza filmulete .. sau poze de pe trasee ? cateva cu telefonul am facut eu: de pe la starturi si de la" nunta"ca in rest am tras de gaz.nu am apucat sa beau nici apa, poze nici atat:D inca o data:felicitari baietilor de la buzau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 in rest am tras de gaz.nu am apucat sa beau nici apa, poze nici atat:D exact !! .. dar sa atasez si eu cateva poze facute in "pauza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Felicitari! Un traseu reusit. Mici probleme la marcaj si la intersectii. Am tot intrat pe traseul de Extrem. Traseul de Open, un pic cam dificil pt categoria asta. Dar avand in vedere ca au reusit sa termine traseul destul de multi participanti, chiar si fetele (Felicitari!), nivelul participantilor la OPEN a crescut. Asteptam poze si filme. Pozele pe care le-am vazut la "nunta" nu le puteti posta pe un site ceva? sa le vedem? ne vedem la anul!! A fost superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Traseul de Open, un pic cam dificil pt categoria asta. Dar avand in vedere ca au reusit sa termine traseul destul de multi participanti, chiar si fetele (Felicitari!), nivelul participantilor la OPEN a crescut. Am avut noroc de vreme buna pt enduro.Daca ploua doar putin nici un sfert nu terminau traseul de open. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 pe cand cand pozele pe xmraid.ro???????????????? asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 si totusi !!! nu mai are nimeni poze ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.j...1210&page=1 in curand mai multe foto. pe antena1 la neata cu Razvan si Dani puteti vedea serviciul facut de SUPERDANI. Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 neatza, nu mere linkul! poti sa-l trimiti corect? merci! http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.j...1210&page=1 in curand mai multe foto. pe antena1 la neata cu Razvan si Dani puteti vedea serviciul facut de SUPERDANI. Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 neatza, nu mere linkul! poti sa-l trimiti corect? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) Dragi buzoieni, am si eu o mare curiozitate...imi spuneti care TOP 5 in hard enduro la Buzau? Sper ca nu v-am iritat cu aceasta intrebare Andrei Editat Noiembrie 6, 2008 de blackwoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 salut Andrei! te superi daca nu am inteles intrebarea ta? poti te rog sa reformulezi intrebarea? Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 in traducere libera..care sunt cei mai "greuceni" primii cinci urcatori de rape din buzau...sau coboratori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 asta suna a..... cine o are mai mare. sunt comentarii de curtea scolii. hai sa ne dam cu motorul ca e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate