duracell Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 dar gagici nimic ? Glumesc.... chiar mi-a placut 236201[/snapback] ca sa fiu in ton cu antevorbitorii- pune si tu macar o poza cu blonda soferitza de Yaris...asa, de curiozitate.. 236228[/snapback] Din pacate am doar o poza mai veche, dar pe care, neavand alta la indemana , sunt nevoit sa o postez, ce sa fac? vad ca cererea e mare Unii dintre voi o stiti pe prietena mea, dar asta e o poza mai speciala, la care noi tinem foarte mult si care ne-a costat ceva sa o realizam Sper ca suntetzi multumitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 incepatoare zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 D-le Narcis, ne arati si poze cu peisaje si locuri vizitate? 235929[/snapback] unde-s ilustratele de la mare, ca nu am vazut decat un intruder pana acum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Unii dintre voi o stiti pe prietena mea, dar asta e o poza mai speciala, la care noi tinem foarte mult si care ne-a costat ceva sa o realizam 236256[/snapback] Duracell, vrei sa-ti dau eu poze cu ea in alte ipostaze si mai si ? Am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Te-am vazut, te-am vazut! Nu ti-ai parcat iubirea in fata la mitocanu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 Duracell, vrei sa-ti dau eu poze cu ea in alte ipostaze si mai si ? Am 237382[/snapback] Sper ca te referi la Bestie Te-am vazut, te-am vazut! Nu ti-ai parcat iubirea in fata la mitocanu'? 237740[/snapback] Chiar nu stiu unde e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 imi aduc si eu umilul aport cu o imagine rara a lui Mille, de la Vama, din acest week-end... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 bre, da cine eshuase in fundal, acolo in val??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 bre te iei si tu de amanunte... admira draq subiectul, nu predicatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Dragutze flotoare.... acolo in FUNDal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Uite, ca să păstrăm nota poetică a Vămii, ataÂşez Âşi niÂşte poze făcute pe o super-ploaie, sâmbătă, cu rucsacul pe cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 ÂŞi duminica, pe un soare super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 bre da ce catzel frumos ai! mai baga niste poze ceva sa vada si ochiu nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Trebuia sa fiu si eu la mare dar nu am ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 uite si la prabushitul de Mille prin spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 (editat) Topic uitat in FUNDul forumului Editat Ianuarie 8, 2007 de sasser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate