Florin Daniel Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Sunt dintre cei care prefera plecarea vineri la pranz- aprox 12.00 Vin oricum moto sau auto...Din pacate nu pot ajunge la intalnire diseara.Daca se stabileste un grup de plecare pt vineri la pranz , nr meu de contact este 0744.347.127 Multam OK AVEM VREME BUNAAAAAAAAAAA ASTA ESTE PENTRU BRASOV vineri Nori risipiți. Maxim 11° C. Vânt VNV 10 km/h. vineri noaptea Nori risipiți. Minim 5° C. Vânt NV 7 km/h. sâmbătă Cer parțial noros. Maxim 13° C. Vânt light. sâmbătă noaptea Cer parțial noros. Minim 5° C. Vânt light. duminică Nori risipiți. Maxim 16° C. Vânt light. duminică noaptea Nori risipiți. Minim 6° C. Vânt light. Editat Septembrie 18, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Va mai intalniti azi pe undeva? Ca as veni si io ! Am pus alarma bai! m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) ok, am stabilit urmatoarele: maine vineri 19 septemb. la 0ra 10,30 este plecarea pe Siriu din statia PETROM de langa intrarea in complexul Europa. Tot maine mai pleaca si o alta grupa dar ore diferite ( alex=ramatamahata bla bla 072303510878, raducu=haiducu 0723679995) Si a treia grupa care pleaca sambata dimineata la ora 10 din PETROM BANEASA (marco polo= neamtu 07240567736, alin= kinder 0745017033, florin alyen 0724108559, gingiu mingiu=stefan 0720025747 etc va sunati sau va hotarati pe forum)[/color] . Editat Septembrie 18, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 salutare! sunt dintre cei care ar pleca vineri la pranz. nu am ajuns la intalnirea de la academia militara,deci nu stiu cu cine s-ar forma un grup. daca se hotaraste ceva ...let me know (0744.347.127) multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Tocmai a scris Florin cum stau lucrurile Magnolynum,si in ce ordine se va pleca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 salutare!sunt dintre cei care ar pleca vineri la pranz. nu am ajuns la intalnirea de la academia militara,deci nu stiu cu cine s-ar forma un grup. daca se hotaraste ceva ...let me know (0744.347.127) multam! Suna pe ALEX sau RADU sa vezi la ce ora pleaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) ok, am stabilit urmatoarele: maine vineri 19 septemb. la 0ra 10,30 este plecarea pe Siriu din statia PETROM de langa intrarea in complexul Europa. Tot maine mai pleaca si o alta grupa dar ore diferite ( alex=ramatamahata bla bla 0723351878, raducu=haiducu 0723679995) Si a treia grupa care pleaca sambata dimineata la ora 10 din PETROM BANEASA (marco polo= neamtu 0724567736, alin= kinder 0745017033, florin alyen 0724108559, gingiu mingiu=stefan 0720025747 etc va sunati sau va hotarati pe forum) . Editat Septembrie 19, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 GRUPUL DE SAMBATA, RAMANE ASHA CUM S-A STABILIT??? ORELE 10.00 BANEASA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 salve, vreau sa stiu daca mai sunt locuri la pensiune azi? si cine o sa plece de la orele 12, va multumesc si daca mai primiti inca pe cineva pt plecarea de azi de la ora 12? si de unde va avea loc plecarea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Salutare tuturor...sper sa aveti o vreme excelenta!Imi pare rau ca nu pot fi si eu alaturi de voi,dar data viitoare,cu siguranta! Distractie placuta,si...La multi ani! (sarbatoritilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 maine dim la 10. Petrom Baneasa ..dap sa nu ploua Duminica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsk Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 vreau si eu sa merg, dar sunt din valcea. cum facem? hai sa discutam toti undeva. frateeeee cum dau de tine ... ca sunt nou pe aici si nu stiu cum sa fac. vreau si eu sa merg!!! va rog suna-ti la numarul meu de telefon.. sau un bep... vreau si eu sa merg!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 am ajuns... suntem aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 maine dim la 10. Petrom Baneasa ..dap sa nu ploua Duminica !!!! gingiule ne vdm acolo la 10 punct...sper sa fie ca azi.... vreau si eu sa merg, dar sunt din valcea. cum facem? hai sa discutam toti undeva. frateeeee cum dau de tine ... ca sunt nou pe aici si nu stiu cum sa fac. vreau si eu sa merg!!! va rog suna-ti la numarul meu de telefon.. sau un bep... vreau si eu sa merg!!!! frate vino si tu maine la cabana cheia...ne vdm acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Din pacate din motive foarte serioase,nu am putut veni.distractie placuta,asfalt uscat si luati-o usor maine pe cheia.sa ne vedem cu bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 marfa rau frate...un sg lucru nu mi-a placut...prea s-a baut mult CICO..))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Am ajuns acasa toti, a fost superb incpand de la vreme si pana la distractie..........Concluzia generala: NU NE AJUNG NICI DOUA ZILE uRMEAZA pozeleeeeeeeee Editat Septembrie 21, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Am ajuns acasa toti, a fost superb incpand de la vreme si pana la distractie..........Concluzia generala: NU NE AJUNG NICI DOUA ZILE 4 nopti si 4 zileeeee....)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Multam frumos tuturor! Sper ca nu a fost prea suparatoare maniera mea ceva mai lenta de deplasare. Data viitoare am sa fiu ceva mai in ritm.Mi-a ajutat foarte mult sa merg alaturi de experimentati. Urmatoarea iesire sa fie cel putin la fel de reusita. Inca o data,multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Multam frumos tuturor!Sper ca nu a fost prea suparatoare maniera mea ceva mai lenta de deplasare. Data viitoare am sa fiu ceva mai in ritm.Mi-a ajutat foarte mult sa merg alaturi de experimentati. Urmatoarea iesire sa fie cel putin la fel de reusita. Inca o data,multumesc! Multumim si noi. Nu a fost niciun fel de problema legat de modul tau de deplasare. Cel mai important ca suntem toti acasa sanatosi !!!! Aacum descarc pozele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Iar am comiso...multumim tuturor ce au facut posibila aceasta reusita, recunosc...vremea a tinut cu noi de fiecare data...asha oameni...asha vreme...Nu vreau sa o spun...dar asta este adevarul, suntem de invidiat...sa ne traiesti nasule, poate mai reusim inca una...Ma bucur ca am ajuns cu totii sanatosi, voiosi si bucurosi. O duminica placuta in continuare va doresc, asteptam pozele, filmuletele, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Iar am comiso...multumim tuturor ce au facut posibila aceasta reusita, recunosc...vremea a tinut cu noi de fiecare data...asha oameni...asha vreme...Nu vreau sa o spun...dar asta este adevarul, suntem de invidiat...sa ne traiesti nasule, poate mai reusim inca una...Ma bucur ca am ajuns cu totii sanatosi, voiosi si bucurosi. O duminica placuta in continuare va doresc, asteptam pozele, filmuletele, etc. Multumesc de urari si ma bucur ca v-a placut !!! Daca mai vrei trebuie sa mai faceti unul ca sa fiu Nas cu adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Multumesc de urari si ma bucur ca v-a placut !!! Daca mai vrei trebuie sa mai faceti unul ca sa fiu Nas cu adevarat Nasule...eu mi-am facut abonament pe viata la prezervative...ce sa mai fac...am cate unul in fiecare buzuznar...ca la mine nu se stie cum si unde ma apuca ... ...frate ce-am mai puapat gresia aseara... Din pacate din motive foarte serioase,nu am putut veni.distractie placuta,asfalt uscat si luati-o usor maine pe cheia.sa ne vedem cu bine !!! Sa ne traiesti neamtule, ne pare rau ca nu ai fost cu noi de aceasta data, ne-ai lipsit, mai ales lu Gingiu...dar ne pare shi mai rau ca ai probleme cu bebeu....sper ca e mai bine acum, insanatosire grabnica...ca de plimbat ne descurcam noi...daca nu, se descurca sigur NASU FLorin... Sa auzim numai de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Nasule...eu mi-am facut abonament pe viata la prezervative...ce sa mai fac...am cate unul in fiecare buzuznar...ca la mine nu se stie cum si unde ma apuca ... ...frate ce-am mai puapat gresia aseara... Sa ne traiesti neamtule, ne pare rau ca nu ai fost cu noi de aceasta data, ne-ai lipsit, mai ales lu Gingiu...dar ne pare shi mai rau ca ai probleme cu bebeu....sper ca e mai bine acum, insanatosire grabnica...ca de plimbat ne descurcam noi...daca nu, se descurca sigur NASU FLorin... Sa auzim numai de bine... kyd frate nu ai racit? ca era rece rau gresia aia...) da dupa ce ai baut numai cico ce sa mai simti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Gata pozele, incepem actiunea " sa ne aducem aminte ce am facut in ultimile doua zile " Scrieti ceva ca sa pot adauga !!! Editat Septembrie 21, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate