SDS Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Si de la mine, fara numarrrrrrrrrrrrrrrrr: In primul rand MOTOCICLISTII FANATICI ...mai urmeaza...bagati ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Ma bucur ca ati ajuns bine cu totii...si acum pentru nasu'...propun sa mai organizezi si una in octombrie,eu unul promit sa nu mai lipsesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 care a fost al mai bun la tenis de masa? super dixtractie din ce se vede... deci 4-5 oct ramane urmatoarea? florine... asteptam detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) care a fost al mai bun la tenis de masa? super dixtractie din ce se vede... deci 4-5 oct ramane urmatoarea? florine... asteptam detalii LA tenis de masa am fost regele !!!! la biliard sunt varza rau !!!! Pentru urmatoarea nu stiu ce sa zic ramane sa mai studiem intre noi si sa vedem cam cati ne strangem sau daca ne hotaram 100% ca in caz de vreme urata luam conservele si tot ajungem...... pot incepe demersurile pentru a organiza alta. . Editat Septembrie 21, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ...continuam... Cristi tinea un SIMPOZION. ...si cateva filmulete... ...mai urmeaza unu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) LA tenis de masa am fost regele !!!! . Minte, a luat bataie de la toti . Editat Septembrie 21, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Minte, a luat bataie de la toti . Aha si din filmulet reiese ca am batut tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 buey felicitari !!! nu pot decat sa zic : heeeyyy MACARENA !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 buey felicitari !!!nu pot decat sa zic : heeeyyy MACARENA !!!!!!!! esti treaz ???????? ai reusit ????? pana cand ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 nu prea mai pot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ...al 4-lea filmulet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 FFF TARE FRATE....MAI VREAUUUUUUUUUUUUUUUUUU....florine a fost belea.....gingiule....nu uita ca mai tarziu mergem la sti tu..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ps : am o febra de la folbalu ala ..... la urmatoarea promit ca nu ma misc de pe scaun pana lesin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Aha si din filmulet reiese ca am batut tot Te-a salvat un telefon cu noii veniti si ai plecat... Ce a fost dupa,nu mai stii... ps : am o febra de la folbalu ala .....la urmatoarea promit ca nu ma misc de pe scaun pana lesin. Ai febra...dar ai fost vedeta meciului...si a serii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 dupa cite vad, a fost suuuuuper. multi am fii vrut sa fim cu voi acolo. se vede ca ati avut masa bogataaaaaaaaa in ...''grade'', la cat v-a dus distractia cu toate etichetele alea pe masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) dupa cite vad, a fost suuuuuper. multi am fii vrut sa fim cu voi acolo. se vede ca ati avut masa bogataaaaaaaaa in ...''grade'', la cat v-a dus distractia cu toate etichetele alea pe masa? Mai mult decat super. Nu mult, toate "gradele" au fost aduse de acasa mai putin sucurile si ceva beri. Mancare erea in limitele normale pentru o locatie turistica, adica 25 lei un pranz cu doua feluri de mancare. Te-a salvat un telefon cu noii veniti si ai plecat... Ce a fost dupa,nu mai stii... Lasa ca o sa mai jucam !!! Astept meciul ala in doi, poate bgam la iarna in IDM. Sa punem una pentru 4-5 octombrie, locatia secret.... bine domne nap...Bran ??? Ce ziceti ne mananca sau doar suntem putin bolnavi???? . Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 florine eu ma inscriu de pe acum..)...daca ninge mergem cu schiurile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 22 iulian a avut accident... a scapat , ca si mine... eu plec la munca acum, poate iei legatura cu el. pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Lasa ca o sa mai jucam !!! Astept meciul ala in doi, poate bgam la iarna in IDM. Sa punem una pentru 4-5 octombrie, locatia secret.... bine domne nap...Bran ??? Ce ziceti ne mananca sau doar suntem putin bolnavi???? . Jucam,cum sa nu (desi eu joc mai bine de camp decat de masa). Acolo se poate o bila din cate imi amintesc.Asa ca la o vreme urata afara ne strangem acolo... Cat despre urmatoarea, ce sa zic,suna bine.Vremea sa ne ajute Alles gutte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) 22 iulian a avut accident... a scapat , ca si mine... eu plec la munca acum, poate iei legatura cu el. pup Cine este 22 iulian, cu noi nu a fost ???? Gata am vb cu geserica este cel care a fost cu noi la pestera dambovicioarei cu BMW. cel care a asteptat sosirea noastra sus la mausoleum. Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 eu vreau poza cu gingiu cand a urcat motorul pe o roata sus...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 eu vreau poza cu gingiu cand a urcat motorul pe o roata sus...... A facut-o in secret, noi doar am vazut rezultatul !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 poze... si mai am... A facut-o in secret, noi doar am vazut rezultatul !!!! mai vreti poze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate