mendozaccc Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare lume buna ! Tinand cont de faptul ca ,,cimpoiul'' l-am donat cand am ramas fara atas, iata-ma in situatia in care ma vad nevoit sa va intreb daca nu aveti asa ceva pe acasa si vreti sa il faceti bani. Mai am putin si termin MT 10-le cu atas si mi-am adus aminte ca fara toba dreapta ma mananca R.A.R.-ul la Constanta. Deci....cu bani sau piese la schimb,nu conteaza pentru mine . Am o armata de piese si pot oferi la schimb si piese. Va doresc numai bine si.....MA OFTIC CA NU AM PUTUT AJUNGE LA '' 7 SCARI '' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Salutare lume buna ! Tinand cont de faptul ca ,,cimpoiul'' l-am donat cand am ramas fara atas, iata-ma in situatia in care ma vad nevoit sa va intreb daca nu aveti asa ceva pe acasa si vreti sa il faceti bani. Mai am putin si termin MT 10-le cu atas si mi-am adus aminte ca fara toba dreapta ma mananca R.A.R.-ul la Constanta. Deci....cu bani sau piese la schimb,nu conteaza pentru mine . Am o armata de piese si pot oferi la schimb si piese. Va doresc numai bine si.....MA OFTIC CA NU AM PUTUT AJUNGE LA '' 7 SCARI '' ! salut mendozule daca vrei iti dau eu tobele pe care le-am avut inainte pe nipra. sunt de ij, fara site , una e indoita usor, ambele vopsite (prost) dar... MOKA. ti le dau sa treci rar-ul si apoi le dai tu la fier vechi sau le donezi... treaba ta. suna-ma sa stabilim detalii. Editat Septembrie 9, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 merci frumos Andrei (Magic 4 ace) pentru oferta. asa tobe am si eu vre-o 2-3 seturi,insa cautam exact ceea ce am scris. cred ca voi cauta la Danny oldmoto sau Gaspar (de la SH-uri). by the way....cand ne vedem si noi? Vinerile,la Butoaie in Mamaia,de la 19.00 (exclus saptam.asta). da-mi p.m. NUMAI BINE LA BAIETI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ce-ti trebuie mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 cimpoiul, dar nu inteleg de ce te mananca RAR-ul pentru tobe? La Nipru poti sa pui multe tipuri de tobe, 2 in 1, pe stanga pe dreapta, nu e nimic clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 ESTE VORBA DUPA CUM BINESTITI DE TOBA DREAPTA (PLAMAN STIU CA I SE MAI ZICE!) DE LA DNEPR CU ATAS,CARE VINE SUB BAIA DE ULEI SI INTRA IN TOBA STANGA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Salut. Mendozule, zici ca dai orice piesa la schimb, dai o motocicleta intreaga si ai "plaminul". Ai scris ca nu mai vorbesti cu mine o saptamina, dar in treaba asta nu se pune scrisul. Deci poti sa scrii aici, ori un PM, ori un SMS... Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 ce mai artistule, dar cu 2 esapamente nu merge? parca am vazut puse si 2 esapamente chiar daca avea atasul. acum nu mai tin minte exact. sa caut prin pod, parca aveam asa ceva. daca tu nu zici nimik.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 pai uite ca zic acum, NA! Ca acum imi adusei aminte (ca sa vb in limba ta,oltene) ca imi lipseste. Numa pentru RAR,ca apoi imi fac eu tobe home-made frumoase. Multumiri. Victore,te sun ca maine trece saptamana... gataaa . m-a salvat tot OLDIES BUT...GOLDIES-ul VICTOR (TATAIA ROCK'N'ROLL)-atentie,numai eu am voie sa ii zic asa,cu dezlegare de la el insusi !!! m-a chemat la el sa mai barfim la un pahar'' de fier rusesc'' si sa plec la final cu toba mult cautata. VA MULTUMESC ORICUM,LA TOTI! TI SE POATE INTAMPLA SI TIE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 bai mendozule, astia din Arges suntem olteni cum sunteti voi moldoveni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 lasa-l ca asa e el. un " ARTIST". hai mai ca iti caut eu o jucarie de aia. sigur am prin pod una. dar ia vezi cum imi demontezi saua aia de care vorbeam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate