bang-bang Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 la 16 ani cred ca ai fi dat orice sa te sui pe-o vitezana...la 16 ani faceam o grama de rahaturi care ma puteau duce cine stie unde (puscarie, mormant, spital etc)... doar norocul cred ca m-a facut sa ajung la varsta asta. nu e de blamat copilul, ci cei din cauza carora s-a ajuns sa aiba motoreta pe mana. cui la varsta de 16 ani ii place scoala si-atat? maia les azi, cand ai n-spe' mii de alte chestii care sa te atraga... poa tu aveai 16 ani prin 85. pana si atunci erau "rebeli"... Cam mai devreme putin de 16 ani...pe la 15 ..m-am urcat pe prima motocicleta , un simson pe care si acum il tin minte ..am stiut de-atuci ca o sa am motor la un moment dat ..dar nu am fortat lucrurile ..am asteptat sa fac varsta legala..apoi sa am banii mei si apoi a urmat motorul. Se pare ca lucrurile nu mai au aceeasi ordine fireasca in ziua de azi ... si unii se grabesc sa moara , pacat ca nu exista pentru ei buton de restart new ...probabil ca nu ar mai face aceleasi greseli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Da' totusi,cum au murit?? Detalii ceva,nimic? RIP,oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Poftim daca vrei sa aflii mai multe,dar imaginile mi se par pur si simplu sfasietoare si aici ma refer la fratele si tatul baiatului http://www.agenda.ro/main/video_page.html?video_id=422 Editat Septembrie 13, 2008 de valentinsen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 FZR??? CUUUUM? NU R1 sau 1000RR cum e la moda acum la pustiulici???? asta e...au cautat-o si au patit-o. Pacat...pacat, dar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Din cele spuse de politisti, baiatul care a murit, avea 16 ani, a primit motorul de la parintii care lucreaza in Spania. http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/s-a...080910-10073586 nu cred ca parintii i-au cumparat motor... e ridicol sa fi atat de prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ce Yamaha era? Daca i-au facut cadou un R1 inseamna ca vroiau sa scape de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate