utza Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 KLAUS :: ma CHINUI DE 2 ORE sal bag pe u\Utza pe forum ca nu stie betivanu intre timp neam imbatat cu alcool dubu rafinat in visinata aju8tatine si pe noi cum sa bagam poza la avataru lu utza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 KLAUS :: ma CHINUI DE 2 ORE sal bag pe u\Utza pe forum ca nu stie betivanu intre timp neam imbatat cu alcool dubu rafinat in visinata aju8tatine si pe noi cum sa bagam poza la avataru lu utza 236781[/snapback] bah nu reusesc sa micsorez o poza nu vrea sa intre p e roby sau basty sau lupu ajutatine k isten\\m preaa beti k ad obicei apropo unde au disparut pozxele de la sibiu unde dormeam k porcu roby dak mai esti in tara da un bep petel ,meu k sigur lai uitat 0727855097 olscool fuckingbestscoolllllll basti da un bep dak tiai luat tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 nu stergeti topicu k e pentru o klauuza nnolbnilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 pt basty bah am auziit k miau furat niproshgenia si au luato la brasov adica la darstei asa este ka miau kzut toate coate;le de la esapammmmmennt da sssssssssssssssssssssimmmie poze lupule unde zici kas pozele de la tanta k le kaut daeo luna (LUPALB_ sau cenusiuu de la bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 trimite pozele la: mihai.dobrin@reinvest.ro shi le pun eu DMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 KLAUS :: ma CHINUI DE 2 ORE sal bag pe u\Utza pe forum ca nu stie betivanu intre timp neam imbatat cu alcool dubu rafinat in visinata aju8tatine si pe noi cum sa bagam poza la avataru lu utza 236781[/snapback] Iote cine-o venit pe forum! Bah mi-e dor de coktailurile facute de tine (alocol dublu-rafinat+banane+pepene galben+santal) Bagati pozele la dan.rades@gmail.com ca le pun io! p.s. io sunt atza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Cine ți-a furat mă niprul.Pozele sunt la "discuții generale despre motociclism". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Cine ți-a furat mă niprul.Pozele sunt la "discuții generale despre motociclism". 236941[/snapback] ba zama mi la furat acu sunt treaz nu mmai am nipru k lam vandut da la omorat boul peo roata si naveam pic de ulei in grup anceput sa stirbeasca pinionul mare din grup ink kaut pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 gata ba leam gasit astas eu dupa accidentul de ma luat somnu pe motor dsi mam dus la culcare in sant dupa care sange pe fatza......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 si pe calea asta anunt ca nu mai am motor proprietara este una mica si rea asta a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Condoleantze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Ai dracu betivani analfabeti si terminati ce sunteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Ai dracu betivani analfabeti si terminati ce sunteti! 241081[/snapback] Stimate domnule "Laurbalaur", am onoarea să vă aduc la cunoÂştiință faptul că numitul Claudiu, cunoscut pe forumul "moto.ro" drept userul "Klaus" nu a fost anul acesta decât Âşeful de promoție al Facultății de Fizică din cadrul Universității PiteÂşti, drept pentru care acesta a primit o bursă de un an de zile la un institut de cercetare în domeniul fizicii din Italia. În ceea ce priveÂşte exprimarea acestuia în scris pe forum, acesta nu este decât o dovadă a generației Mirc, precum Âşi faptul că nu prea îi place să scrie, ci doar să facă proiecte.(cu referință directă la cea am scris mai sus). În altă ordine de idei, limbajul metafizic exprimat de dumneavoastră mă face să mă gândesc serios să vă cumpăr un CD cu Romeo Fantastik-se vede faptul că sunteți un fan înverÂşunat. Cât despre , chiar vă e foame? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Stimate domnule "Laurbalaur", am onoarea să vă aduc la cunoÂştiință faptul că numitul Claudiu, cunoscut pe forumul "moto.ro" drept userul "Klaus" nu a fost anul acesta decât Âşeful de promoție al Facultății de Fizică din cadrul Universității PiteÂşti, drept pentru care acesta a primit o bursă de un an de zile la un institut de cercetare în domeniul fizicii din Italia.În ceea ce priveÂşte exprimarea acestuia în scris pe forum, acesta nu este decât o dovadă a generației Mirc, precum Âşi faptul că nu prea îi place să scrie, ci doar să facă proiecte.(cu referință directă la cea am scris mai sus). În altă ordine de idei, limbajul metafizic exprimat de dumneavoastră mă face să mă gândesc serios să vă cumpăr un CD cu Romeo Fantastik-se vede faptul că sunteți un fan înverÂşunat. Cât despre , chiar vă e foame? 241209[/snapback] Cici, nimeni n-o putea zice mai bine. Cu o singura completare, respectivul daca tot vrea sa-i insule, sa o faca pe la intruniri in prezenta userului Utza ca sa vedem si noi daca ce se spune in basme e adevarat(ca daca ii tai unui balaur capu' ii creste altul la loc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Ai dracu betivani analfabeti si terminati ce sunteti! 241081[/snapback] LASANEEEEEEEEEEEEEE LASANEEEEEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 (editat) am onoarea să vă aduc la cunoÂştiință faptul că numitul Claudiu, cunoscut pe forumul "moto.ro" drept userul "Klaus" nu a fost anul acesta decât Âşeful de promoție al Facultății de Fizică din cadrul Universității PiteÂşti, drept pentru care acesta a primit o bursă de un an de zile la un institut de cercetare în domeniul fizicii din Italia. 241209[/snapback] Felicitari lui Klaus pentru munca de la scoala, imi pare rau ca nu am stiut cum sa il gasesc la Brasov. Am cumparat niste piese de Simson de la el (acum 2 ani), si cand a venit pachetul de la el sa cad jos, toate piesele erau indesate cu foi de curs de la scoala, o cutie plina cu foi scrise ingrijit si mototolite!! M-am speriat ca moto>>scoala si chiar i-am postat ceva in sensul asta. Tare m-am bucurat cand am vazut ca un asa talentat desenator si priceput motorist e sef de promotie la fizica. De motoare mai are timp destul. Felicitari Klaus HB. Editat Septembrie 12, 2005 de hobbix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Imputita treaba cu manelarii pe la chopperisti,, mai bem si noi bai da acu am cam exagerat ca am tyerminat facultatea si am baut doua luni, acu sunt extrem de treaz si cu pofta de viata iar treaba cu italia cred ca pica din cauza unor bani care nu cred ca mai vin. Ma angajez prin tara mai de graba si ma apuc de construit k am multe de facut. Voi spederistii stati in banca voastra k n-aveti legatura cu noi.punct si o stiti prea bine. lupule faza cu generatia mirk e o farsa din partea ta nu? nu sti k eu nam intrat in viata mea pe mirk k urasc fazele astea, bai scrisul infect era de la alcool si-mi cer scuze. oricum de acum in colo o las balta cu bautura in exces si ma apuc de treaba, de fapt chiar i-am facut unui prieten un proiect de ural, asta daca nu s-a sperit deja si va renunta la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Claudiu, las ca manelistii sunt peste tot in jurul nostru. Imi pare rau omule pt faza cu Italia, sper sa se rezolve. Iar cu bautura in exces...e o vorba: 'alcoolul dauneaza grav plictiselii' P.S.:Ce naspa e cu ploaia asta, ca vroiam sa vin si eu cu Nepra pe la Tanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate