Aleko Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) /index.php?...p;#entry1461287 Editat Septembrie 13, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Wau! ...ocazie de hoinareala ce zici d-le bubaq, merem daca-i vremea buna? 215km, drum de 4 ore cu pauze cu tot. Replying to Dirt-track La Braila Pe 20 Septembrie ..tu mergi alekule? ..ma roade curiozitatea, la ce ora se pleaca? ..sa posteze doar cei care merg! ..vedem ce iese!! ..punem si poze, sigur se oftica cineva! Editat Septembrie 14, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Ai uitat d-le cristi, pe 21 septembrie am treaba, nu pot sa vin, imi pare foarte foarte rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 da ma dupa toate probabilitatile merg, fara atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Pt cei ce vor sa vina cu comuniste din Bucuresti catre Braila recomand traseul Bucuresti-Urziceni-Pogoanele-Cilibia-Ianca-Braila, din dristor pana la stadion sunt sub 200km , cred ca vreo 180. Drumul dintre Urziceni si Cilibia are o portiune de vreo 20km cu gropi dar cu moto la viteze de pana in 100km/h nu-s probleme, mai ales ca e f liber. Pt cei care vor sa mearga mai repede cel mai rapid traseu este Bucuresti-Slobozia ( pe autostrada) - Braila. Se poate ajunge in Braila in 2 ore fara sa-ti risti carnetul (max 180 autostrada, max 140 drum national si max 90 in sate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 A fost si in weekendul 6-7 Septembrie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate