iulian777 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 am si eu una identica.poate ne vedem k sa schimbam pareri;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 salut scuze ca pun o intrebare dar chiar are mare nevoie un prieten de niste oglinzi de derbi gpr,nu stii de unde as putea face rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Reprezentanta DERBI ?!?? Sediu Central Piața Trandafirilor nr.1, Tîrgu-MureÂş, 540049 Tel: 0265.218.291 e-mail: office@paneuro.ro Service - Depozit Tîrgu-MureÂş, str. Voinicenilor nr. 35 Alin Gurghean Tel: 0265.312.238 / 0746.188.484 Editat Ianuarie 12, 2009 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Reprezentanta DERBI ?!?? Sediu Central Piața Trandafirilor nr.1, Tîrgu-MureÂş, 540049 Tel: 0265.218.291 e-mail: office@paneuro.ro Service - Depozit Tîrgu-MureÂş, str. Voinicenilor nr. 35 Alin Gurghean Tel: 0265.312.238 / 0746.188.484 Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Merci! Mai pun o pozica din week-end. O tura cat mai e caldut... Foarte frumoase pozele astea Si ea e frumoasa,sa o stapanesti sanatos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 Multumesc frumos! Apusul de soare a facut totul... lumina f. calda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Nice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 Si dupa iarna... resuscitare! Bateria n-a supravietuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 toata lumea stie ca baterie se conecteaza la incarcator pe timpul iernii, daca nu circuli cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Nu-i bai... era moarta din toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Nu-i bai... era moarta din toamna Si a mea la fel I-am pus alta...a murit si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Pusa pe redresor bateria alexutzza Update pozica de ieri, inainte de o baitza cu servetel cu ceara... isi asteapta bateria noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Pusa pe redresor bateria alexutzzaUpdate pozica de ieri, inainte de o baitza cu servetel cu ceara... isi asteapta bateria noua. Am pus-o aseara,Alex,acu sa vad daca reusesc sa fac ceva cu ea sau e nevoie de alta baterie ...again.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) salut ! .. tocmai de curand am achizitionat si eu un DERBI GPR 50 din 2007 ! da-mi PM cu id-u tau sa vorbim mai multe asfalt uscat ! Editat Martie 22, 2009 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 SALUTARI SI EU SUNT MANDRUL PROPRIETAR AL UNUI DERBI DRD RACING 50SM AN2007 SI DEJA AM FACUT APROAPE 9000 KM.CU EA FARA NICI O PROBLEMA IN AFARA DE CONSUMABILE SI IN CONTINUARE ARE BATERIA ORIGINALA FF BUNA E ADEVARAT CA AM CIRCULAT CU EA SI IARNA SA AI GRIJA DE EA CA ESTE UN MOTORAS FOARTE BUN RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Thanks all! Si update... plimbare de primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Este cumva Vee Rubber (Malayesia) guma de pe fata? daca da, cum te impaci cu ea? eu am avut pe spate la gs500 si era destul de ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Este cumva Vee Rubber (Malayesia) guma de pe fata?daca da, cum te impaci cu ea? eu am avut pe spate la gs500 si era destul de ok Exact! Si pe fata si pe spate am, 130 si 110. Nu stiu cum a aparut pe moto anvelopa asta pentru ca in catalog este echipata cu Pirelli Sport Demon. Designul este asemanator....Poate e vr'o combinatie la nivel de Paneuro... Vad ca sunt ok da cat de ok nu stiu sa iti spun pentru ca nu merg cu viteza sa vad cum ma tin pe viraj si in plus am numai o jumatate de sezon cu ea. Editat Aprilie 7, 2009 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Salut , zi-mi si mie te rog frumos o viteza maxima la vulpita ta Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeWbIeRiDeR Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Frumusel motoru' sa ai grija de el ca sa nu aiba el de tine! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Salut , zi-mi si mie te rog frumos o viteza maxima la vulpita ta Multumesc ! 45km/h conf. RAR, 60km/h limitata, 95-100 fara limitare si 110+ daca mai schimbi cate ceva la ea gen pinion etc.... Editat Aprilie 8, 2009 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) si ce limitare are? Am un prieten cu un RS 50 tot modelele astea noi si nu ii fuge decat 60 cu socu tras ! Editat Aprilie 12, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 Toba si ceva CDI...parca asa mi-au spus cand am luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian777 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 salut din nou. am si eu cate ceva de adaugat la ce s- a spus mai sus.1.cauciucurile sunt bune parerea mea;ale mele s au consumat 15,20/% sh am 7700 de km facuti in 2 sezoane si nu mai vb ca am dat sh burn-out sh drift-uri 2.are mai multe limitatoare :1 in cdi 1 in filtru de aer 1 in carburator(umblati la debit )si 2 in toba de fugit fuge delimitata 85-90 km/h reglata din carburator ca sa circuli in siguranta sh in jur de 100km/h dar daca schimbi in ture s ar putea ca sa ti sara pistonul in cap sh orcum franele sunt destul de bune dar trebui ca sa sti cum sa le pui sh sa le reglezi 3.este destul de rezistenta la trante 4.poti face destule cu ea,pot sa zic ca e perfecta pt orash 5.o poti modifica foarte ushor (imaginatie sa ai) ps: am vazut ca este criza de oglinzi:)) nu prea se gasesc eu am preferat sa mi iau ceva aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Frumoasa foc e! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate