Razvan-dida Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Vreau sa-mi fac asigurare la scuterul meu pe jumatate de an..... 1-- Imi puteti spune unde se fac aceste asigurari ? ... am auzit ceva de banca ... :| .. 2-- Ce acte imi trebuie pt asigurare 3-- scuterul meu nu este inregistrat (inca) .... pot sa-mi fac asigurarea nu ? 4-- La cursurile de legislatie pot sa ma inscriu cu cartea de alegator / ? ... (mi-am pierdut buletinul) Multumesc :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 BA !? TU PENTRU ORICE INTREBARE TREBUIE SA FACI UN TOPIC NOU !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 am mai postat in alte topicuri dar nu mi s-a luat in seama intrebarea.. s-a trecut peste... aici isi mentin toti parerea.... si rapund la acelasi subiect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 iti trebuie cel putin cartea de identitate a scuterului ca sa-l asiguri pe seria de sasiu. incearca la bcr asigurari cost 78 ron/ 6 luni altii au gasit si mai ieftin, dar n-as putea spune unde. Eu am de la cei de mai sus amintiti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Asigurarile se fac la o agentie de asigurari, cum e si normal. Cauta si tu pe google: ARDAF, BCR asigurari, Astra, Allianz etc. Eu mi-am facut la Ardaf si m-a costat 96 de lei. Pe 6 luni. Dupa aia am aflat ca un prieten si-a facut cu 60 lei la o prietena care lucreaza la Omniasig parca... Si, da, poti sa faci asigurare chiar daca nu ai scuterul inscris. Trebuie doar sa ai rar-ul. Editat Septembrie 15, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Omniasig e bun de ceva, nu la pret, sunt de incredere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Alex .. mi-ai dat o veste buna si una ff rea..... Aceea Rea e ca trebuie Rar-ul .... asta e..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 la noi in satu mare se face pe orice act de la scuter eu mi-am facut de pe certificatu ala italian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 La unita 59 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 eu mi-am facut-o la omniasig cu 56 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 se fac undeva unde nu iti cere RaR-ul ? .. :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 se fac undeva unde nu iti cere RaR-ul ? .. :-? mie mi-a cerut doar certificatul de la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 pt a ajunge la certificatul de la primarie .. trebuie sa faci Rar-ul .... cel putin asa e la mine in Iasi :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pt a ajunge la certificatul de la primarie .. trebuie sa faci Rar-ul .... cel putin asa e la mine in Iasi :| eu nu am facut nici un rar. Am scos un numar pe bunicu din comuna:mi`o cerut doar numele de la scuter Apoi am scos unul de la oras:mi`o cerut numele de la scuter,seria lui si sa platesc impozitu pe an.Anu trecut o fost 4 lei anu asta 8 lei. Asigurarea nu am pe el.Imi fac de anu viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Einstein ...... am toate actele scuterului .... talonu lui ... traducerea... contract V-C .... numai ca ma interesa sa stiu daca se poate face asigurare fara Rar... stii de ce ? .... pt k in Iasi ... Sa-ti pui nr galben ... Trebuie Rar-ul facut ... ... si in total te ajunge vreo 600 de lei ..... de asta am intrebat... asa ma duc si eu la Tzara la mine si imi bag nr .. unde nu iti trebuie Rar..... dar in Iasi nu e asa.... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 V-am zis de la inceput , topic fara rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 iti trebuie cel putin cartea de identitate a scuterului ca sa-l asiguri pe seria de sasiu. incearca la bcr asigurari cost 78 ron/ 6 luni altii au gasit si mai ieftin, dar n-as putea spune unde. Eu am de la cei de mai sus amintiti bafta Sa scumpit pe 6 luni am dat 108 ron si se poate inainte sa o inmatriculezi ca la politie tio cere;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 microabe nu cred ca s-a scumpit asa rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 eu am dat 91,50 lei pe 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate