Sari la conținut

Honda Vtr Firestorm


mike1981
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Vreau doar sa ma "laud" si eu cu ce am si sa-mi spuneti si parerile voastra despre acest model.

 

De un an de zile sunt fericitul posesor al unei frumoase si nervoase Honda.....si anume: VTR Forestorm.

 

Anul fabricatiei: 2000;

Km efectuati: 31000;ordul

Evacuare: tobe de carbon

Cauciuce: Michelin Pilot Power

Motoreta este modelul japonez cu bord limitat la 190km/h.....dar...doar bordul a ramas limitat....ea se duce...si se tot duce peste...:bounce:....chiar as vrea sa-i cumpar un bord european cu 290km/h. sunt multi kre nu stiu acest lucru si cred k motoreta atata alearga :laugh:).

 

Nu am adus cine stie ce modificari deoarece sunt adeptul pastrarii cat mai mult a originalului.....de aceea pastrez tobele originale, semnalele ...etc.

 

Recunosc k la inceput am mers pe ea cu putzina frik....dar apoi m-am obisnuit cu modul acesteia de a rula.....cuplu mare....stil on-off....recomand sa nu mancati inainte de a va urca pe ea......mie unul mi-a venit mancare inapoi de multe ori...:P....

 

Senzatia unui "V" este unica.....sincer....chiar dak nu se duce in ture k un motor in linie, V-ul suna mult mai frumos, senzatia din sa e cu totul senzationala.....iar la plecarea de la semafor ....cine stie ..stie :rock:....glumesc

 

Atasez cateva poze....sper sa va placa:

 

Numai bine.!

Editat de mike1981
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 76
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare,

 

... sunt multi kre nu stiu acest lucru si cred k motoreta atata alearga :bounce:).

 

 

Ce conteaza ce cred altii? daca is multumit de motocicleta ii pun un bord de 25km/h de-al dracu.

 

Stai linistit, bucura-te de ea si nu mai apleca urechea la ce "crede" lumea.

 

 

Bafta cu el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Si e am una din 1999 , rosie ca a ta cu 29000, super ingrijita, totul original pe ea, fuge de rupe...sunt foarte multumit

si sunt mandru k nu sunt multe in Romania!!!

 

Frumoasa...:rolleyes:....si ...da, e la fel ca a mea.....s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Si eu am totul original la ea, dar i-am mai luat una alta....o toba carbon, manete...capete ghidon.....semnale....dar le-am pastrat si pe cele originale.....si vreau in timp sa-i mai cumpar....merita....:cheers:....e bubulina mea....

 

 

 

UP WITH "V" :laugh:

 

Fresh News: mi-am comandat stop pe spate cu leduri, pentru a vedea mai bine cei din spate, mai ales pe timp de noapte....astept sa-l primesc....incep sa mai aduc imbunatatiri "moderne".....la anul sa fie frumoasa si bengoasa :lol:...

 

Sper sa se inmulteasca posesorii de V-uri....k sunt prea putini dupa parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut !

scrie si tu aici unde ti-ai comandat stopul pe leduri , o poza ceva si un pret .

sau link.

multumesc

Bob

 

Salut,

 

Eu l-am gasit pe ebay, dar firma are acest site. Am vb cu ei pe mail.

 

http://www.riffgmbh.com/shop/product_info....-06---KLAR.html

 

Sper sa va placa. Mie mi-a placut si cred k e util la "benoacle"

 

Mike.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

E misto ca mobra am mers si eu cu una,si cuplul ala e fun rau!Majoritatea pe care i-am auzit si ma refer la proprietari de asa ceva se plangeau ca li se "prajeste" incarcarea!Sper sa nu ai probleme si sa o porti sanatos!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E misto ca mobra am mers si eu cu una,si cuplul ala e fun rau!Majoritatea pe care i-am auzit si ma refer la proprietari de asa ceva se plangeau ca li se "prajeste" incarcarea!Sper sa nu ai probleme si sa o porti sanatos!

 

multumesc....sincer nu am avut nici o problema pana acum.....Doamne Fereste!....pakt k nu sunt mai multe....e singurul regret...dar fiecare cu placerea sa. Eu incerc sa o pastrez pe a mea in cea mai buna conditie...dar nepravazultul iti ofera tot felul de surprize....cum ar sa-ti cada alta mobra pe a ta....:P....

 

Dak ar iesi un model mai nou..ar fi super....erau tot felul de zvonuri...dar am inteles k nu o sa se adevereasca nimik... dar poate poate....

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Sa-l stapanesti sanatos ..o moto foarte buna care te invatza multe...

 

la o singura chestie sa aveti mare grija..intinzatoarele de lant de distributie .. care sunt de tip "Crichet" si deobicei in jur de 50.000 incep sa faca tarantele ..este recomandat ca din cand in cand sa verificati intinderea lanturilor de distributie ca sa nu aveti surprize neplacute. Daca observati ca face probleme exista doua solutii:

1. se achizitioneaza intinzator nou si se monteaza,

2. se achizitioneaza intinzatoare manuale care se regleaza la aprox de 5.000 km.

 

Daca nu aveti grija o sa aveti surpriza ca distributia sa va sara de la punct si atunci adio supape pe respectivul cilindru, posibil adio piston etc.. lucruri care va duc adunate fara manopera peste 30 de mil :rock:)

 

In plus e bine de verificat ambreiajul (fiind un 2 in v se duce destul de repede mai ales daca te tii de giumbuslucuri :what: ) si pufferele de la prinderea pinionului si roata spate.

 

In rest schimba releul cu unul cu radiator..alea capsulate cu care vine din fabrica sunt foarte ticaloase si se strica fff repede- atentie mare ca poti praji si alte componente electronice nu tocmai ieftine.

 

Daca va apucati de tunareli de tip filtru sport, tobe sport se impune si un reglaj al carburatiei corespunzator...

 

Cauciucuri - recomand michelin pilot power 2 ct, eu am avut de noi si a fost o revelatie pentru modul in care se comporta motocicleta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ciao am si eu un vtr din 2000 si sunt foarte mandru de el :what: imi poti spune te rog de unde ti-ai luat tobele si mai ales cat au fost? Mersi mult si sa ai noroc de ea in continuare :10: PS o poza cu al meu :haha:post-7826-1227129014_thumb.jpg

 

Salut,

 

Tobele le-am gasit intamplator, pe site, la un baiat care vroia sa le adapteze pt alta mobra. Nu am dat decat vreo 6mil pe amandoua. Nu sunt de marca, dar are o serie pe teava...ceva cu vtr.. Se aud bestial. Eu le am si pe cele originale, dar toba stanga trebuie facuta la cot, pt k am infundat-o intr-o bordura. Daca stiti pe cineva kre ma poate ajuta cu reparatia la toba, fac cinste. Multumesc.

 

AAa.....acum 2 saptamani, a cazut un enduro de pe cric direct pe mobra mea...bagami-as....si mi-a atins rezervorul...nu este f grav...are un punct ..infundatura si sarata vopseaua. Stiti cumva unde pot sal fac?...k mai are sarita vopseaua si prin alte parti. El e original de la mama lui....dar oricat am incercat sa-l pastrez asa....neprevazutul....:rock:

 

P.S.: S-o stapanesti sanatos, e f frumoasa si sper sa fi multumit de ea asa cum sunt eu.

 

Ref. la intinzatoare....la a mea chiar s-a rupt lantul de distributie si a trebuit schimbate supapele pe un cilindru...din ce mi-a spus fostul proprietar. Nu prea e de joaca.

 

Eu pt la anul am de facut urmatoarele: kit lant (kre dupa parerea mea l-am uzat cam usor); ulei, filtre, reglaj-sincronizare carburatoare...si chiar cre k o sa ma uit si la ambreaj....desi trage la fel.

 

Numai bine!

 

Salutare,

 

In final, dupa 3 saptamani(cam atat a facut pe drum, prin posta nationala), a ajuns si stopul de spate pt motoreta, asa cum am spus mai de mult. Abia astept sa-l pun sa vad cat de bine da.

 

O sa pun poze dupa ce il montez....dar a venit gerul si nu cred k o s-o scot de garaj.

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prindem noi o miercure mai potrivita sa ti-o vad la arc .

a mea merge si acum zilnic , cu tot frigul de afara .

 

de fapt pot sa spun ca nu e asa frig deoarece mai mult de juma' de ora dus si juma' de ora intors pana la munca si inapoi nu dureaza .

ce mi se pare naspa e asfaltul care e sticla , iara cauciucurile nu se incalzesc de nici o culoare si imi este teama sa nu-mi fuga spatele la cea mai mica schimbare de directie , cu nitica grija si ceva noroc (asta imi este mereu urat sa o spun : noroc ) insa nu -i bai .

 

cred ca imi picura ceva lichid de racire de la un furtun de la radiatorul stang , furtun care imi susura inca de iarna trecuta cand am lasat-o la munca afara la minus 6-7 grade .

toata vara nu a mai curs , acum se vede iara .

am localizat pe unde susura si am sa strang colierul acela , pana atunci completez ,heheh .

si se poate intampla sa-mi trebuiasca si bacterie noua ptr ca dupa ce sta 7-8 ore afara la job porneste ceva mai greu, nu ca asta vara cand abia atingeam butonul .

 

dar asta e ceva normal .

o am din septembrie anul trecut si in afara de benzina ,caucioace si ulei nu a vazut altceva .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Da, chiar as vrea sa o scot la o tura, pacat ca nu am sansa sa pot merge cu ea la munca....asa o mai dezmorteam si eu.

 

Am o intrebare: acum o luna, am avut ghinionul sa cada pe motoreta o alta motoreta, enduro, de pe crik, si mi-a lasat cateva urme pe rezervor, de la ghidon, o infundatura, k un punct rotund, chiar pe margine, pe langa scrisul firestorm, si a sarit vopseaua; nu e mare , dar ma oftic la culme, k eu tot timpul am incercat sa o mentin in cea mai buna stare, iar orice urma, zgarietura, lovitura ma scoate din nervi. Unde as putea sa-l indrept?...+ k as dorii sa-l revopsesc, k in timp a tot sarit vopseaua, ce-i drept originala.

 

Multumesc.

Mihai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
frumos, presupun ca si pisoiul e motociclist :rolleyes:....

 

e colata motoreta? k pare a fi tot rosie la origine

a fost galbena la origine

acum e vopsita in culorile HRC

dar nu in romania....

asa am adus-o din italia

post-24809-1236001220_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

De cand am condus vtr-ul meu nici nu pot sa ma mai gandesc la alte motoare in afara de V2. Sunetul si cuplul chiar sunt inegalabile. Am avut decat o singura problema cu ea, asta primavara sa ars releul de incarcare. Din cate am inteles e o boala frecventa la Honda, in rest in afara de autonomia cam mica ~= 160 km la mine chiar nici o problema. Inca ceva ce parca nu a precizat nimeni, are o ciclistica foarte buna, pozitia pe drum si cum ia curbele arata ca e foarte bine echilibrata cu toate ca e inaltuta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...