ovax_r6 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 care vrea un triumph de 70 de ani 0743208589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ceva date despre triumph? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 mananci calule ovaz? poti da detalii pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ...cred ca putin negociabil http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 ...cred ca putin negociabil http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto merrsi mult scuzati intarzierea da am avut laptopu stricat deci cre vrea motoru pretu este cu mult sub cel afisat pe bikeshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skatelite Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 In afara cazului in care e de 10 ori mai mic, tot e mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Omu poa sa ceara cat vrea, prost e ala care da, m-am saturat de preturi din astea facute dupa ureche, omule care vinzi motoreta asta, mai mult de 1500-2ooo, nu face, puneti mdreakului mana si restaurati-le si atuncea o sa puteti cere si pe masa si pe tasu, ca m-am nervozat , plina patria de amatori! Motocicleta de colectie, e un cazan ruginit care pt a deveni o piesa de colectie trebe sa inghita macar juma din suma care o ceri pe ea, mai omule, revino-ti! Nu am ceva special cu tine si ma referea la modul general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Omu poa sa ceara cat vrea, prost e ala care da, m-am saturat de preturi din astea facute dupa ureche, omule care vinzi motoreta asta, mai mult de 1500-2ooo, nu face, puneti mdreakului mana si restaurati-le si atuncea o sa puteti cere si pe masa si pe tasu, ca m-am nervozat , plina patria de amatori! Motocicleta de colectie, e un cazan ruginit care pt a deveni o piesa de colectie trebe sa inghita macar juma din suma care o ceri pe ea, mai omule, revino-ti! Nu am ceva special cu tine si ma referea la modul general Tu crezi ca-i schimbi cu ceva ? Lasa-i in pace. Cine o sa-i dea ? Se uita si baietzii pe 'Discoperi" pe "I-bei'...si cred si ei.... Editat Octombrie 22, 2008 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 sal inca este de vanzare pe cine intereseaza ieri am vazut-o pt a 2-a oara in decurs de 2-3 ani , nimic schimbat nici macar pretul , proprietarul sustine ca a refuzat o oferta de 1500 euroi . stiu ca au mai fost postate niste fotografii pe bikeshop.ro asa ca sper sa nu deranjeze daca mai adaug si eu cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Propietsru o sa se ingrospe cu ea daca mai refuza oferte din astea de 1500 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Bai nene, de unde scot astia preturile astea? Chiar si aia care-i vezi pe discovery cu tot soiu de "vechituri" restaurate, daca stai sa-i ascultzi zic ca au luat-o plina de praf de pe nu stiu unde cu "2lei", de cele mai multe ori. De unde 4000 de euro?! Vrea sa-si ia hayabuzda sh si n-are bani?! Editat August 9, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 impusca-te ma. daca vrei, te ajut. iti dau 10 milioane de lei extrem de vechi pe ea. sau te ajut eu cu masina s-o cari la remat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 impusca-te ma. daca vrei, te ajut. iti dau 10 milioane de lei extrem de vechi pe ea. sau te ajut eu cu masina s-o cari la remat. Prietene , sper ca nu pe mine esti suparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Prietene , sper ca nu pe mine esti suparat. nope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate