Sari la conținut

M-am Tavalit...pieton Preintre Masini


chinezu
 Share

Postări Recomandate

Bah, sa-nebbunesc daca nu am crezut ca era chiar o VACA, jur, nu mi-am dat sama de nuanta.., supertare, am ras ca prostul de unul singur.., imi tot srofocam creierii, de unde dreakului o vaca in Bucuresti, am momente in care sunt chiar tampit, cu T mare! :rolleyes:

 

Stai linistit ca vaca nu am vazut insa cai, da. Si nu unul singur, erau vreo 4-5 impreuna cu 2 manji (care dreaq e pluralul de la manz?).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah, sa-nebbunesc daca nu am crezut ca era chiar o VACA, jur, nu mi-am dat sama de nuanta.., supertare, am ras ca prostul de unul singur.., imi tot srofocam creierii, de unde dreakului o vaca in Bucuresti, am momente in care sunt chiar tampit, cu T mare! :goodposting:

 

Acum ceva ani (vreo 10), era o mica cireada de vaci (vreo 6) care pastea in parcul Titan, in partea dinspre metrou Nicolae Grigorescu. Intre timp au disparut, dar n-as putea sa zic cand anume, ca m-am mutat de mult din zona :agree:.

 

Dar trebuia sa puna ghilimele, si eu era sa cred ca vorbeste de o vaca vaca. Bine ca nu s-a lasat cu oase rupte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Azi in jurul orei 17 ma indreptam pe Barbu Vacarescu spre Baneasa. M-am strecurat cat am putut printre masini ,trafic infernal la ora asta, pana cand am ajuns din urma un camion, am ramas in urma lui pe prima banda. A incercat omu sa-mi faca loc prin stanga prin dreapta dar nu s-a putut. La un moment dat omu semnalizeaza si se baga pe banda 2. M-am trezit cu un spatiu liber cam de 50 de m intre mine si urmatoarea masina asa ca...m-a mancat palma si i-am dat ...cred ca aveam 40-50 km/h, cand eram aproape paralel cu o duba omu a franat brusc ...iar eu m-am trezit cu o ...cornuta care topaia printre masini si care acum era in fata mea. Am franat si fata si spatele, dar ma si aplecasem un pic pe dreapta ...zic eu din instinct sa o feresc pe vaca, am cazut pe partea dreapta iar vaca a rupt-o la fuga.

Daune: zgariat carena pe partea dreapta destul de urat, crapat semnalizatorul, indoit toba si fisurat capacul de la filtrul de ulei daca nu ma insel..parca el e...mucificat manusa dreapta in palma.

Am avut tot echipamentul pe mine: aparatoare de coloana, geaca cu protectii, pantaloni cu protectii , cizme, manusi, casca ( chiar si cagula :goodposting: ).

 

Atentie mareeeeee de tot in aglomeratie ca nu se stie cand apare animalu printre masini ( chiar daca nu e trecere de pietoni ) si purtati echipamentul nene

 

Dupa ce mi-am ridicat motorul de jos ,l-am tras pe dreapta ca un bun cetatean, am fumat 2 tigari si pana la urma a pornit. Acu tre sa-i schimb capacul de la filtrul de ulei dar macar m-a adus pana acasa.

 

Bafta si ochii in 16

 

incredibil...e bine totusi ca n ai patit tu nimic...bafta!si take care;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar trebuia sa puna ghilimele, si eu era sa cred ca vorbeste de o vaca vaca. Bine ca nu s-a lasat cu oase rupte.

 

Vaca vaca(aia de face Muuuu si are ochiii mari si umezi) se gipseaza la rotule?In caz de coliziune cu moto... :agree: Sau gipsam moto....

 

Sanatate omului cu vaca nevaca! :goodposting:

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca motorul e mai mic de 500 cc nu ai cum sa-l scapi...Asa-i, categoria "A"? :agree:

 

Ca sa fiu sincer... Si un motor de 500cc si 50cp mi se pare cam mare pentru un incepator. Dar m-am hotarat sa las de la mine si sa zic ca un 500 ar fi acceptabil pentru simplul motiv ca ma saturasem sa-mi tot sara lumea in cap.

Intr-adevar, asa cum spui si tu, un motor mai mic de 500 iti ofera mai multe sanse de supravietuire(nu discutam aici despre scuteristii fara permis).

Tu esti un om cu capul pe umeri. Multa sanatate! :goodposting:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu esti un om cu capul pe umeri. Multa sanatate! :agree:

 

Io stiu daca asa o fi?Nici eu nu mai stiu ce sa cred....dar merg pe mana ta, desi unii zic ca nu ar fi asa! :goodposting:

 

Uite, acum serios vorbind, eu am un GS de 500cc la 44CP.La inceput mi s-a parut mare.Acum imi pare ok, dar sunt deja la al doilea sezon cu el.Si desi multi schimba un motor ca asta dupa primul sezon, eu cred ca il mai tin un an!Mai am de invatat, chiar si cu asta!Inca nu am scos tot ce se putea scoate din el...poate dupa aia, o sa trec la ceva mai mare...desi nu stiu la ce mi-ar folosi un motor mai mare de 80CP....la traficul din Romania si la calitatea infrastructurii...e destul de riscant, parerea mea!

 

Pana la urma fiecare isi alege ceva ce ii "vine".Unii se simt bine pe motoare mari de la inceput si nu au probleme.Nu poti generaliza si obliga pe toti sa inceapa cu un 125cc.Unii au in sange motociclismul, altii il invata pas cu pas!

 

Eu personal(asa cum ti-am mai zis)iti dau dreptate!Dar cred ca predici in desert!Dar daca asta e placerea ta, nu ti-o poate lua nimeni, chiar daca pentru asta esti injurat de mama focului pe aici... :kiss:

 

Ai grija si bafta! :)

Numa' bine, omule! :)

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...