Purghy Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Vreau sa iau un cablu de ambreiaj si unul de acceleratie pentru Yamaha Virago XV 250 S de la Louis (de exemplu) da' nu au decat pentru XV 535 si am aflat ca nu se "pupa" 100%. Care stie ce alt model ar fi total compatibil? Adica sa nu trebuiasca sa improvizez ulterior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Vreau sa iau un cablu de ambreiaj si unul de acceleratie pentru Yamaha Virago XV 250 S de la Louis (de exemplu) da' nu au decat pentru XV 535 si am aflat ca nu se "pupa" 100%. Care stie ce alt model ar fi total compatibil? Adica sa nu trebuiasca sa improvizez ulterior... 239125[/snapback] Pati-si ceva la cabluri sau esti doar precauta? Te rezolv eu fara ghilimele cu cablu exact cat iti trebuie,cu garantie mai bun ca la Yamaha,daca nu -ti place nu-mi dai nici un banutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 ÂŞef, faci Âşi de ambreaij Âşi de accelerație. Purghy, apelează la om, Âştie ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 ÂŞef, faci Âşi de ambreaij Âşi de accelerație.Purghy, apelează la om, Âştie ce face. 239650[/snapback] De toate natiile cu cablu mai bun decat original verificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Pati-si ceva la cabluri sau esti doar precauta? Te rezolv eu fara ghilimele cu cablu exact cat iti trebuie,cu garantie mai bun ca la Yamaha,daca nu -ti place nu-mi dai nici un banutz. 239643[/snapback] salut as avea mare nevoie si eu de un cablu pt o aprilia rs 125..........urgent daca se poate ca mi s-a rup.....(dami nr tau de tel si te sun .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 si io, si io am nevoie de un cablu de ambreiaj pt nipru, da' mai lung, nu standard cum luam legatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 si io, si io am nevoie de un cablu de ambreiaj pt nipru, da' mai lung, nu standard cum luam legatura? Vezi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Daca nu plecai din tzara faceai o mica afacere, si io as vrea un cablu de frana pt Mul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Daca nu plecai din tzara faceai o mica afacere, si io as vrea un cablu de frana pt Mul meu Mai dureaZA CU PLECATUL CA ACUMA LA AL TREI-LEA INTERVIU am aflat ca treaba se desfasoara intr-o baza MFO si astia sunt obsedati de securitate si alte treburi ce trebuie verificate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate