Stau-De-6 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Daca vrei sa mergem impreuna, zi-mi, sa-mi scot bicicleta la lumina. Pe Tihuta inca nu se poate urca, e "racoare". Dar cu siguranta dupa Paste o sa fie vremea buna si va asteptam aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 @otto:asta da atitudine:D deci ne vedem cat de iute pe undeva @stau-de-6:bro,lasa calificarile de la motogp,hai odata la mesteacan:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_clau2003 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Am gasit stirea asta http://www.actualmm.ro/s-au-apucat-de-lucru-in-pasul-mesteacan-se-repara-dn1c-in-zona-in-care-soseaua-s-a-surpat-video/ . Grija la drum si have fun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Ne-am dat astazi pe Mesteacan, impreuna cu George si Cata. Se lucreaza pe alocuri si camioanele/utilajele aduc pamantul in drum. Se poate merge, dar inca nu foarte tare. Asteptam sa se curete ca lumea si revenim. Mai mult mi-a placut tronsonul de la Dej la Mesteacan, cu niste viraje de toata frumusetea pe langa padure, asfaltul perfect. Maine incercam sa urcam pe Tihuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 si ne-am plimbat pe Siriu un pic azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 cam prafuit si murdar Siriu. dar frumos se mai aude bicicleta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 cam prafuit si murdar Siriu. dar frumos se mai aude bicicleta asta. da, e destul de peticit si prafuit dar merge de o plimbarica decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 astaam vazut si eu, ca pe unele zone parea mai mult de enduro pt plimbare e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 @stau-de-6:niculeeeee....impresii mai multe si pareri se cer de la baia mare.a fost misto ieri,asa lights azi am iesit iar o gasca frumusica(vreo 6 motoare),si am inceput sa dam pe ele un pic sa manance jar...fata de ieri s-a curatat mult Mesteacanul,speram la ceva ploi si sa inceteze cu lucrarile la drum...dar azi am polizat un pic asa de inceput de sezon.Gremlin s-a comportat exemplar,gumele evident se cer schimbate cu ceva pe masura lui in maxim o luna va fi distractie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 noi am fost la Sighisoara, la intoarcere ne-a plouat putin,se poate da in goarna ,cauciucurile iau foc deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Am urcat si noi pe Tihuta. Din pacate, fiind zona de munte, am resimtit bine temperatura scazuta. Cauciucurile s-au incalzit putin, dar degeaba, asfaltul era rece. E mult praf pe drum. Inca nu e de forja aici. Asteptam... George, situatia era la fel ca pe Mesteacan. Una peste alta, e bine ca a venit primavara si putem sa ne dam pe mobre. Hai cu vremea buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 nicolai,pacat ca n-ati venit si duminica...situatia nu a mai fost la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Am urcat si noi pe Tihuta. Din pacate, fiind zona de munte, am resimtit bine temperatura scazuta. Cauciucurile s-au incalzit putin, dar degeaba, asfaltul era rece. E mult praf pe drum. Inca nu e de forja aici. Asteptam... George, situatia era la fel ca pe Mesteacan. Una peste alta, e bine ca a venit primavara si putem sa ne dam pe mobre. Hai cu vremea buna! 919286_10201084212528174_1139630695_o.jpg 921502_10201084360691878_1725875786_o.jpg Cam buna mincarea in zona voastra. Editat Aprilie 22, 2013 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 nicolai,pacat ca n-ati venit si duminica...situatia nu a mai fost la fel Las' ca mai venim, de abia a venit caldura. Cam buna mincarea in zona voastra. Doar nu vrei sa ne ia vantul de pe motociclete, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 va recomand Nicule sa intrati pe "termogenice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 sambata,27 de grade la baia mare...se aduna gasca de Mesteacan.nicolai,te bagi?altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Sambata se afla ceva serpentinari prin Brasov? Bagam o tura pe Cheia si dupa Brasov mergem si pe padurea Bogatii un pic, apoi o Poiana Brasov, chestii d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 masina de sprijin aveti dupa voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Sambata se afla ceva serpentinari prin Brasov? Bagam o tura pe Cheia si dupa Brasov mergem si pe padurea Bogatii un pic, apoi o Poiana Brasov, chestii d-astea. vezi ca sambata dimineata pleaca niste amici de-ai mei din Bucuresti,vreo 4-5 cel putin,catre Sighisoara.Eu ii astept in padurea Bogatii si mergem impreuna sa mancam la Danes, apoi urmeaza intoarcerea.Nu va bagati?Va fi interesant, daca nu mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 vezi ca sambata dimineata pleaca niste amici de-ai mei din Bucuresti,vreo 4-5 cel putin,catre Sighisoara.Eu ii astept in padurea Bogatii si mergem impreuna sa mancam la Danes, apoi urmeaza intoarcerea.Nu va bagati?Va fi interesant, daca nu mai mult... Ba da, la ce ora si de unde pleaca? Banuiesc ca vin pe Cheia,nu? Poate afli punctul de plecare si ora, noi avem de gand sa plecam la 9,30 spre Cheia, din experienta mea cu popasuri cu tot facem 3 ore pana la Brasov, deci am fi acolo pe la 12,30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 vedeti ca la Brasov pe drumul spre Poiana sambata e toata ziua concurs de viteza in coasta, e blocat drumul si nu se poate urca, asa incat haideti voi frumos la Sighisoara si nu va pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Oh,te sun maine sa-mi zici nr de tel, bine ca ne-ai zis de raliu. Nu stiu daca reusim pana la Sighisoara, vin cu Denis si zicea ca s-a simtit obosit saptamana trecuta de la un Cheia-Siriu, dupa padurea Bogatii cred ca facem cale intoarsa. Dar vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 aveti grija la trafic, va fi aglomerat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Oh,te sun maine sa-mi zici nr de tel, bine ca ne-ai zis de raliu. Nu stiu daca reusim pana la Sighisoara, vin cu Denis si zicea ca s-a simtit obosit saptamana trecuta de la un Cheia-Siriu, dupa padurea Bogatii cred ca facem cale intoarsa. Dar vedem. da, de la o varsta e mai greu... ne vedem la iesire din padure pe dreapta cum veniti, suna-ma cum plecati din Bucuresti,haideti pe Cheia si va intoarceti mai lejer pe DN incercati sa nu va opriti de 100 de ori la tigare si alte porcarii si hai la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) M-am dat astazi pe Tihuta, impreuna cu un prieten. Am montat un Hero2, dar n-am vazut ca nu era setat sa filmeze HD. Maine ne dam iar, daca are cineva chef sa vina... Mai e murdar pe alocuri, trafic specific perioadei de Sarbatori, dar incet-incet se poate merge. Editat Aprilie 27, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate