george05 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 multumim pt poze Niko, sincer n-am vazut cand le-ai facut, dupa cum se vede eram fascinat de Denis:)). urmatoarea tura pe tihuta? peste doua saptamani,primul weekend dupa paste,duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Eu sunt pentru, va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Theos, la tine a ajuns Gixxeru' ala de 600 din Iasi? (in cazul in care nu te confund). salut. da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) peste doua saptamani,primul weekend dupa paste,duminica? Eu sunt pentru, va astept. I'm also in 99% cred ca mai vin cu vreo 3 baieti Editat Aprilie 29, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 salut. da. cum mai merge? vreo 2000-2300 km am facut doar eu cu mobra aia (dupa ce mi se stricase a mea , in toamna trecuta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 cum mai merge? vreo 2000-2300 km am facut doar eu cu mobra aia (dupa ce mi se stricase a mea , in toamna trecuta). merge foarte bine trebuie sa-i iau filtru aer sport si poate vreo toba. putem continua pe privat sa nu facem off-topic. on-topic: am fost cam ocupat in ultimul timp, sper sa mai bag si eu niste curbe, ceva. revin cu poze atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Eu sunt pentru, va astept. Maaaa, am uitat. Duminica, 12 mai, ma duc la o nunta. Asa ca daca vreti sa veniti, va astept sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 daca as fi in tara n-as rata niciun weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Maaaa, am uitat. Duminica, 12 mai, ma duc la o nunta. Asa ca daca vreti sa veniti, va astept sambata. Lasa nuntile bro...sau si acolo dai cu genunchii pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Maaaa, am uitat. Duminica, 12 mai, ma duc la o nunta. Asa ca daca vreti sa veniti, va astept sambata. fugi ma si inchina ceva sambata la amiaza, si hai cu noi. nu esti truuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu pot, e nunta unui prieten bun. George-l cunoaste. Dar toata ziua de sambata sunt liber, asa ca ne putem distra impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nu pot, e nunta unui prieten bun. George-l cunoaste. Dar toata ziua de sambata sunt liber, asa ca ne putem distra impreuna. traiasca Robi,nu? eu am o prezenta la o stare civila sambata,deci weekendul viitor nu ne vedem.las`ca pana ne vedem pe Tihuta vii la Cata sa mananci si sa bei fratis amanam treaba pentru weekendul 18-18 mai?muresenii,ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 traiasca Robi,nu? eu am o prezenta la o stare civila sambata,deci weekendul viitor nu ne vedem.las`ca pana ne vedem pe Tihuta vii la Cata sa mananci si sa bei fratis amanam treaba pentru weekendul 18-18 mai?muresenii,ce ziceti? 6 poate sa vina linistit la baia mare ca precis o sa mai ramana niste miel de la paste... si ceva vin cu flori de abia astept sa mergem noi la bistrita sa manac si sa beau gratis sa vada si el cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 eu ma bag ,sa mai vb cu restul traiasca Robi,nu? eu am o prezenta la o stare civila sambata,deci weekendul viitor nu ne vedem.las`ca pana ne vedem pe Tihuta vii la Cata sa mananci si sa bei fratis amanam treaba pentru weekendul 18-18 mai?muresenii,ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 naspa, pe 16 plec. sper sa gasesc pe cineva cu care sa ies, aici nu prea am cu cine iesi ture mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Daca vrei, in 11, sambata, vin eu cu tine pe Tihuta. 6 poate sa vina linistit la baia mare ca precis o sa mai ramana niste miel de la paste... si ceva vin cu flori de abia astept sa mergem noi la bistrita sa manac si sa beau gratis sa vada si el cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 si uite ca se face al 4-lea weekend consecutiv in care Gremlin e prezent pe Mesteacan.si ghici ghicitoarea mea...gumele,care inainte erau peste 50%,acum se termina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Daca vrei, in 11, sambata, vin eu cu tine pe Tihuta. hmmm,. suna tentant. cred ca vin. sa mai caut pe cineva si vin. mii urat sa vin singur. dar ma bag, ca setea e mare. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Nicule un Popas Gurmandu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) hmmm,. suna tentant. cred ca vin. sa mai caut pe cineva si vin. mii urat sa vin singur. dar ma bag, ca setea e mare. ) Tine-ma la curent. Nicule un Popas Gurmandu ceva? Luna asta nu vin la Bucuresti. Luna viitoare, cu siguranta. Si cand am fost la SMAEB, tot acolo ne-am oprit si am mancat. _______________________________________________________________ Mno, Crazy-devil, ajungi maine? Te astept pe undeva? Editat Mai 10, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) mai dar pana de curand erati o groaza care doreau sa se dea pe serpentine,acum v-a inghitit pamantul! clar ca e numai gura de unii maine 10.00 plec spre Brasov, ma intalnesc cu niste amici si mergem la Danes Editat Mai 10, 2013 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Otto, pe voi va astept saptamana viitoare, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 eu vinerea viitoare plec la Bran pana duminica la o zi de nastere, imi pare rau.de ce nu te deplasezi spre Bv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Eu am fost acolo, am pus si poze in urma cu cateva pagini. Acum va astept sa va tineti de cuvant si sa veniti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 (editat) Mno, Crazy-devil, ajungi maine? Te astept pe undeva? ajung pana la humor sau campu lung cu "o" prietena. nu am avut cu cine sa vin mai mult. lumea nu vrea sa iasa. cu tipa asta nu pot veni pe motor si sa mai si trag, pt ca sta ca un copac. lasam pe august poate ne adunam toti dupa cum am tot vorbit. dar tare mii ca lumea se va da lovita. in cel m ai rau/bun caz, daca reziliez treaba cu tipa, trag tot la deal. Editat Mai 11, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate