Cristifrig Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Scrie cineva(evetual Florin?)cum se pleaca,traseul,ora,etc?Cine pleaca vineri?Cine pleaca sambata?Eu unul plec sambata.Mai merge cineva sambata,sau va gasesc acolo? Cine merge cu motoreta,cine merge cu masina?Eu sigur vin "calare",indiferent de vreme,nu vreau sa ratez o ultima plimbare... P.S.:De unde imi iau si eu un combinezon de ploaie(daca tot se anunta...)? Merg si eu SIMBATA . Ora 10 crezi ca e ok ? PS . merg pe DN 1 Ca am pasager si nu merge pe CHEIA cu pasager nu e FAIN... PS . merg pe DN 1 Ca am pasager si nu merge pe CHEIA cu pasager nu e FAIN... Rectific plecare la ora 8. Rectific plecare la ora 8 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 In urma discutiei avute astazi la academie si avand in vedere faptul ca nasului i-a picat netul, am fost insarcinat sa va aduc la cunostinta urmatoarele: - plecarea este maine, vineri 3.09.2008, la orele 12:00 din petrom-ul de la Baneasa - se va merge pe Cheia - ii lasam pe cei care pleaca sambata sa-si aleaga singuri traseul, ora si locul plecarii(din cate am inteles trebuie sa-l luati si pe Robias) Numai bine si ne vedem la Bran!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Si ne strangem la 11 - 11,3o macar, nu? Nu de alta dar sa nu ne prinda frigul prin munti Nu am fost la Academie - ma supun voua si nu, nu sunt masochist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 @Cristifrig Este O.K.,dar nu crezi ca este putin cam de dimineata(ma gandesc ca este destul de frig la 08:00)? Oricum,daca ai spus 08:00,atunci 08:00,sa fie!Eu am sa fiu in Petrom Baneasa la acea ora,ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 @CristifrigEste O.K.,dar nu crezi ca este putin cam de dimineata(ma gandesc ca este destul de frig la 08:00)? Oricum,daca ai spus 08:00,atunci 08:00,sa fie!Eu am sa fiu in Petrom Baneasa la acea ora,ne vedem acolo. fratilor eu va urez asfalt uscat ..sa ajungeti cu bine ....sa bem tot ce putem acolo....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 deci care este, la 11 o sa fiu la la petrom la miorita (daca nu ratez iar intrarea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 @CristifrigEste O.K.,dar nu crezi ca este putin cam de dimineata(ma gandesc ca este destul de frig la 08:00)? Oricum,daca ai spus 08:00,atunci 08:00,sa fie!Eu am sa fiu in Petrom Baneasa la acea ora,ne vedem acolo. Trebuie sa plec asa de dimineata ca sa nu apuce fetita mea sa se trezeasca ,ca o sa plinga si nu ma mai lasa inima sa plec , dar daca esti de acord ne vedem la 8 jumate in benzinarie la Baneasa . Nici mie nu imi place sa merg pe frig dar astea sunt conditiile . Sper ca acum m-ai inteles de ce plec asa de acasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 asfalt uscat !!! si sa ne vedem cu bine acolo asta daca o sa va mai recunosc :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 intrarea nu am ratat-o, drept urmare imi savurez pepsiul aici... haidadeti nu mai dormiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Gomezule te-ai dilit ? Cine crezi ca tine leptopul pe rezervor ? Baieti sunt in drum spre tine . DRUM BUN si ne vedem miine . PS. am vazut in OLANDA uni cu PDAuri care scriau mesaje in timp ce mergeau pe scuter . Esti din aceeasi categorie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Va urez drum bun . Se pare ca o sa tina vremea cu noi. Weekend-ul asta mi-am propus sa revad Maramures-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Gata ati ajuns ? Superba a fost vremea de plimbare sper sa fie asa tot sfirsitul asta de saptamina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Eu am ajuns acasa...din pacate,mi-ar fi placut sa mai stau...poate data viitoare . Bafta la vreme maine si astept pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Disturbed - Down with the sickness din ciclul ce am mai ascultat...de 50 de ori ploua ca naiba cand s-a plecat de-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 home sweet home deci singurul loc uscat.... 2 cm la genunchi la ambele picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Am ajuns toti cu bine acasa. Ca sa nu imi fie frig pe moto am "developat in gand" toate petrecerile facute in ultimile doua nopti...........un rezultat spectaculos..............incepeam sa ma incalzesc. BTW in bocanci cam 1 litru de apa in fiecare Editat Octombrie 5, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Idem! Si din manusi inca pe ata! ,dar una peste alta,a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ce bine e acasa la caldura . Oricum a fost super ok . Gata deja ne gindim la urmatoarea plimbare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Ce bine e acasa la caldura . Oricum a fost super ok . Gata deja ne gindim la urmatoarea plimbare . DEJA INCEP SA MA GANDESC LA URMATOAREA .......... IN NOIEMBRIE CU CONSERVELE sau mai stiti ce vreme "uscata' om avea ??? Editat Octombrie 5, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 A fost sssssssssssssuuper. Distractie maxima si eu zic ca am avut o vreme super per total. Ploaia are si ea farmecul ei, creste adrenalina si cel putin pe mine m-a tinut in priza ca altfel tare greu dupa asa o noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) La garaj va asteapta o sticla de Teachers, jumate de Jack ceva berici si cam 5-6 sticle de sucuri + bagajul aferent acestei plimbari..... Mai pe weekend asa cred ca punem de o intalnire la garaj ca sa- l intrebam pe Jack ce mai face !!! Acum descarc pozele si incep sa le postez. Ca de obicei stiti lectia punem 15 poze si cine este online da un replay sa mai putem adauga. A fost sssssssssssssuuper. Distractie maxima si eu zic ca am avut o vreme super per total. Ploaia are si ea farmecul ei, creste adrenalina si cel putin pe mine m-a tinut in priza ca altfel tare greu dupa asa o noapte Care noapte domne' ca au fost doua nopti grele rau sau tu nu ai avut pauza intre ele si ai impresia ca a fost doar una? Incepem !!!! Si ce este mai frumos decat urmatoarea poza !!!! Editat Octombrie 5, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 hai mai baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 IUPIIIIIIIIIIIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate