barthezzz2003 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Saptamana trecuta a cazut un biker peste sina de tren de pe la Tunari pe cand mergeam spre circuitul de carting de la Tunari la etapa de supermoto. A cazut la cateva masini in fata noastra si nu stim ce s-a intamplat. Daca ne povesteste cineva despre cascadorie k am auzit k cik ar fi vrut s-a faca un stoppie... Rezultatul il vedeti in pozele de mai jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Cel mai perfect loc pt. stoppie, intersectie plina de nisip/pietris Oricum ce conteaza e baiatu, e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Nu cred ca a vrut sa faca Stoppie pt. ca eu l-am vazut din masina a trecut intersectia in mare viteza tarisi motorul si pe urma motociclistul asa ca nici vorba de stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 IERI M-AM INTILNIT CU EROUL ACCIDENTULUI. N-ARE MAI NIMIC,DOAR CITEVA JULITURI MINORE,ERA PE PICIOARELE LUI. SPUNEA CA I S-A BLOCAT FATA PE LA 200/H SI CA S-A OPRIT DOAR LA FRECAREA CU ASFALTUL. SPECTACULOS E CA DESI AVEA BLUGI PE PICIOARE A SCAPAT NEATINS LA BULANE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 protectii peste blugi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Zici ca i s-a blocat fata la 200 la ora?? Si la 100 daca se bloca nu mai scapa intreg... io cred ca sunt baliverne pt a crea impresii pe forum.. Asemenea posturi nu ar trebui bagate in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 I S-A BLOCAT FATA PE LA 200/H 241342[/snapback] si marmota impacheta ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Mai numara si alunele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 las-o-n hala obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Eu am o mica nelamurire,cum o cazut ala de la 200 cu blugi si o avut nici o rana pe picioare?si mi se pare imposibil sa nu lovesti vreun obstacol si in cazut ala Rip.Eu cred ca nu o fost atent si o cazut de la 20 la ora si a mai adaugat un 0 de plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 si marmota impacheta ciocolata 241862[/snapback] I-MI PARE RAU CE TI S-A INTIMPLAT ZAHEI, DAR OMUL A AVUT NOROC CHIOR. EU AM INCERCAT SA FAC STOPIE LA 70,AM PRINS PRAF,BUFF,SI MOTORUL S-A OPRIT IN 10M. DECI NU AVEAM CHIAR 70/H. PINA LA BLOCAJ MOTO A MAI FRINAT. IN MOD SIGUR VALI N-AVEA 200 LA CONTACTUL CU SOLUL. EU ERAM IN TRICOU SI MI-AM POLIZAT PUTIN CARNEA ANTEBRATULUI.IN REST NICI O DURERE,DOAR SPAIMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Da, si eu am impresia ca prostia asta cu necesitatea echipamentului e mai mult o gogorita. Pielea umana este suficient de rezistenta ca sa iasa intreaga din polizarea pe asfalt la niste zeci de km/h si in plus e si gratis. Numai fricosii umbla cu echipament pe ei, cind o sa imi iau motor o sa imi iau niste slapi si bermude asortate, sunt suficiente. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthezzz2003 Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 n-avea cum sa mai prinda 200....cand au trecut pe langa noi aveau 90-100 maxim si cat de nebun sa fii sa-i dai 200 cand stii ca imediat e sina de tren si intersectia? asa ca sa ramanem la versiunea cu marmota.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate