ivan pedala Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 S-o stapanesti sanatos...iar daca vrei poze cu ea, am destule! Am vazut-o circuland in toamna de cateva ori spre Filiasi, asa ca mi-am dat seama ca Tavi a vandut-o...dar nu stiam cui anume...acum am aflat! Motocicleta respectiva are ceva "bube" electrice, si daca vei trece pe la mine cand se face mai cald, o sa-ti detaliez, ca sa stii la ce sa te astepti pe viitor. In rest are un motor beton, ciclistica buna, nu a fost tavalita in mers si fostul proprietar a avut grija de ea, atat cat s-a priceput. Si, ca sfat, elimina din conversatie chestia aia cu D-l...nu se pupa deloc cu o porecla! In rest, bani de benzina si timp liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alifly Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Un numar de tel. te rog Ivan. Vreau sa povestim putin despre motor ca m-ai facut curios cu ,,bubatul electric" Maxime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Eh...nu-i baiul mare...dar este, ca asa sunt motoarele astea, mai fac si bubatu'! Ai numarul aici, dar daca nu il cauti, nu-l gasesti! Ori, intra pe PM, ca este mai simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alifly Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 (editat) Salut! Asa arata acum motorul meu! si o poza inainte de reconditionare. Editat Mai 3, 2019 de alifly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Urata-i fara parbriz! Eh, da' gusturile nu se discuta! Bine-ai (re)venit Aline...si sa stapanesti mult si bine rotaxu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alifly Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Multumesc frumos Ivane! Am sa-i pun si un parbriz custom made ,am cumparat plexiglas termoformabil si cand o sa am timp o sa-i modelez unul pe gustul meu. Am si plotogul ala cu care a venit motorul dar ma enerveaza la cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 (editat) Hop si eu! Acu' pe bune, ca la numarul norocos era Carla's dreams pe ea... Am pus si parbrizul ca sa fie lumea incantata Editat Mai 3, 2019 de s_cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Aia cu modelatu' am incercat-o candva si io...n-a mers, asa ca am pastrat plotogu' natural...e excelent pe enduro usor, iar la drum intins nu ma deranjeaza...ca acum folosesc o casca Schuberth C2 (model mai vechi, dar silentios)... @s_cristi nu esti din Gorj, asa-i?! Dar parca mai conteaza...bine-ai venit pe doua roti online! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Ups.. Trăiască gorjenii! Acu trebuie să trec și pe la dumneavoastră să spăl greșeala cu o cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Scapi ieftin...aici se bea fara alcool, iar cei care se dedulcesc la ceva cu octane, sunt temperati...sau cel putin cei pe care-i cunosc si iesim impreuna la haulite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 M-am gandit sa pun cateva poze cu caprita mea. Dupa cum vedeti este dotata cu cateva accesorii ca sa strabata si drumuri ceva mai lungi, fara pretentii de touring. Eu ma simt perfect pe ea iar daca mai iesim din cand in cand in afara asfaltului nu putem decat sa ne bucuram. Yamaha XT 600E 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel97 Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Hai noroc. Gabriel incepator pe doua roti pe o Yamaha Virago 535, din Barbatesti Gorj dar de 4 ani in Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Acum 5 minute, Gabriel97 a spus: Hai noroc. Gabriel... Salut Gabriel, bine-ai venit sa ingrosi randurile oltenilor pe doua roti...si te astept sa ne cunoastem cand ajungi pe plaiurile natale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate