paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Din pacate nu cu motorul de pe 1098 cum sperau multi. Mai multe fotografii si detalii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 arata identic cu 696'le diferenta ce o vad eu consta in jante si motorizare evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce frumusete de motor... sa nu mai zic de ohlins, brembo! WOW!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 arata identic cu 696'le diferenta ce o vad eu consta in jante si motorizare evident Mai e si bascula monobrat care scoate jantele alea superbe in evidenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Din pacate nu cu motorul de pe 1098 cum sperau multi. Motorul de pe 1098 va fi pus pe Ducati Fighter. Fighter-ul va reprezenta segmentul high-end de naked, iar Monster-ul va ramane modelul "popular". Superbike-ul va primi un nou motor, de 1198. Editat Octombrie 3, 2008 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 Motorul de pe 1098 va fi pus pe Ducati Fighter. Fighter-ul va reprezenta segmentul high-end de naked, iar Monster-ul va ramane modelul "popular".Superbike-ul va primi un nou motor, de 1198. Yep, am aflat si eu intre timp Ar fi interesant sa arate ca in schita de mai jos facuta de Oberdan Bezzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate