silvilicious Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 La anul clar negociez o budinca Dr. Oetker si acuma on topic ca vad ca lumea a ramas cam dezamagita de targ...adevarul e ca daca ai rabdare sa te uiti cu atentie gasesti lucruri de calitate la preturi bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 La anul clar negociez o budinca Dr. Oetker si acuma on topic ca vad ca lumea a ramas cam dezamagita de targ...adevarul e ca daca ai rabdare sa te uiti cu atentie gasesti lucruri de calitate la preturi bune anul trecut am fost ultima oara...Calatoria mi-o priit, vremea la fel..., bani am avut destui..., dar tot cu mana goala m-am intors acasa, si scarbit.Io unu nu ma mai duc altu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Judas....depinde si ce cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Nu-i musai sa cauti ceva anume. Mergi sa-ti clatesti ochii, mergi pt spiritul targului, mergi sa te intalnesti cu prietenii, sa bei o bere sa mananci oarece si per ansamblu su te simti bineeeee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 si sa faci poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 si sa faci poze... daca mai apuci poate ai muuuulte alte prioritati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Eu ma duc de ani de zile sa caut piese pentru motocicletele mele vechi , biciclete vechi .. eventual chesti de armata. Anul trecut era asa si asa.. Anul asta era jenant si anul viitor nu va mai fi nimic Preturile is mari la toate produsele , fie haine , sie fier . In unele cazuri preturile erau duble de nu mai mult cat sunt la nemti/unguri (aici ma refer la piese moto, antichitati) Pacat mare de targul asta ca este unul renumit si cel mai mare din zona asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Pai asta zic...depinde ce cauti...noi am cautat incaltaminte cu Gore-Tex...vazut... placut...negociat... cumparat, plus o plimbare cu prietenii, mancat si baut... ce sa vrei mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Targul de la Negreni ! Targul Coaselor (de primavara) Reloaded 2016! amu in aceasta saptamana pana duminica! deja sunt muuuulti, pe weekend o sa fie full! dii diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 valabil!!!! Targul de la Negreni ! Targul Coaselor (de primavara) Reloaded 2016! amu in aceasta saptamana pana duminica! deja sunt muuuulti, pe weekend o sa fie full! dii diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Eram in trecere si m-am oprit marti si joi. Is niste scoruri de ramai prost. Erau cateva tarabe cu echipamente moto cu o multime de lucruri si chitibusuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Eram in trecere si m-am oprit marti si joi. Is niste scoruri de ramai prost. Erau cateva tarabe cu echipamente moto cu o multime de lucruri si chitibusuri ... "scoruri de ramai prost" in sensul de foarte mari sau foarte mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Foarte mari Oamenii aia cred ca o sa se imbogateasca vanzand vechituri aruncate prin Germania sau Austria si cer niste preturi aberante. O casca de prin anii 80 de nici soarecii nu si ar face cuib in ea: 150-200 lei etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 amu ni! saptamana asta editia de toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Pe MZ-ul asta fara acte,cu piese lipsa si nefunctional mi-a cerut omul 600 euro..serios?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 s-au schimbat multe in ultimii ani mergem sa ne clatim ochii, sa bem o bere, sa ne distram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Al doilea WE din iunie Deci saptamana viitoare PS. Vezi ca mai este un topic separat cu targul coaselor, targul de primavara de la Negreni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Pana duminica, Targul Coaselor (de primavara) de la Negreni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Pana duminica, Targul Coaselor (de primavara) de la Negreni! Duminica pe la pranz ajung si eu.... Cu 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Cum spuneam... duminica la pranz sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 din pacate io nu pot sa ajung...., in weekend sunt ''baby-sitter'' la Saint-Bernard...... n-am cu cine sa-l las..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 din pacate io nu pot sa ajung...., in weekend sunt ''baby-sitter'' la Saint-Bernard...... n-am cu cine sa-l las..... il iei cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 85-90 kile are catelusul.... , si nici tiganii, multimea, aglomeratia nu-i prea place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate