BlueBiker Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Unde gasesc shi eu niste rulmenti 6002-RS1 buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 intr-un magazin de profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Pe Banu Manta, in intersectia de langa primarie, e reprezentanta fabricii brasov, care produce pt "Koyo" - Japanski. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 incorect. Cei de brasov scrie pe ei URB ( Uzina Rulmentul Brasov). Cei pe care scrie KOYO sunt fabricati la alexandria. Si eu am luat pt moto mea 2 de la URB si 2 de la Koyo..sa vad pe care ii pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 kOYO au luat si URB si ALexandria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Pe Banu Manta, in intersectia de langa primarie, e reprezentanta fabricii brasov, care produce pt "Koyo" - Japanski. 242024[/snapback] Nu mai exista magazinul acela.N-ai mai trecut demult pe-acolo Poti incerca pe Calea Plevnei Nr. 210.Tel. 3178041 (S.C. Energo Alfa S.R.L.) Sau pe Mosilor coltz cu Eminescu, sau intersectia Mihai Bravu cu Calea Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 DUTE DIRECT LA REPREZENTANTA SKF, SUNT SINGURII ORIGINALI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate