Uki Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 ieri intersectie Conex vreau sa fac dreapta pe bd unirii. in stanga o masina oprita. opresc si eu vazand masina oprita. ma uit. pe trecere un pieton la 2 m de masina si la 4-5 de mine venind lejer spre mine. eu usor aplecat presupun ca am timp sa trec bag in viteza accelerez(eram aplecat) moment in care vad pietonul tasnind spre mine (cred ca vrut sa fie baiat buna si sa ne scurteze timpu de asteptare. nu erau nici autobuze nici gagici catre care sa fuga). franez brusc fata si ma trezesc pe asfalt in maini cu motocicleta un pic in spate sprijinindu-e cu scarita pe gheata mea. ma ridic avand grija sa nu-mi pice motocicleta de pe gheata o indrept o incalec si plec. motocicleta nu are nimic, nimic. cum spuneam nu a ajuns pe asfalt. pietonul nu l-am atins. a fugit speriat. de parca era vina lui. eu doar tibia piciorului stang lovita. am postat numa pt incepatori sa stie de inca o situatie care poate duce la pagube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Draga Uki, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva da' imi pare taaare bine ca sunteti OK. Idiotul ala putea macar sa se intoarca sa vada daca ai patit ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Bagat la cap!! Multumesc de sfaturi si exemplu Uki!! Si o zic fara cea mai mica urma de cinism!! Chiar imi pare rau ca ti s-a intamplat si ma bucur ca pana la urma nimeni si nimic grav!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Bine ca esti ok. Ai grija cu frana fata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Grija mare la trecerile de pietoni, nu poti sa stii ce-i in mintea altuia, poate se opreste, se razgandeste si se intoarce, o ia la fuga si ti se opreste in fata sau pur si simplu traverseaza pe bicicleta trecerea mergand de 3 ori mai repede decat un pieton. Chiar daca nu e nimeni pe trecere, incetiniti si asigurati-va. Oricand poate aparea un dobitoc alergand pe trecere si doar condusul preventiv poate salva situatia. Fiti paranoici mai ales la trecerile de pietoni si in intersectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Bine ca nu ai patit nimic. Nu prea am intheles cum de nu ai patit ceva cind ti-a cazut motorul pe picior!? Oricum? Bafta shi drum uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uki Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 Bine ca nu ai patit nimic. Nu prea am intheles cum de nu ai patit ceva cind ti-a cazut motorul pe picior!? Oricum? Bafta shi drum uscat . 242348[/snapback] piciorul stang cred ca sarise peste ghidon. eram pe jos sprijinindu-ma in maini si picioare un pic in fata dreapta fata de motocicleta care se sprijinea cu scarita pe piciorul drept undeva intre glezna si talpa. e usor straniu caci motocicleta are peste 250 de kile dar asa s-a intamplat si nu am patit nimic. am consumat ceva din norocul pe sezonul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Tocmai ce ti-am zis sa ai grija de frana fata si plec de la munca .... pe prima strada pe care intru cred ca a trecut o basculanta careia i-a scapat pietris. Se termina pietrisul si nu vad ca e usor nisipos. Pericolul era pe partea stanga a drumului: doua gagicutze. Eu sa le impresionez si franez fata in intersectie mai violent. S-a auzit un HRSSTSTSTTSTSS si a fugit fata. Noroc ca a fugit la 2 kmph si am pus picioarele jos pt redresare. De nervi am accelerat mai tare si a fugit spatele (dar asta e o placere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 baiazideeeeeee .............nu te lasi......... Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3agal Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Nucule .. Nucule.... uite dintr-o asha tampenie ramai fara carnet 3 luni + tribunal + despagubiri etc etc... Fi mult mai atent pe viitor .. in rest asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate