Sari la conținut

Am Cazut


Uki
 Share

Postări Recomandate

ieri intersectie Conex vreau sa fac dreapta pe bd unirii. in stanga o masina oprita. opresc si eu vazand masina oprita. ma uit. pe trecere un pieton la 2 m de masina si la 4-5 de mine venind lejer spre mine. eu usor aplecat presupun ca am timp sa trec bag in viteza accelerez(eram aplecat) moment in care vad pietonul tasnind spre mine (cred ca vrut sa fie baiat buna si sa ne scurteze timpu de asteptare. nu erau nici autobuze nici gagici catre care sa fuga). franez brusc fata si ma trezesc pe asfalt in maini cu motocicleta un pic in spate sprijinindu-e cu scarita pe gheata mea. ma ridic avand grija sa nu-mi pice motocicleta de pe gheata o indrept o incalec si plec. motocicleta nu are nimic, nimic. cum spuneam nu a ajuns pe asfalt. pietonul nu l-am atins. a fugit speriat. de parca era vina lui. eu doar tibia piciorului stang lovita.

 

am postat numa pt incepatori sa stie de inca o situatie care poate duce la pagube.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) Bagat la cap!! Multumesc de sfaturi si exemplu Uki!! Si o zic fara cea mai mica urma de cinism!! Chiar imi pare rau ca ti s-a intamplat si ma bucur ca pana la urma nimeni si nimic grav!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Grija mare la trecerile de pietoni, nu poti sa stii ce-i in mintea altuia, poate se opreste, se razgandeste si se intoarce, o ia la fuga si ti se opreste in fata sau pur si simplu traverseaza pe bicicleta trecerea mergand de 3 ori mai repede decat un pieton. Chiar daca nu e nimeni pe trecere, incetiniti si asigurati-va. Oricand poate aparea un dobitoc alergand pe trecere si doar condusul preventiv poate salva situatia. Fiti paranoici mai ales la trecerile de pietoni si in intersectii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu ai patit nimic. :)  Nu prea am intheles cum de nu ai patit ceva cind ti-a cazut motorul pe picior!? Oricum? Bafta shi drum uscat .

242348[/snapback]

 

piciorul stang cred ca sarise peste ghidon. eram pe jos sprijinindu-ma in maini si picioare un pic in fata dreapta fata de motocicleta care se sprijinea cu scarita pe piciorul drept undeva intre glezna si talpa. e usor straniu caci motocicleta are peste 250 de kile dar asa s-a intamplat si nu am patit nimic. am consumat ceva din norocul pe sezonul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai ce ti-am zis sa ai grija de frana fata si plec de la munca ....

 

pe prima strada pe care intru cred ca a trecut o basculanta careia i-a scapat pietris.

 

Se termina pietrisul si nu vad ca e usor nisipos. Pericolul era pe partea stanga a drumului: doua gagicutze.

 

Eu sa le impresionez si franez fata in intersectie mai violent. S-a auzit un HRSSTSTSTTSTSS si a fugit fata.

 

Noroc ca a fugit la 2 kmph si am pus picioarele jos pt redresare. De nervi am accelerat mai tare si a fugit spatele (dar asta e o placere). :) :eek: :P :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...