CheluRebel Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 uite o harta. poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 uite o harta. poate te ajuta. multumiri pentru harta. si pentru ca nu am avut ocazia pina acum, o mina cit mai sanatoasa; pentru motor nu alte prostii, :-) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 mana incepe sa prinda vlaga dar destul de greu. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducati Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 neasteptat sa vad si zona asta acoperita...acum multi ani mergeam in fiecare vara pe acolo si ce chefuri se faceau la Voina.Chiar sint curios daca sunt enduristi in Cimpulung si imprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 sunt enduristi prin zona ..si chiar f (ne)buni. Mai mult, in zona se organizeaza etape de offroad 4x4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducati Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 sunt enduristi prin zona ..si chiar f (ne)buni. Mai mult, in zona se organizeaza etape de offroad 4x4 si pe vremuri era la fel...autocross de la aro, ce mai alergam pe traseul ala dinspre bughea de jos (parca). La vara cred ca o sa ajung si eu pe acolo, dar nu prea au mai ramas multi in zona din cei care ii stiam eu si mai ales nu au microbul moto, fiind toti cu pregatire auto Bineinteles ca o sa am si un motor cu mine si mi-ar face placere sa facem o tura (de ex Cuca, Papusa, Ref Diana, Risnov - Brasov...daca imi mai amintesc bine?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 adica din iezer pana in piatra craiului? cu motoru? e traseu de picior de 11 ore, si nu ai sanse cu motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducati Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 adica din iezer pana in piatra craiului? cu motoru? e traseu de picior de 11 ore, si nu ai sanse cu motoru' din ce imi amintesc o bucata era super grea, dar cu ajutor a trecut si aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 adica din iezer pana in piatra craiului? cu motoru? e traseu de picior de 11 ore, si nu ai sanse cu motoru' Bai treishu'nsfert+inca15min!!! Da daca pe traseu' ala de picior dai de vreun mic baraj(2-2.5m)pe care cu piciorul il faci,cu motorul de 150kg c faci.?????? Remember??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Bai treishu'nsfert+inca15min!!! Da daca pe traseu' ala de picior dai de vreun mic baraj(2-2.5m)pe care cu piciorul il faci,cu motorul de 150kg c faci.?????? Remember??? o coarda, doua blocatoare si niste scripeti pot sa te scoata din kko cu tot cu motor.... io ma gandesc sa traversez creasta fagarasului cu motoru( din care la sfarsit nu stiu ce o sa mai ramana...)si sunt p-acolo neste ecuatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Asta da ocupatie! Piatra Craiului traversata moto,insa , nu vad. Poate coada sudica piscata un pic dar nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 vreau eu sa merg cu voi.....asta numai daca primiti si minori ... acum am vazut eu pe unde a mers motocicleta mea.....ma duc sa o pup ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate