MacLeod Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Salut Merge cineva pe circuti Sambata asta, in conditiile in care nu ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 pai 1 oct e zi?!?! io am zi de enduro sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Andrei, ai luat-o razna ? 1 oct. e azi, MIERCURI ! Sau ti-a dat seful o zi libera sa te duci pe circuit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) ma scuzati eram beat. sambata 4 sept. deci sambata vreau sa ies, daca nu ploua pe circuit la tunari. Editat Octombrie 1, 2008 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 ma scuzati eram beat. sambata 4 sept. deci sambata vreau sa ies, daca nu ploua pe circuit la tunari. Pana ieri se anunta ploaie pentru Sambata, vad ca azi s-au schimbat lucrurile si se preconizeaza soare si cam 24 de grade . Daca va fi frumos cam pe la ce ora ne baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 ba ce oamnei... dum cand era liniste stau acasa si acu cand ma duc la enduro hoptop si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Daca e vremea ok, ma bag..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goguxxx Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 ma scuzati eram beat. sambata 4 sept. deci sambata vreau sa ies, daca nu ploua pe circuit la tunari. Dar vad ca nu te trezesti deloc prietene LoL !!! e sambata 4 octombrie pentru toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 ba ce oamnei... dum cand era liniste stau acasa si acu cand ma duc la enduro hoptop si ei asta e.. daca nu am cu cine la enduroa... macar niteles SM sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) sîmbătă dimineață să fie (stau de la 10 la 13) dacă plouă îmi iau cauciucurile de ploaie Editat Octombrie 1, 2008 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 In proportie de 80% vin si eu sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 sîmbătă dimineață să fie (stau de la 10 la 13) dacă plouă îmi iau cauciucurile de ploaie Pacat ca daca ploua nu ne lasa sa intram . Cred ca ar fi distractiv si pe ploaie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Eu am insistat Âşi am obținut răspunsul că se poate, cu condiția să fii corect echipat. AÂşa că am să încerc cu o pereche de cauciucuri de ploaie. Nu de altceva, dar sînt noi Âşi stau nefolosite ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) noutati: Am sunat acum la Amkart si: Sambata - pana la ora 15 e inchiriat circuitul, dupa acea ora se poate in functie de lumea de la kart. Duminca - 10-18 in functie de lumea care e la kart. Scoru - 20 de lei 10 minute In aceste conditii e posibil sa ma orientez catre enduro. Editat Octombrie 3, 2008 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Deci huo, ne amagesti Well... ne ducem la Cuca atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Crap. Maine se anuntau 24 de grade, iar dum. ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 ar fi o idee sa mergem dupa 15, dar cine stie ce va fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 la ora 15 sînt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 la ora 15 sînt prezent I'm in too! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 .... nu am avut unde sa postez , si nu vreau sa fac un topic numai pt chestia asta, cine se mai uita la F.I.M. SUPERMOTO pe extremeTV ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 din pacate nu ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 deci? cum a fost? sau n-a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 eu am apucat o tură Âşi am fugit la o nuntă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 eu am apucat o tură Âşi am fugit la o nuntă eu am apucat vreo 3 si in rest l-am asteptat pe BB sa se intoarca de la nunta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Adevărul e că m-am întors, dar era ora 7 Âşi reflectoarele aprinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate