mihai_prd Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Vă rog să postați aici toate anunțurile pe care le aveți cu piese de vânzare/schimb pentru moto de colecție, neuitând să menționați moto de proveniență, cât mai multe detalii despre piesă/piese, foto Âşi datele de contact, în ideea de a face cât mai uÂşoară gasirea lor Âşi pentru a nu deschide "ț" topicuri care să se piardă în abundența de informații despre motocicletele de colecție . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Vă rog să postați aici toate anunțurile pe care le aveți cu piese de vânzare/schimb pentru moto de colecție, neuitând să menționați moto de proveniență, cât mai multe detalii despre piesă/piese, foto Âşi datele de contact, în ideea de a face cât mai uÂşoară gasirea lor Âşi pentru a nu deschide "ț" topicuri care să se piardă în abundența de informații despre motocicletele de colecție . CEAU, ARIPA SPATE SEAMANA F MULT CU HARLEY DAVIDSON WLA , SAU SOKOL 1000, NU STIU EXACT ORICUM F DRAGUTZA-250 RON 2 INELE PE 16 INCH HARLEY DAVIDSON VOPSITE PROASPAT NEGRU LUCIOS SI DOUA CAUCIUCURI CU INSERTZIE ALBA -350 RON TOT CEAU,ARIPA SPATE SEAMANA F MULT CU HARLEY DAVIDSON WLA , SAU SOKOL 1000, NU STIU EXACT ORICUM F DRAGUTZA-250 RON 2 INELE PE 16 INCH HARLEY DAVIDSON VOPSITE PROASPAT NEGRU LUCIOS SI DOUA CAUCIUCURI CU INSERTZIE ALBA -350 RON TOT HEHE FFF TARE O POZA DE ACU 3 ANI CIND MI-AM CUPARAT UNUL DIN CAUCIUCURILE CARE SUNT LA VINZARE . LE-AM LUAT DE LA UN TIRG IN GERMA ) AM DESCOPERIT POZA FACIND UN TOPIC CU TIRGUL RESPECTIV BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skatelite Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Salut Nu e chiar motocicleta, dar e clasica, zic eu - si imi trebuie o piesa importanta. Am nevoie de un carburator Dell'Orto MB21 pentru Lambretta TV175 din 1960. E vreo sansa sa dau de asa ceva pe la noi sau e recomandabil sa iau calea strainilor? Pe de alta parte - daca e cineva priceput/stie vreun mecanic care se baga sa regleze sus-numita piesa, s-ar putea sa nu fie chiar nevoie de ea. Eu nu reusesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Vand 2 carburatoare Bing de Bmw dar se poate monta si pe alt motor boxer, gura de admisie de 32 mm, pret 300 euro si un BMW R60 din 1962 in stare perfecta,am si toate piesle originale tot in stare perfecta...pret 8500...alte detalii la tel: 0744 153 217 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Seile de Indian/Wla. ÂŞi un Wiktop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Seile de Indian/Wla. ÂŞi un Wiktop. Zi si banul aferent fiecareia, imi place Wiktop (ce motoreta echipa...?), arata cam nashpa dar merge.Mai au arcuri sarme,prinderi, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 Pe langa Âşei, am de vanzare si doua aripi de Harley Wla (fata spate) in stare f. buna. Diseara pun poze, sa gasesc cablul de la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Caut si eu niste piese pentru furca fata, Piaggio Vespa 50- 1965. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 cutii si rezervor sablate si vopsite profesional cu standox. cutiile nu au suduri sau alte modificari.inclusiv cheie . dungi albe de 3 si de 5 mm.la cerere se pot da si aripi,far etc relatii la tel 0721677232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Vind rezervor de triumph ...tratat pe interior cu ceva Sealer .... Vopsitorie impecabila .... pret 150 euro - urgent ... tel 0735778581 Mesaj completat Vind roata cafe racer, inel cu talon inalt , spite inoxidabile cu ceas si cablu de kilometraj noi noute pret 300 ron totul ...( atita costa un set de spite de inox cumparate separat ) tel 0735778581 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 salut.... cat e diametrul la ceas? mi-l dai separat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 cutii si rezervor sablate si vopsite profesional cu standox. cutiile nu au suduri sau alte modificari.inclusiv cheie . dungi albe de 3 si de 5 mm.la cerere se pot da si aripi,far etc relatii la tel 0721677232 ceva mai multe detalii (model, an, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 ceva mai multe detalii (model, an, etc) model simson awo 425 S an fabricatie cca 1957 1961 etc???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 cutii si rezervor sablate si vopsite profesional cu standox.a cutiile nu au suduri sau alte modificari.inclusiv cheie . dungi albe de 3 si de 5 mm.la cerere se pot da si aripi,far etc relatii la tel 0721677232 Salut, m-ar interesa sa imi zici cat ar cost si in cat timp ar fi gata lucrarea de vopsire la un mz 125 din 61 ( aripa fata-spate, faru cu tot cu bratele care il tin,rezervor si cutia de pe lateral) pt ca restiu (cadru, cricu, suportii de scaun si jugurile) m-am gandit ca le vopsesc electrostatic. daca imi faci un pret bun v-or fi multe coenzi pt ca mai stiu multi 'nebuni' ca si mine. sti cumva si unde se cromeaza-nicheleaza si la ce bani ca as vrea sa le fac rotiile telescoape fata-spate toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu_farcash Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Salut baieti ! Sunt un nou membru al acestui forum,si astept din partea voastra ceva oferte pentru urmatoarele piese de motociclete NSU,din anul 1959. Am sa revin cu cateva poze,...in principiu am toate piesele dar fara motor. Editat Ianuarie 4, 2010 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) sal mai corect este ca tu sa stabilesti un pret care ti se pare corect sau multumitor pt tine. tinand cont de faptul ca in aceasta comunitate de motociclisti exista o relatie de intrajutorare,lista cu exemple fiind consistenta in acest caz,cu radacini adanci care are la baza devizul cumperi ieftin si vinzi ieftin ar trebui sa-ti fie mult mai usor in stabilirea unui pret. iti doresc '' succesuri '' in vanzarea fierului Editat Ianuarie 4, 2010 de mihai_prd Nu mai dati quote cand raspundeti direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) ...valoarea lor este direct proportionala cu stratul de rugina , eventual de muschi/licheni, cu care sunt tapitate.... Ar fi mai usor in efortul nostru de a ne orienta spre o oferta, sa ne spuna grosimea respectivelor tratamente de suprafata... De asemenenea un ingredient de efect ar fi povestile batranului caruia i-au apartinut....cum a facut el razboiul calare pe respectivul utilaj....etc... Editat Ianuarie 4, 2010 de mihai_prd idem jack 008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Salut baieti ! Sunt un nou membru al acestui forum,si astept din partea voastra ceva oferte pentru urmatoarele piese de motociclete NSU,din anul 1959. Am sa revin cu cateva poze,...in principiu am toate piesele dar fara motor. Ce tip de motor iti trebuie la el pt. al reconditiona,ma refer la capacitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 vand aparatoare lant si pedala frana DKW NZ 350 aparatoarea de lanz este sablata si vopsita negru. pret 85 ron Mesaj completat vand aparatoare lant si pedala frana DKW NZ 350 aparatoarea de lanz este sablata si vopsita negru. pret 85 ron Mesaj completat vand aparatoare lant si pedala frana DKW NZ 350 aparatoarea de lanz este sablata si vopsita negru. pret 85 ron Mesaj completat dkw1.htm dkw1.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 caut furca paralelogram pentru nsu 251 . deasemeni daca aveti si alte piese va rog sa imi scrieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Anuntul n-are legatura decat tangential cu moto.Daca cineva este dispus/interesat sa restaureze o Lancia Fulvia Coupe S Rallye 1967 si il incurca un Ducati SS 600/750(748) chiar si cu probleme...sa-mi dea un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Vand grup de EMW 350 in stare exceptionala, coroana si pinionul sunt aproape noi. Pretul este 300 euro. 0723565973 Mesaj completat Juguri BMW R51, R61, R71. Mesaj completat Carcasa cutie Zundapp KS 600, a avut o usoara fisura si a fost reparata cu argon, nu are nici o hiba pe interior, se poate folosii fara nici un fel de problema. O sa urmeze mai multe piese in zilele viitoare, multe de KS600 sau de R71/R12. Mesaj completat Niste piesulici frumoase, opritor de jug pt Sarolea. Mesaj completat Capac de Terrot. Mesaj completat Butucii pentru Zundapp KS600, avem si jenti, da am uitat sa le mai fotografiez. Prindere de atas pentru Zundapp KS600. Mesaj completat Carburator AMAL pentru DKW NZ250 sau NZ350 Carburator AMAL pt NSU 350. Rezervorul si butucul grunduit pt Zundapp 600-vandute. Editat Februarie 15, 2010 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 tahometru DKW Autounion 150 ron tahometru MAW simson,emw ifa tahometru PAL 80 ron scaun BMW 150 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Salut Mihai, nu am uitat de tine sa iti dau un raspuns cu bmw r35 ce mi l-ai trimis. dar nici eu nu am primit nici un semnal de afara, dar cand mai ai timp sa imi mai faci si alte poze mai detaliate poate reusesc sa gasesc vreun client. in perioada urmatoare daca dau mz de 125, atunci mai pot spera la el sau sa-l refac pe al meu. Te rog cand poti sa te mai uiti la cadrul meu si sa imi zici mai multe detalii. daca gasesti ceva piese si sunt bune pt el si e un pret bun sa stii ca ma intereseza. mi-a promis cineva ca imi da un catalog destul de gros cu toate modelele bmw cu poza si date tehnice. sunt curios pe cand imi ajunge. dar daca te intereseza cand il am in mana putem vorbi mai multe . toate cele bune Editat Ianuarie 15, 2010 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Vand grup de EMW 350 in stare exceptionala, coroana si pinionul sunt aproape noi. Pretul este 300 euro. mi-ai dat o idee cu grupul asta.are aceas constructie ca si bk350.acuma nu stiu cum s-ar potrivi rapoartele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate