raresdec Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Dupa o perioada lunga de asteptare,mi-am luat motocicleta mult visata.Motocicleta a venit vineri dimineata.In weekend am facut 180 km si am inceput sa ma obisnuesc cu ea. Imi place la nebunie si vreau sa va spun ca merge incredibil de bine.Sunt foarte mandru de ea si sunt sigur ca a meritat fiecare cent .Sunt foarte multumit si de promtitudinea celor de la Husqvarna.Luni am comandat-o si am platit-o.Marti au dus-o la rar,urmand ca miercuri sa o puna la curierat.Vineri aveam motocicleta.Dupa cum se observa si in poze a fost in cutie(s-au scuzat, dar nu mai aveau alta cutie si au pus-o intr-una de Moto Guzzi),avea 1 km si 20 min durata de functionare a motorului.Acum ramane sa invat sa o folosesc la capatitate maxima si sa ma distrez cu ea cat cuprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Sa o stapanesti santos si sa te bucuri de ea ! Sa ai grija de ea si ea de tine ! Asfalt uscat .... si la cat mai multi KM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Frumos modelul WRE,daca nu te superi cat ai dat pe ea?asfalt uscat si sa te bucuri cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Faina. De la MotoPlus ai luat-o? Sa ai grija la rodaj ca daca dai in ea se duce pe garla mai repede decat ar fi normal...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Sa o stapanesti santos si sa te bucuri de ea ! Sa ai grija de ea si ea de tine ! Asfalt uscat .... si la cat mai multi KM ! Multumesc. Sa o stapanesti sanatos ! Multumesc. Frumos modelul WRE,daca nu te superi cat ai dat pe ea?asfalt uscat si sa te bucuri cu ea Multumesc.Am dat pe ea 3670 euro cu tot cu TVA.A fost o reducere,de la 4200 euro. Faina. De la MotoPlus ai luat-o?Sa ai grija la rodaj ca daca dai in ea se duce pe garla mai repede decat ar fi normal...... Multumesc.Am luat-o de la Motorplus Paneuro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Felicitari!este printre singurele enduro 2 T care inspira fiabilitate si forta(cel putin pentru mine) asfalt uscat sau mai degraba noroi umed :rock: sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ti-a venit cu tot cu jurnalul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce cinic esti mertane..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Bijuterie de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Frumoasa motocicleta, insa nu era mai indicata una de 250? Cred ca in curand o sa vrei sa faci un mic upgrade de la 125 la 250... Ai grija de rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 Frumoasa motocicleta, insa nu era mai indicata una de 250? Cred ca in curand o sa vrei sa faci un mic upgrade de la 125 la 250... Ai grija de rodaj pai eu am vrut-o de 125 pt ca am a1.si decocamdata imi ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 bravo bravo bravo chiar te invidiez ca stiu ca ne propusesem aman2 sa ne luam in vara dar s-au schimbat un pic valurile in vara aviatoare ne !sa ai grija de ea ca e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate