Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Noi de ce sa nu avem un topic al nostru ! Hai sa postam ..care mai de care..cu ce kawa de 400 se lauda ! ...japoneza mea..fuge de rupe....motoru e piesa...esteticu putin tavalit... Nu am ce sa ii reprosez merge de rupe...pe viraje e excelent ...si accelerare ...dupa 8mii ture...mananca asfaltu` sub ea....pot sa zic ca ma tin dupa un 600 in oras ... deci...astept alte poze...alte impresii .... (Scuzatzi vacutza de pe motor ....e o tovarasha de a mea :X ) Editat Octombrie 6, 2008 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Este deja: /index.php?showtopic=34566 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Este deja: /index.php?showtopic=34566 ma refeream la posesori de zxr 400 ..nu discutie generala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 ma refeream la posesori de zxr 400 ..nu discutie generala.... tot aia e .poti sa inchizi topicu ,s-a vb destul =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 tot aia e .poti sa inchizi topicu ,s-a vb destul =)) ma refeream la posesori de kawasaki zxr 400....nu posesori de kozonaci ... te-ai bagat cu japca aici sa postezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Cata, in felul asta poti si tu sa faci un topic al fostilor posesori de zxr400. De asemenea, viitorii posesori de zxr400 sunt invitati sa isi deschida si ei un topic.Dar stai, mai e grupul deosebit de numeros de oameni care doar viseaza la un zxr400. Propun sa aiba si ei un topic, la naiba! cred ca a spus totul acest baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 cred ca a spus totul acest baiat ce trist e sa`ti traiesti viatza pe forum ...in fine....hai bagabontzii cu mobrele ...sa le vad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) ma refeream la posesori de kawasaki zxr 400....nu posesori de kozonaci ... te-ai bagat cu japca aici sa postezi ! Ce cozonaci ma omule? ce n-ai inteles? EXISTA DEJA un topic. Scrie acolo. EU tot acolo am scris cand am avuit de intrebat ceva. Sau vrei sa fi tu initiatorul cu orice pret? PS: Strumfule, ai uitat inca o catergorie: Topicul celor care intentionau sa ia pentru sotie un ZXR 400 si s-au razgandit. Editat Octombrie 6, 2008 de disabled_Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Ce cozonaci ma omule? ce n-ai inteles? EXISTA DEJA un topic. Scrie acolo. EU tot acolo am scris cand am avuit de intrebat ceva. Sau vrei sa fi tu initiatorul cu orice pret? cozonac ma refeream la f2`u lu` cosmin (stim noi combinatzia ) si ....topic....exista....dar ...cu DISCUTZIE GENERALA despre zxr 400...chiar trebuie sa spun asta de 100x ....in fine...nu stiu de ce va bagatzi ... cum ziceam....cam trist sa iti traiesti viatza pe forum ! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 cozonac ma refeream la f2`u lu` cosmin (stim noi combinatzia ) si ....topic....exista....dar ...cu DISCUTZIE GENERALA despre zxr 400...chiar trebuie sa spun asta de 100x ....in fine...nu stiu de ce va bagatzi ... cum ziceam....cam trist sa iti traiesti viatza pe forum ! ... pai vad ca u ti-o traiesti initiind topicuri ,ba mai mult ele deja existand )...adevarat foarte trist . mai propun un topic.detinatori de biciclete mountain-bike cu schimbatoare shimano =)) ,ca nu e diferenta intre ele si zx4 asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 pai vad ca u ti-o traiesti initiind topicuri ,ba mai mult ele deja existand )...adevarat foarte trist . mai propun un topic.detinatori de biciclete mountain-bike cu schimbatoare shimano =)) ,ca nu e diferenta intre ele si zx4 asta ce inseamna sa nu ai viatza sociala.....rog adminii sa stearga topicu `....au sarit devoratorii de post`uri pe mine....sa mai bage si ei la numaratoare acolo cateva posturi ....nu stiam ca e concurs....ce se cashtiga?.... Luatzi cu paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 si eu ziceam la fel ,sa se stearga topicu ca sunt prea multi detinatori de mountain bike ,au umplut o gramda d pagini cu pozele si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) pai vad ca u ti-o traiesti initiind topicuri ,ba mai mult ele deja existand )...adevarat foarte trist . mai propun un topic.detinatori de biciclete mountain-bike cu schimbatoare shimano =)) ,ca nu e diferenta intre ele si zx4 asta si aici vreau sa bag un off-topic .... nu inteleg de ce vorbesc pe forum persoanele care detin un motor (f2 mai exact) si vor sa`l vanda sa`si ia logan !.... pfff...cam trist....hai ...spor la post`uri incontinuare. ...va sustin ! Editat Octombrie 6, 2008 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 si aici vreau sa bag un off-topic .... nu inteleg de ce vorbesc pe forum persoanele care detin un motor (f2 mai exact) si vor sa`l vanda sa`si ia logan !.... pfff...cam trist....hai ...spor la post`uri incontinuare. ...va sustin ! pacat ca nu te sustine nimeni,hai ciao .ai stat prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) pacat ca nu te sustine nimeni,hai ciao .ai stat prea mult de la detzinatori de kawa zxr 400...atzi dat`o`n diverse...ca in fiecare topic... mai ramane sa vina HellRider sa ne zica cum ia el curba de la ciurel cu 110 ...cateogria a sa zica nushtiu ce....sa mai vina unu sa ne zica cum "Honda E Honda" .... Ehh...vina e la admini acum ...n`am ce sa zic....inchei aici....ultimul meu post...ma rezum doar la citit ... Bafta baietzi ...si asfalt uscat! ne auzim pe shosea.... ( eventual ture de bloc ) ... Ciao Editat Octombrie 6, 2008 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 pai esti singuru ma cu zx4 ,ce dreaq ai mai facut topic,nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 obisnuieste-te prietene mereu la primele posturi cei mai destepti te vor lua la misto dar dupa cum spunea si CATALIN exista acest topic daca nu ma crezi vei vedea ca el va disparea incet incet din lipsa de replyuri in rest iti doresc succes cu baby 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 In caz ca ati uitat, va reamintesc ca dezmembrez kawasaki ZXR 400 L 1996 /index.php?showtopic=257270 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 in caz ca char ati uitat de tot =)) si eu dezmembrez un zxr 400 /index.php?showtopic=299438 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 in cazul in care nu stiti, eu vand zx4r http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...995-152014.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 salut...asta e zx4-ul meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 pana la urma mai exista si alt topic pentru detinatori de zxr4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Mai este unul aici: /index.php?...0&start=290 Dar vad ca este la fel de "animat" ca si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Splyt Alex Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Salutare! În prezent nu știu câte Zxr400 din 1990 mai sunt prin românia,dar ma bucur ca sunt posesotul unui asemenea model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate