ALEX-Guzzista Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Am cautat topicul in care erau adresele unor statii care fac ITP la moto dar nu l-am mai gasit !! Cine stie sa posteze aici si rog moderatorii sa mute topicul in categoria "important topics" !! Editat Octombrie 7, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Recomand: 1. S.C. Inscut S.A. Bucuresti, B-dul Preciziei, Nr.11, Sector 6. Tel 021/2211410, 021/2211440 Preturi mici si seriozitate. Dezavantaj ca in unele zile e cam coada, de aceea e bine sa dati un telefon in prealabil si sa cereti cu sectia de ITP moto. 2. S.C. Samtradi S.R.L., Sos. Bucuresti-Targoviste, nr.56 (langa lacul Mogosoaia), la Razvan Mezdrea. tel. 021/350.42.52, fax. 021/350.42.53, mobil 0722.337.317/0722.478.501, Servicii rapide, destul de ieftin (80 RON la data scrierii prezentei), Razvan e baiat de treaba, cine il cunoaste stie. La inspectie sa va prezentati cu: CI in original, certificat de inmatriculare in original, asigurare RCA valabila. Care mai stiti statii bune, bagati aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 1. Nume societate: AUTOMECANICA SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA Adresa: BUCURESTI, STR. ANCUTA ILIE NR. 1, SECTOR 4, TEL 3354140 2. Nume societate: SAMA SERVICE GROUP SA Adresa: BUCURESTI, STR. DIMITRIE POMPEIU, NR. 2A, sector 2 COD 72322, TEL/FAX 01.2421934 3. Nume societate: SAM-TRADI SRL Adresa: MOGOSOAIA, STR. BUCURESTI - TIRGOVISTE NR. 56, TEL/FAX: 4904252 /4904253 4. Nume societate: SC DEVIL SERVICES SRL Adresa: BUCURESTI, STR. DORNEI NR. 81, SECT. 1, TEL/FAX 2246319/6672147 5. Nume societate: SOCOM AUTOMECANICA UNIT. 19 Adresa: BUCURESTI, Cal. Floreasca 236, sect. 1 TEL. 2302352 6. Nume societate: ADI STAR IMPEX SRL Adresa: DOBROESTI, STR. FUNDENI NR. 83, TEL 2407696 7. Nume societate :AUTOKLASS CENTER Adresa: Splaiul Unirii, nr.166 A, sector 4 8. Nume societate: ICPSP Adresa: BUCURESTI, SOSEAUA OLTENITEI NR. 107-111,TEL/FAX 021. 3325834 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) .http://www.rarom.ro/itp_bucuresti.html eu mi l-am bagat la favorite. si mai am unu http://www.rca-ieftin.ro/ Editat Octombrie 7, 2008 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 .http://www.rarom.ro/itp_bucuresti.html eu mi l-am bagat la favorite. si mai am unu http://www.rca-ieftin.ro/ Am facut si eu asigurari la moto si masina cu baietii de la rca-ieftin !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 3. Nume societate: SAM-TRADI SRLAdresa: MOGOSOAIA, STR. BUCURESTI - TIRGOVISTE NR. 56, TEL/FAX: 4904252 /4904253 Pentru cine sta in zona SAM-TRADI SRL e foarte bun iar Razvan e de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 pe sos. Giurgiului, pana-n Luica pe partea dr. Baieti de nota 10, ieftin si super rapid. le-a luat mai mult sa faca talonu' decat inspectia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 pe sos. Giurgiului, pana-n Luica pe partea dr. Baieti de nota 10, ieftin si super rapid. le-a luat mai mult sa faca talonu' decat inspectia. Un nr de tel ai sau adresa exacta ?? Cat a costat ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Recomand: S.C. Inscut S.A. Bucuresti, B-dul Preciziei, Nr.11, Sector 6. Tel 021/2211410, 021/2211440 Preturi mici si seriozitate. Dezavantaj ca in unele zile e cam coada, de aceea e bine sa dati un telefon in prealabil si sa cereti cu sectia de ITP moto. La inspectie sa va prezentati cu: CI in original, certificat de inmatriculare in original, asigurare RCA valabila. Pentru statia ITP Preciziei stie cineva cum stau lucrurile?A facut cineva ITP-ul acolo?Sunt carcotasi sau te poti intelege cu ei? Off-Topic:Service-ul asta din Preciziei mi-a asigurat garantia la prima conserva....undeva prin '94...de atunci nu am mai dat pe la ei!Deh, am schimbat "brendul"... Pe atunci le luceau ochiii dupa spaga... Editat Octombrie 9, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Un nr de tel ai sau adresa exacta ??Cat a costat ?? nu mai stiu exact cat a costat, oricum m-a surprins cu pretul. cateva sute, sau ceva de gen. am gasit adresa pe un forum parca...o caut si dau semn /index.php?...st&p=350686 uite-aici, la punctul 22 sunt ei. cum se mere pe sos. Giurgiului, dinspre eroii rev spre capatu' lu' 12, imediat inainte de intersectia cu Luica, pe dr. se vede service-ul. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Pentru statia ITP Preciziei stie cineva cum stau lucrurile?A facut cineva ITP-ul acolo?Sunt carcotasi sau te poti intelege cu ei? Off-Topic:Service-ul asta din Preciziei mi-a asigurat garantia la prima conserva....undeva prin '94...de atunci nu am mai dat pe la ei!Deh, am schimbat "brendul"... Pe atunci le luceau ochiii dupa spaga... Eu am fost sa il fac acum ceva timp fiind ultima zi in care era valabil ma grabeam iti dai seama,si ajung acolo ,ma duc la nenea care se invartea pe ici pe colo si il intreb daca pot sa fac ITP-ul . Avea mana rupta si imi spune ca nu poate din cauza asta sa faca la motociclete decat peste vreo 3 saptamani . Ok,ii multumesc dau sa plec dar ma gandesc totusi sa il intreb poate ma indruma catre o alta statie ITP , avand in vedere ca deja ii zisese ca e ultima zi cu ITP valabil si incepe sa rada si sa ma ia la misto ca "oi fi prost sa iti zic ? " M-am dus initial aici pentru ca toti in stanga si dreapta se laudau ca e bun si ca scapi repede si multe altele . Apoi iau mobra,ma car acasa si intru pe Internet sa caut altul ... il gasesc pe cel de pe strada Ancuta Ilie care defapt e pe strada Cutitul de Argint . Ma rog vorbesc dinainte cu cineva de acolo imi zice sa ma grabesc ca sa prind un loc pana la 3 ca nu face programari dinainte si am asteptat ce-i drept o ora - poate chiar doua insa am platit 30 ron si nu mi-a verificat nimic in afara de serii si dimensiunile cauciucurilor...Ideea e ca nu face programari ,ia oamenii in ordinea in care vin . 1. Nume societate: AUTOMECANICA SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA Adresa: BUCURESTI, STR. ANCUTA ILIE NR. 1, SECTOR 4, TEL 3354140 Editat Octombrie 12, 2008 de hector_4me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Eu am fost sa il fac acum ceva timp fiind ultima zi in care era valabil ma grabeam iti dai seama,si ajung acolo ,ma duc la nenea care se invartea pe ici pe colo si il intreb daca pot sa fac ITP-ul . Avea mana rupta si imi spune ca nu poate din cauza asta sa faca la motociclete decat peste vreo 3 saptamani . Ok,ii multumesc dau sa plec dar ma gandesc totusi sa il intreb poate ma indruma catre o alta statie ITP , avand in vedere ca deja ii zisese ca e ultima zi cu ITP valabil si incepe sa rada si sa ma ia la misto ca "oi fi prost sa iti zic ? " .... Mdeah...se pare ca au ramas aceleasi personaje de trista amintire pe care le-am intalnit si eu in '94... Merci fain pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) nu mai stiu exact cat a costat, oricum m-a surprins cu pretul. cateva sute, sau ceva de gen. am gasit adresa pe un forum parca...o caut si dau semn /index.php?...st&p=350686 uite-aici, la punctul 22 sunt ei. cum se mere pe sos. Giurgiului, dinspre eroii rev spre capatu' lu' 12, imediat inainte de intersectia cu Luica, pe dr. se vede service-ul. bafta Merci !!sapt viitoare pe Vineri,daca am timp cred ca dau un tel la Socom in Floreasca ca vad ca e si mai ieftin si e si aproape de mine si va zic cu a fost !!Motorul la mine e absolut OK,totul original si functionabil !! PS:ITP-ul meu expira in Decembrie,nu cred ca ar fi o problema daca in fac mai devreme,ma gandesc sa nu fie zapada atunci !! Editat Octombrie 12, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 PS:ITP-ul meu expira in Decembrie,nu cred ca ar fi o problema daca in fac mai devreme,ma gandesc sa nu fie zapada atunci !! Nu e o problema daca il faci mai devreme.Poti sa-l faci oricand, pana la data urmatoarei revizii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 recomadn adi star... 500 000 pentru motor cautati pe google adi star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) In urma catorva telefoane date pe la diverse statii ITP din lista de mai sus,unde unii mi-au raspuns cu nonsalanta ca nu au idee cat costa itp-ul la ei am ales sa merg la ADI STAR(pe sos.Fundeni langa pod unde este si AutoSoft-vulcanizare) unde pretul este de 50 ron,fata de 80-90 la altii,acolo totul a decurs repede,vine un domn de acolo(mare cu plete si vesta de piele) imi cere actele si zice "pe asta o probez ,cu astalanta nu stiu sa merg"(era o Busa) ,zic OK sefu ,ia motoru si pleaca pe strada,vine in cateva minute si zice"e belea motoru",ma duc platesc intre timp face pozele de rigoare,cat asteptam ok-ul de la RAR mai vb de ale motoarelor. In concluzie RECOMAND sunt OK !!! Editat Octombrie 18, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate