zane94 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pacat ca e noname...ca e frumoasa.. pe ine ma tenteaza modelul de 125, dar cand auzi hyosung parca nu suna asa bine ca aprilia, cagiva, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pacat ca e noname...ca e frumoasa..pe ine ma tenteaza modelul de 125, dar cand auzi hyosung parca nu suna asa bine ca aprilia, cagiva, etc. Tot cam acolo sunt ca fiabilitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pacat ca e noname...ca e frumoasa..pe ine ma tenteaza modelul de 125, dar cand auzi hyosung parca nu suna asa bine ca aprilia, cagiva, etc. Vorbesti mult si prost! De unde sti tu ca nu e fiabila?Ai mers in viata ta pe asa ceva de vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raca_teo Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 M-ar bate si pe mine gandul sa-mi iau si eu o jucarioara in vara asta. Pe site-ul Kawasaki pretul MSRP(pretul recomandat pt dealeri de catre producator cu toate taxele incluse) la un ninja250 model 2008 e 3500 de dolari si cica poti benificia si de o reducere de 300 de dolari in nu stiu ce conditii. In America asta e pretul la care se vand dar in italia astia cer 4000 si ceva EURO!!! Mi se pare cam aiurea. Stiti cumva motivul? la 3500 de dolari m-ar intereasa dar 4000 de euro e deja prea mult. Uite asa am dat peste topicul asta si pare simpatica asiatica asta, si din cate vad merita bani. Multumesc pt alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raca_teo Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Ba nu. Am gresit. MSRP e fara taxe. . My bad. Oricum mi se pare cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) M-ar bate si pe mine gandul sa-mi iau si eu o jucarioara in vara asta. Pe site-ul Kawasaki pretul MSRP(pretul recomandat pt dealeri de catre producator cu toate taxele incluse) la un ninja250 model 2008 e 3500 de dolari si cica poti benificia si de o reducere de 300 de dolari in nu stiu ce conditii. In America asta e pretul la care se vand dar in italia astia cer 4000 si ceva EURO!!! Mi se pare cam aiurea. Stiti cumva motivul? la 3500 de dolari m-ar intereasa dar 4000 de euro e deja prea mult. Uite asa am dat peste topicul asta si pare simpatica asiatica asta, si din cate vad merita bani. Multumesc pt alternativa. Modelul din State e diferit de cel din Europa, de exemplu in Europa orice arde combustibil fosil trebuie sa respecte standardele Euro 3 pe cand in State nu de aceea modelul european e pe injectie pe cand cel din State e mai clasic, pe carburatie. S-ar putea ca si evacuarea sa fie diferita. Plus ca in State modelul se vinde de vreo 20 de ani, deci cei de la Kawasaki isi permit o margine de profit mai mica pentru ca se conteaza pe un volum de vanzari mare. In Europa modelul abia a fost lansat, clasa 250cmc a fost ca si inexistenta pana acum si nu si-a creat adepti. In State se organizeaza si curse monomodel cu 250R-ul. Editat Aprilie 21, 2009 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate