sorin das Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Dupa fiecare tura care o fac sau de fiecare data cind ma opresc prin cite un sat pierdut in vreun fund de lume am acelasi sentiment. De fapt cred ca ai pus in cuvinte ceea ce simtim multi. Eu nu stiam cum sa o zic dar ai facut-o tu in locul meu si poate al multora. Iti multumesc. multi spun ce frumos a fost ,si ca viseaza la tura respectiva....eu i-ti multumusc pentru impresiile si felul de a povesti aceasta excursie care fara lipsa de modestie am facut-o si eu (nu in aceeasi ordine)mai facut sa retraiesc cu o mult mai mare placere acele momente ale calatoriei..dupa cum a spus si "textoru"tu ai povestit in locul meu si a multora cu mult mai mult har de cit am face-o orcare dintre noi.I-TI MULTUMESC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Felicitari chitzulane atat tie cat si copilotului . Tare as fi venit si eu pana la Istambul sa-mi iau o carpeta cu rapirea din serai... E 8 dimineata si as mai scrie ceva asa ca m-am gandit sa o fac cu folos. Cat despre ploaie, eu unu\' recunosc cinstit: e posibil sa fac o criza de isterie daca o sa ma mai prinda vreuna pe motor in urmatorul interval de timp. Sa nu zici ca n-ai stiut . salut, adevaru e ca dupa experienta din irlanda cand ai fost udat bine de acele "dusuri" te intelegem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) salut, adevaru e ca dupa experienta din irlanda cand ai fost udat bine de acele "dusuri" te intelegem. Timpul vindeca toate ranile. A reinceput sa-mi faca placere ploaia. In sensul ca atunci cand ma prinde pe motor ma gandesc cu placere la cat de putin ploua de fapt la noi. Editat Iunie 11, 2009 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Incredibil de frumos!! Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate