shackalu Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Am fost pe la voi pe la atelier, dar mesteru'Achim era pana la coate intr-un motor, asa ca am baut o cafea la bar si am plecat sa ne plimbarim. Am fost cu @Tiatira si @GR8, ne-am rostogolit pana la Savarsin ca e tare bun drumul si sunt si cateva curbe misto, dupa care ne-am intors...sa vedem daca e vreme OK maine, poate mai iesim o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Fratilor,iesim undeva duminica?..propun un traseu:Brad-Varfuri-Tacasele..merge un gratar,sandwisuri,slanina fripta cu ceapa ...este loc chiar sa facem si o mica miscare la fotbal.. Sau poate aveti voi alte idei.. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Noi vom veni + Gr8 + Biela , ne vedem la 11.30 la McDonalds in Deva ......... CINE MAI VINE ? Yedutz , sa nu uiti mingea si cartile de joc -- poate bagam un motopoker ,si daca ai ia un topor mic ........Ne vedem la 12 si umpik la Petrom in Brad . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 S-a facut Marius...ne vedem la 12 si un pic la Petrom la Brad... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Pt doritorii de soft enduro ,sunteti invitati pe data de 2 Mai http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php?p=5710#p5710 Am anuntat din timp sa nu mai apara discutii Editat Aprilie 24, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ceau la voi ! Ii cineva tentat sa vina de Sambata pana Duminica la Stana De Vale ? Stam la cort , dar nu sus , ca-i frig ! Gasim noi un loc de campare! Mai multe detalii Aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ceau la voi ! Ii cineva tentat sa vina de Sambata pana Duminica la Stana De Vale ? Stam la cort , dar nu sus , ca-i frig ! Gasim noi un loc de campare! Mai multe detalii Aici! Salut din nou,vai ce m-as duce dar deocamdata eu nu pot,oficial.Pt. campare va recomand Lacul Lesu unde sigur va fi mai cald iar drumul pana acolo are doar 7 km numa' bun de Transalp. Nu campati la coborare spre Beius pt. ca duminica dimineata o sa va treziti cu miros de frigare,mici manele la maxim si alte asemenea,ca doar ies romanii la pascut ca ii duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Salut din nou,vai ce m-as duce dar deocamdata eu nu pot,oficial.Pt. campare va recomand Lacul Lesu unde sigur va fi mai cald iar drumul pana acolo are doar 7 km numa' bun de Transalp. Nu campati la coborare spre Beius pt. ca duminica dimineata o sa va treziti cu miros de frigare,mici manele la maxim si alte asemenea,ca doar ies romanii la pascut ca ii duminica. Mersi mult de info , am fost pe la Lacu Lesu , imi place zona ! Cel mai probabil o sa iti urmez sfatul ! Uita aici Slide-u cand am fost pe acolo ! Dar si prin Padis ! Daca sunt doritori , sunt bine veniti ! Editat Mai 7, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Vreo iesire ceva in acest weekend?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Nu se aude nimic,se pleaca la Cluj saptamana viitoare la Intrunirea moto a celor de la Seth si trebuie sa tinem de bani ca sa putem descatusa URGIA,DEZMATUL,IURESUL si alte sporturi traditionale romanesti. Numa bine,ne vedem la SETH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Cine vine saptamana viitoare la Cheile Galbenei , Groapa Ruginoasa de langa Vartop , sus pe Vf. Bihor 1849 m , Pestera Scarisoara si daca ne permite timpul sa mergem de la Campeni la Avram Iancu de unde sa urcam sus pe Vf. Gaina 1484 m si sa coboram in Halmagiu ! cu plecare de Vineri dupamasa pe data de 29.Iunie.09 ! Noi o sa venim din ARAD ! Mai multe detalii despre aceasta tura gasiti AICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Nu se aude nimic,se pleaca la Cluj saptamana viitoare la Intrunirea moto a celor de la Seth si trebuie sa tinem de bani ca sa putem descatusa URGIA,DEZMATUL,IURESUL si alte sporturi traditionale romanesti. Numa bine,ne vedem la SETH bine graiesti domnu'Dacu RESPECT Cine vine saptamana viitoare la Cheile Galbenei , Groapa Ruginoasa de langa Vartop , sus pe Vf. Bihor 1849 m , Pestera Scarisoara si daca ne permite timpul sa mergem de la Campeni la Avram Iancu de unde sa urcam sus pe Vf. Gaina 1484 m si sa coboram in Halmagiu ! cu plecare de Vineri dupamasa pe data de 29.Iunie.09 ! Noi o sa venim din ARAD ! Mai multe detalii despre aceasta tura gasiti AICI! multumin de invitatie,dar majoritatea dintre noi o sa mergem la cluj.Daca urcati pe Gaina dinspre Avram Iancu drumul e bun,probleme o sa fie la coborare inspre Halmagiu.Luna trecuta am fost eu cu un 4x4 si erau niste portiuni de drum surpat..poate s-a reparat...Plimbare placuta si distractie faina RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 bine graiesti domnu'Dacu RESPECT multumin de invitatie,dar majoritatea dintre noi o sa mergem la cluj.Daca urcati pe Gaina dinspre Avram Iancu drumul e bun,probleme o sa fie la coborare inspre Halmagiu.Luna trecuta am fost eu cu un 4x4 si erau niste portiuni de drum surpat..poate s-a reparat...Plimbare placuta si distractie faina RESPECT Mersi de info ! vedem daca ajungem sa facem si bucata cu Vf. Gaina , Si distractie si voua la intalnire ! O mica corectie ! Excursia asta v-a fi pe data de 29-31 MAI 09 ! Scuzati ! Am ramas cuplat cu Iunie , ca atunci v-a cealalta iesire mai serioasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Stimati cavaleri,iesim undeva duminica dak e canicula?..are cineva un traseu in plan? RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 M-as baga si eu daca e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Ma Luci ia da tu adunarea si sa ne gandim la cxeva traseu mai scurt in km ca e criza mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Daca vad ca nu se inghesuie nimeni atunci scriu eu ! Maine in jur de ora 12 plec spre Dobra si de aici o iau in sus pe apa , iar unde gasesc un loc fain ma pun la un mic gratarel si putina relaxare ( pescuit ) Editat Iunie 6, 2009 de calinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Poze de la mica plimbare de duminica( Dobra-Roscani) LA CORNET... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Faine au iesit pozele !!! Sarumana domnu fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Foarte frumoase pozele dar si protagonistii si imprejurimile au contributia lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Luni am facut o mica plimbare pana la Lelese sa studiem putin zona !! Cateva poze pentru a va face o parere . :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angeline Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Luni am facut o mica plimbare pana la Lelese sa studiem putin zona !! Cateva poze pentru a va face o parere . Frumos, frumos, imi pare rau ca nu am reusit sa vin si eu cu voi ,ca eram la servici ,dar vor mai fii ocazii Mai Skumpilica, ai uitat sa pui si poza cu noi, stiu ca am ajuns cu intarziere .... Salutare la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Un clic va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 sighisoara? e cineva interesat? eu vreau sa merg sambata dimineata si seara sa ma intorc numa bine,asfalt uscat. Mesaj completat vorbesc cam singur pe aici...in fine am fost,am vazut,mi-a placut Mesaj completat si niste poze de astazi...cine e responsabil de cum arata lacul astazi ar merita...... Mesaj completat s-au incarcat cam aiurea pozele cu comentariul numa bine.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 sighisoara? e cineva interesat? eu vreau sa merg sambata dimineata si seara sa ma intorcnuma bine,asfalt uscat. Mesaj completat vorbesc cam singur pe aici...in fine am fost,am vazut,mi-a placut Mesaj completat si niste poze de astazi...cine e responsabil de cum arata lacul astazi ar merita...... Mesaj completat s-au incarcat cam aiurea pozele cu comentariul numa bine.asfalt uscat nu vorbesti singur pe acest topic dar o parte dintre noi suntem ocupati cu organizarea intrunirii de la Nandru si probabil unii dintre noi,printre care si eu,suntem plecati din localitate...frumoasa iesire... P.S-am o rugaminte:..nu mai postati pozele de la iesirile pe care le faceti pe acest topic..exista un topic: Drumetiile hunedorenilor,creeat special pentru a posta poze de genu.. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate