calutz Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 si n final sa facut baie? sau din lipsa de clienti nu sa deschis strandul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Change the plan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 MARE MARE EVENIMENT ENDURISTIC dragi bikeri! Duminica, 16 octombrie 2010, la Archia va avea loc un concurs enduro organiza de HAITA MC Deva. Am vorbit cu Pictoru' si avem asa: inscriere gratuita, traseu de enduro adevarat, cu prolog inainte. Premii foarte bune. (8-10 milioane parca, deci tentante) La ora 8 incep inscrierile, la 10 se termina. Zic ca merita cursa, mai ales ca Haitasii sunt baieti cu enduro la cap. Calutz tu neaparat trebuie sa vi sa incerci noul calutz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Ba frate da voi organizati ceva pe o data care a trecut ? Ai zis 16 octombrie sau am vazut eu prost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 ..si 16 noiembrie e astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 O bag p**a. Era dimineata, sa ma scuzati. Duminica, scuze. Bine ca nu am trimis la o data din vitor, si erati la Archia si nimeni pe acolo. Deci duminica 21 noiembrie la Archia e enduro. ps:incurc noiembrie cu octombrie. acum am scris corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Asa mai merge tinere, incercam sa fim prezenti. Bafta cu organizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Asa mai merge tinere, incercam sa fim prezenti. Bafta cu organizarea. Nu organizez nimic, sunt doar partener media. Si prieten de nadejde. Si fotograf. Ar fi pacat sa nu veniti, mai ales ca e aproape. Vreme faina sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Daca e vreme frumoasa am sa fiu prezent.Vedem o endureala,mai o barfa si poate programam pe moment o tura prin imprejurimi.Sa fie vreme buna.Archia e acolo unde au ceva ferma si herghelie de cai?. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Da. Am fost azi pe acolo. Drum decent, asfaltat, cu cateva gropi, tipic pentru Ro, dar nu e impracticabil. Langa Tridentu din deva faci stanga, si urci dealul pana ajungi niste blocuri portocalii. (reclama ktm) De acolo faci prima la dreapta. Vezi defapt indicatoare cu archia.Cred ca la conac se tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Aha..deci acolo.Stiu zona. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Bine inteles , vom fi prezenti sa ne sustinem cu prezenta prietenii din Clubul Haita din Deva . Ne vedem acolo !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 java script:add_smilie("","smid_39")acum vroiam sa postez si eu aceasi treaba care am aflato de la pictorul deci duminica cine vrea sa gura casca sau sa participe ne vedem la conacul de la archia nu sunt sigur ca voi participa dar voi fi acolo,inca nu ne cunoastem suficient(eu si portocalia)sa ne facem de cap in concursuri,mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Am vb si cu baietzii din Sebes , vor venii si ei . O parte vor participa la concurs , o parte vor sta cu noi pe margine , sa vizionam . SA TINA VREMEA CU NOI !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Am niste prieteni din Timisoara , care ar vrea sa participe , dar nu gasesc nici unde detalii despre competitie , despre traseu , organizare , etc . ? De unde pot afla niste informatii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Cristi , daca vrei detalii suna-l pe Cristi ( Pictoru ) = 0767826170 Duminica , undeva la ora 9 - 10 voi merge la Archia la conac , sa vedem cum se desfasoara evenimentele . Dupa startul motocicletelor , eu vreau sa fac un traseu : Deva - Orastie ( trecem raul Mures cu Brodina ) - Geoagiu sat - Balsa - Almasu Mare - ( aici dupa spusel lui Octav ar vi vreo 5 - 10 km drum de tara ) Bucuresti Bradului - Brad - Crisan - Tebea - Deva . Doritori ??? RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 (editat) si iarna merge o baie la sofronea... Editat Noiembrie 20, 2010 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavymaxx Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Eu o sa vin pana aproape de Brad....mai mult nu pot din motive independente de vointa mea...va astept in Geoagiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Deci ne vedem miine dimineata la 9.00 la Archia, vin cu motorul nu cu masina. Eu merg si pe traseu la Orastie -Geoagiu - etc , de cind astept ceva de plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Da , am uitat sa fac o precizare , eu nu pot iesi cu motorul ( din motive nedorite ) , asa ca tura o fac cu masina . Daca vrea cineva sa vina in masina , dati un telefon . Am vb acuma si cu Mihai de la Sebes , si a spus ca daca se trezeste , ar vrea sa ajunga si el la Archia la concurs , .........dar cu siguranta ne vom vedea cu el la Orastie la o cafea , unde ne vom vedea si cu bikerii din Orastie . De acolo o luam pe traseul propus : Orastie - Geoagiu sat - Balsa - Almasu Mare - Bucuresti Bradului - Brad - Crisan - Tebea - Deva . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Din nou "se schimba modificarea" . Voi veni cu baietii din Sebes, ei vor participa la concurs. Ajung acolo cu masina si motoarele pe platforma. Io vin cu dominatoru'. Pe urma... povestim acolo si vedem ce si cum. Tine Doamne toamna lunga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 ...................................................Tine Doamne toamna lunga ! Dupa aceea 1 luna - max 2 luni de iarna dupa care sa vina primavara RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Va invitam sa participati la : Proiectul turistic ,, FREE BIKERS MOTO ADVENTURES '' Turism moto de calitate si in Romania . ** Suntem un grup de prieteni , care vrem sa facem ca TURISMUL MOTO sa fie mai usor si placut de practicat in Romania . ** Vrem sa aratam lumii ca avem o TARA MINUNATA , iar cu aceasta ocazie sa va ajutam sa o descoperiti ! Mai multe detalii gasiti aici : /index.php?showtopic=613743 Va asteptam cu drag ! echipa ,, Free Bikers Moto Adventures '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 NOUL NOSTRU SITE : http://achimoto.ro/ Va asteptam cu drag ! Echipa FREE BIKERS MOTO ADVENTURES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Achimoto , intrebare ...... domnul de mai jos... face parte din clubul vostru ? ...............................................................................in rest..bafta si asfalt uscat cind o fi sa fie ! comentariu lui este in partea de jos a paginii : /index.php?...p;#entry2716652 Deoarece mi-se pare numele clubului scris la avatar aproximativ la fel cu al vostru , dar emblema este alta .......... Ma lamureste si pe mine cineva ? SA NE VEDEM CU BINE LA TURELE moto organizate de voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate