Alin G. Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Pfai ce fierbi...Dar pana in luna Mai cand scoti si tu Autobuzul mai e un pic... O sa isi faca asigurare din Aplilie ca l-a certat Ioana Trebuie sa iasa si el la plimbare obligat fortat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 O sa isi faca asigurare din Aplilie ca l-a certat Ioana Trebuie sa iasa si el la plimbare obligat fortat ASTA INSEAMNA RAZBOI.............AI DAT DIN CASA..........................RAZBUNAREEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Acum sa vorbim ceva si ON TOPIC si serios. Vremea se anunta ,,naspa'' si deja este cam frig si ploaie, vrem nu vrem trebuie sa ii dam satisfactie si lui Mircea (ca de 2 saptamani radem de el ca a fost soare si el in casa), dar acum are dreptate. Eu personal daca vremea continua asa cum este azi si in weekend nu o sa ies la tura de Duminica asta ... prefer sa pastrez banii pentru saptamana viitoare cind astept soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 ... vrem nu vrem trebuie sa ii dam satisfactie si lui Mircea (ca de 2 saptamani radem de el ca a fost soare si el in casa), dar acum are dreptate. PAM PAM...Pt asta Aline ti-ai spalat o parte din pacate...o mica parte... P.S. sorry, da io nu pot sa fiu serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Acum sa vorbim ceva si ON TOPIC si serios. Vremea se anunta ,,naspa'' si deja este cam frig si ploaie, vrem nu vrem trebuie sa ii dam satisfactie si lui Mircea (ca de 2 saptamani radem de el ca a fost soare si el in casa), dar acum are dreptate. Eu personal daca vremea continua asa cum este azi si in weekend nu o sa ies la tura de Duminica asta ... prefer sa pastrez banii pentru saptamana viitoare cind astept soarele. Si eu care ma si vedeam cu placintele in gura.Se anunta vreme destul de urata si duminica viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Deci, pana la urma, se mai pleaca au ba?...loc de intalnire si ora? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Deci, pana la urma, se mai pleaca au ba?...loc de intalnire si ora? Respect! Bag de sama ca la cum e vremea nu se mai prea pleaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 mircea sigur asteapta cu nerabdare pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 mircea sigur asteapta cu nerabdare pozele... Numai pozele sa nu fie facute cu tefonul mobil , si sa fie bine setat balansul la alb ( sau ce trebe pe acolo ) . ,.......... ori vremea e chiar rea in jud Hunedoara , ori lenea e mare .......... sa ajungeti voi sa ii dati satisfactie lui Mircea ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Numai pozele sa nu fie facute cu tefonul mobil , si sa fie bine setat balansul la alb ( sau ce trebe pe acolo ) . ,.......... ori vremea e chiar rea in jud Hunedoara , ori lenea e mare .......... sa ajungeti voi sa ii dati satisfactie lui Mircea ...... Vremea e rea si asfaltul ud ... naspa............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 ce asfalt ud ca afara ninge deabinelea...se pare ca iarna revine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Pana la urma s-a efecuat o mica plimbarica Simeria - Deva - Valea bradului si retur a fost o decizie instant si au fost urmatorii:Subsemnatul, Dan Dan, Adi Simeria, Georgel, Tzacanel si Jandamul pe noua lui mobra...cam frigut un pic de ninsoare dar a meritat plimbarica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Iesire de 1 Mai 2012 Nu stiu altii ce vor face de 1 Mai, dar eu ma bag la un traseu de mini vacanta anul acesta. Duminica 29 aprilie plec spre lacurile de la Codlea (Brasov) la intilnirea de deschidere de sezon a colegilor mei Transalpisti ( Intrunire oraganizata de Transalp Club Romania ). Stau duminica acolo : gratare, bauturica ,foc de tabara , etc si somn . Parcus = 248 km Luni 30 aprilie, plec spre munti ( trec la linga masivul Piatra Craiului, culoarul Rucar-Bran cu iesire spre Campulung Muscel ... Curtea de Arges si merg pe sub curbura Carpatilor pana la Valcea, Tg Jiu cu oprire si cazare prin zona Baia de Arama (Mehedinti). Luni vreau sa vad pe drum si cetatea Rajnov-ului, poate si Manastirea Tismana, asta daca am timp vor fi cam 320km. Marti 1 mai, voi parcurge culoarul Cernei spre Valea Jiului cu trecere prin preajma muntilor Godeanu, lacul Valea lui Iovan, Izbucul Cernei, muntii Valcan, Campul lui Neag si intrare in Valea Jiului si apoi spre Deva. Aici va fi si macadam ... Parcurs = 240 km Total traseu = 809 km (google maps). Sa ne vedem cu bine Traseu 1 Mai.doc Editat Aprilie 25, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin1972 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 frumos traseul sa ai parte de vreme buna si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Salutari! Ce ziceti de o vizita la Ocnele Sibiului daca tot e vremea asta frumoasa? Eu mi-am propus sa plec luni in jurul orei 11. E cineva doritor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
momoleinen Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 La o plimare mica, maine de 1 mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 La o plimare mica, maine de 1 mai ? Unde ??? da o idee ca suntem fara inspiratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Unde ??? da o idee ca suntem fara inspiratie... Hunedoara - Teliuc - Govajdie - Primul furnal din Europa ( Acolo sa fabricat majoritatea fierului din turnul Eiffel ) Hunedoara - Teliuc - Cincis sat - Lacul Cincis - Toplita - Dabaca - Lunca Cernii de jos - Tunelul sapat in munte - Cheile cernei Hunedoara - Silvasu de Jos - hateg - Sarmisegetuza - Clopotiva - Raul Mare retezat Deva - Soimus - Chiscadaga - Craciunesti cariera parasita - Baita - Valisoara -- De aici se poate merge inapoi spre Deva sau spre Brad . Simeria - inainte de orastie spre Turmas - Valea Sangiorsului - Calan - Chitid - Bosorod - Luncani - Pestera Cioclovina si cea umeda si cea uscata Simeria - inainte de orastie spre Turmas - Valea Sangiorsului - Calan - Chitid - Ocolisu Mic - Orastioara de sus - Costesti - Cetatile dacice care vreti dintre ele Simeria - Uroi - Geoagiu - Bozes - cheile mazii Simeria - Uroi - geoagiu - Bozes - Cheile Cibului - Almasu Mare - Muzeul ,, Achim Emilian '' - Balsa - geoagiu - retur Simeria - Geoagiu - Bozej - Balsa - Almasu Mic de munte - Poiana - Bucuresci - Criscior - Brad - Deva Retur Daca mai vreti idei spuneti !!! Daca vreti sa stiti si stare drumurilor , ma gasiti la telefon !!! Din pacate sunt prea departe sa vin cu voi , desi as vrea foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 numai trasee faine ai mentionat achime sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 numai trasee faine ai mentionat achime sus oho , si cate mai sunt doar la noi in ograda ......................... chef de iesit si bani de benzina sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 oho , si cate mai sunt doar la noi in ograda ......................... chef de iesit si bani de benzina sa ai stiu de aia am si spus ca sunt frumoase leam facut si eu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Am in plan sa merg la urmatoarele evenimente moto ......... cine doreste sa vina ??? - Intalnirea - MOTOSAPIENS PARTY 2012 - Drobeta Turnu Severin - DATA 01 - 03 iunie - - Intalnirea - SEAWOLFS BIKE FEST - CONSTANTA -- Data 08 - 10 iunie - - Intalnirea - CHARPATHIAN'S SOFT ENDURO MEETING - Muntii Sureanu , Langa Transalpina --- Data 15 - 17 iunie . Asa asa de incalzire pentru inceput de nou sezon moto 2012 ............. Lista cu locatii va continua clar doar pe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 La Drobeta zic prezent, la Constanta zic ,,pas'' si la Surianu fac tot ce pot sa vin. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Am in plan sa merg la urmatoarele evenimente moto ......... cine doreste sa vina ??? - Intalnirea - MOTOSAPIENS PARTY 2012 - Drobeta Turnu Severin - DATA 01 - 03 iunie - - Intalnirea - SEAWOLFS BIKE FEST - CONSTANTA -- Data 08 - 10 iunie - - Intalnirea - CHARPATHIAN'S SOFT ENDURO MEETING - Muntii Sureanu , Langa Transalpina --- Data 15 - 17 iunie . Asa asa de incalzire pentru inceput de nou sezon moto 2012 ............. Lista cu locatii va continua clar doar pe Ar fi si culmea sa nu te duci la o intalnire organizata de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate