Sari la conținut

Cronica Unui Accident Mai Vechi.

melciu
 Share

Postări Recomandate

Sa ma scuze nenea adminu daca topicul nu are ce cauta aici. Dar este vorba despre un accident mai vechi, probabil multi stiti de accidentul care a lasat-o pe Mirela intr-o situatie foarte grea.

Deschid topic si aici pentru cei care nu stiu ultimele vesti si pentru asta folosesc mai jos postul lui nenea ORL'ul care le-a sintetizat foarte bine.

Acum ce se asteapta de la voi? ACTIUNE. Vineri seara, cei care sunt din Bucuresti, sau in Bucuresti, sau in trecere prin Bucuresti, sau de oriunde ar fi ei dar pot ajunge la Otopeni seara dupa 11... sunt asteptati sa-i faca o surpriza Mirelei. Nu va costa nimic... e moka, si e pentru un scop mai mult decat nobil.

Adunarea se da la arc la ora 22, plecarea e la 22:45 cel tarziu. Vremea se arata buna pentru o plimbarica pe cinste, poate printre ultimele plimbari la miez de noapte din acest sezon.

Lista participantilor este deja in plin avant, dar este fara limita. Pentru da sau nu urmati link-ul din semnatura unde sunt mai multe detalii si listele cu cei ce s-au anuntat prezenti.

Pt cine nu cunoaste povestea Mirelei,inafara de cele doua linkuri puse de Raluca in primul post...

Topicul deschis de Thomas pe forum:

/index.php?showtopic=163352

Prima actiune cu strangere de fonduri, lictitatia de moto matrimoniaci:

/index.php?...=163858&hl=

Reportaj despre situatia de atunci a Mirelei, la antena 1:

A doua actiune caritabila, motocab-ul:

/index.php?...=192173&hl=

Reportajul de la antena 1 despre motocab:

Acum Mirela se intoarce din China, dupa operatie, iar acest topic este dedicat primirii ei...aceasta fata a avut putere, nu si-a pierdut speranta ca intr-o zi va reusi, iar datorita ei si voua, in mare parte a reusit...si sunt sigur ca va merge pana la capat, iar eu, asa cum i-am promis, abia astept sa o fac un dans cand va fi complet pe picioarele ei ;)

Bravo Raluca pt initiativa ;)

Pt moment atat am avut de spus...o sa postez postu asta si la matrimoniale, sa reamintesc care era uniunea dintre "matrimoniaci" si cu ce se ocupau ei inafara de forumistica, plimbari si baute ocazionale...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Exista deja 2 topicuri

/index.php?showtopic=275521

/index.php?showtopic=275948

Nu e normal sa fie si al treilea, in conditiile in care informatia se poate disipa. Plus ca la fel de anormal este folosirea unei sectiuni "aglomerate" , cum e aceasta de la Accidente, pentru anunturi.

Stiu ca intentiile sunt bune, dar hai sa nu amestecam.

Parerea mea.

Bafta.

Link spre comentariu

Da nenea Thomas, ai dreptate. De asta mi-am dat si cu cenusa in crestet din primul rand.

Dar unul dintre topicuri s-a cam ingopat la plimbari, iar la celalalt fac si eu referire.

Am postat aici pentru cei care nu au ajuns la Mobristi in fiecare zi. Si stii ca un topic aici atrage 5000 de views in prima ora.

Plus ca e vorba de un accident mai vechi. Dar e vorba de accidente. Oricum pana Sambata se topeste incet topicul si se duce la coada.

Mai bine topicuri din astea decat din alea cu mers la inmormatari. Asta e cu vesti bune.

Prezenta se anunta in link-ul din semnatura.

Link spre comentariu

Imi pare sincer nespus de rau. M-a trecut un fior prin tot corpul cand am citit. Oricine ( Doamne fereste) poate sa pateasca asa ceva. Din pacate sunt mai nou pe aici si nu am vazut topicul lui Thomas. Ideea fundamentala a acestui reply : Se mai poate dona in acele conturi ?

Recuperare maxima victimei.

Link spre comentariu

da, inca se mai pot face donatii in acele conturi, Mirela are nevoie sa stranga acum si bani pentru tratamentul din Franta, pentru recuperarea locomotorie.

Link spre comentariu

Salut

Exista deja 2 topicuri

/index.php?showtopic=275521

/index.php?showtopic=275948

Nu e normal sa fie si al treilea, in conditiile in care informatia se poate disipa. Plus ca la fel de anormal este folosirea unei sectiuni "aglomerate" , cum e aceasta de la Accidente, pentru anunturi.

Stiu ca intentiile sunt bune, dar hai sa nu amestecam.

Parerea mea.

Bafta.

Pai atunci puneti aici toate linkurile, inchideti topicul si faceti-l sticky pana sambata... btw daca imi aranjez ceva cu cele 2 roti care imi lipsesc poate vin si eu ;)

Link spre comentariu