OveR Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Am auzit ca aseara a fost un accident foarte nasol in branesti sa lasat cu un mort si altu in stare grava . Din cate am inteles o masina ar fi venit in viteza pe dn3 si ia luat din plin unu din cate am inteles de la martori avea oasele insirate pe sosea . inca nu am prea multe detali daca mai stie cineva ceva eu o sa incerc sa mai intreb ce a fost motor sau scuter.Oameni nu prea sunt cunoscatori si mi-au zis motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Inca unul(sau doi) ! Foarte tare...hai baieti ca vine iarna si ii lasam pe ortopezi si legisti fara categoria lor preferata de pacienti ! Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Mdahhh, daca s-a lasat cu morti RIP pentru oameni ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Am auzit ca aseara a fost un accident foarte nasol in branesti sa lasat cu un mort si altu in stare grava .Din cate am inteles o masina ar fi venit in viteza pe dn3 si ia luat din plin unu din cate am inteles de la martori avea oasele insirate pe sosea . inca nu am prea multe detali daca mai stie cineva ceva eu o sa incerc sa mai intreb ce a fost motor sau scuter.Oameni nu prea sunt cunoscatori si mi-au zis motoreta Deci unul era mort mort si unul mort in stare grava?scuze dar nu am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 aaaa,scuze am uitat o categorie importanta ,superpolitistii care''s-au saturat sa ne adune de pe asfalt'' citand un forumpolitist de-al nostru. Pfffff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Nu am mai citit de mult timp rubrica Accidente.... Prea multe accidente in care sunt implicate motocicletele.. Fratilor, lasati acceleratia mai usor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Presa nu a scris nimic despre accident, astazi. Cel putin nu televiziunile importante din Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trotinet Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Inca unul(sau doi) ! Foarte tare...hai baieti ca vine iarna si ii lasam pe ortopezi si legisti fara categoria lor preferata de pacienti ! Hai noroc tu crezi ca tu esti imun la intalnirea cu ortopezii? bine ar fi pt tine sa nu fie asa dar nu vorbi ca orice accidentat si-a facut-o cu mana lui ca nu e asa profesore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Deci unul era mort mort si unul mort in stare grava?scuze dar nu am inteles. M-am referit ca unul dintre ei a murit iar altul este in stare grava la spital Crezi ca neaparat apar in presa toate accidentele , astazi ma interesez sa vad exact ce si cum . Editat Octombrie 9, 2008 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 "Accidente Sa invatam din greselile altora ... " ce legatura are asta cu superpolitistii si ortopezii si alte categorii ? hai sa ne batem joc in memoria inca unui mort ca sa strangem posturi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 sunt multe accidente de care nu stim! bikeri care nu vor sa si pateze " imaginea" R I P , daca este cazul..doamne fereste , ce an ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 sunt multi care nu se lauda aici cu pataniile nu ca sa nu-si pateze rahat de imagine si pentru a nu se baga in albie cu porcii . ptr ca stim cu totii ce se intampla in cazul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 tu crezi ca tu esti imun la intalnirea cu ortopezii? bine ar fi pt tine sa nu fie asa dar nu vorbi ca orice accidentat si-a facut-o cu mana lui ca nu e asa profesore. Da,sunt imun pentru ca sunt din fier. hap ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Da,sunt imun pentru ca sunt din fier. hap ! lasa ma ca tu te duci la sudor ... si iata-ma ce offline sunt .... pana la urma a fost sau nu tocanita de maini si picioare pe asfalt???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 lasa ma ca tu te duci la sudor ... si iata-ma ce offline sunt .... pana la urma a fost sau nu tocanita de maini si picioare pe asfalt???? La sudor m-am nascut,acum merg la bijutier ca cica mi-a crescut valoarea. Esti offline,jur ca da.Si eu offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 sunt multi care nu se lauda aici cu pataniile nu ca sa nu-si pateze rahat de imagine si pentru a nu se baga in albie cu porcii . ptr ca stim cu totii ce se intampla in cazul asta . Foarte bine punctat.Din acelasi motiv nu am postat nici eu accidentul meu.Sigur eram scos vinovat 100%. Sectiunea asta de forum e mai rau decat "furcile caudine".Ma rog, sunt off-topic! Vis-a-vis de accidentul de mai sus, speram sa fie doar un zvon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Nu este nici un zvon. Eu ii cunosc pe cei 2 de pe scuter, stau la mine in cartier, din cate am auzit eu ... ala cu masina nu a acordat prioritate si a fost baut. Nu a murit nimeni , cel care conducea este in stare grava la spital , are ambele picioare rupte iar doctorii au spus ca exista un procent de 60 70% ca piciorul drept sa fie amputat. Iar pasagerul nu are nimic grav, este acasa. NICI UNUL NU AVEA CASCA desi cel care conduce are casca si in mare parte a timpului o purta. O fata de aici lucreaza la spitalul pantelimon care implicit il cunoaste si pe ranit si o citez "In seara cand a venit x cu el la spital de acolo cu ambulanta , daca nu era el sa imi zica cine e , eu nu il recunosteam din cauza ca era prea desfigurat la fata". PURTATI CASCA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate