calutz Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 bravo mosul a facut inca pe cineva fericit....asteptam pareri pe primavara de cat poate si cum poate...ai grija imblanzeste fiara sa no faca ea .....bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Multumesc de aprecieri,o sa vin cu amanunte in primavara,sau cine stie cu vremea asta ...poate mai repede. Ne vedem la Bike's On Ice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Faina motoara Dacule. Numa sa ai grija, ca asta nu-i alalalt . Ca ispita-i mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 vand gsxr 750 2006 ,19 mi km ,xenon ,gume bune ,4500 eur daca sunt interesati please pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 vand gsxr 750 2006 ,19 mi km ,xenon ,gume bune ,4500 eur daca sunt interesati please pm. poate ai vrut sa postezi aici /index.php?...00#entry2708558 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavymaxx Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Prima plimbareala pe 2011....a fost excelent.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Prima plimbareala pe 2011....a fost excelent.... si ce te lauzi?! ..Sa te vedem cand da caldura stimabile Octav Mesaj completat Prima plimbareala pe 2011....a fost excelent.... si ce te lauzi?! ..Sa te vedem cand da caldura stimabile Octav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 si de la mine niste poze cu soimu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 si de la mine niste poze cu soimu meu ..old school ,ce zici,''vei zbura'' cu el la noi la festival in august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Yupii!! Azi am pus mana pe negresa asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Yupii!! Azi am pus mana pe negresa asta !!! Sa fie intru-un ceas bun.Tu nu aveai o vitezana?Un CBR parca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Da..una rosie ..din'97 ..care e acuma la un baiat Marius din Spini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 mai ..............primul vis propus pe anul acesta , l-am realizat in grafic ....................urmeaza restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 mai ..............primul vis propus pe anul acesta , l-am realizat in grafic ....................urmeaza restul bravo din poze se observa doar ce era mai inportant,nr de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Era si normal sa aiba numaru asta , felicitari Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donald Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Bravo ACHIME!De -acum esti pregatit pentru drumurile patriei,si nu numai.Drumuri bune in plimbarea de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduvard Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) am un ninja de 900 din 2002 il am de vreo 3 ani sunt tare incantat de cum se comporta e un pic cam greoi pt tara dar nu cred ca as schimba cu altceva am facut si drumuri lungi cu el cam 1300 pe sens si nu ma lasat la greu de mers merge cat arata ceasu asa ca... nu am facut nici un compromis la nimic are tot ce vrea ca un caine de rasa are toate controalele medicale ok carnetul pedigree e la zi ce sa mai zic cam asta e va mai las si pe voi Editat Aprilie 16, 2011 de vaduvard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 am un ninja de 900 din 2002 il am de vreo 3 ani sunt tare incantat de cum se comporta e un pic cam greoi pt tara dar nu cred ca as schimba cu altceva am facut si drumuri lungi cu el cam 1300 pe sens si nu ma lasat la greu de mers merge cat arata ceasu asa ca... nu am facut nici un compromis la nimic are tot ce vrea ca un caine de rasa are toate controalele medicale ok carnetul pedigree e la zi ce sa mai zic cam asta e va mai las si pe voi Ninja Rules!!!!!!!...Green Power!! ..Sa-l stapanesti sanatos.Si eu am unul de 600,tot de 3 ani si inca nu m-am plictisit de el. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduvard Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 merci frate ne vedem pe traseu sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Am revenit printre pamanteni *pamanteni= ce-i care se dau si off My Precioussss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Am revenit printre pamanteni *pamanteni= ce-i care se dau si off My Precioussss no bravo Dacule, felicitari,ti-ai facut de cap un pic cu 'pisi'da vad ca n-a tinut mult...are vreun nume?? corbu 2 poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Am revenit printre pamanteni *pamanteni= ce-i care se dau si off My Precioussss Felicitari pentru noua achizitie, asa mai da, iti sade bine pe o Africana. Misto rau, sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Multumesc de aprecieri,astazi am bagat timisoara-cluj cu africana si deja ne intelegem foarte bine,nu e chiar asa negru dracu pe cum credeam eu,aveam impresia preconceputa ca africanele sunt foarte inalte(facand comparatie cu transalpul) ,dar nu este chiar asa ,este cu doar 10 mm mai inalta,cei drept este mai greu ca transalpul dar nu mai greu ca "PISI" . Intr-un cuvant ,este a doua mea iubire . Sa ne vedem cu bine pe sosele si nu numai,ca am cu ce acuma P>S Arthur ,cel de la care am luat-o este un om de miliarde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Felicitari Dacule, bine ai revenit E motorul de la TM? Asai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate