Raul_Deva Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 si intruderul???mai e sau sa transformat in bulldog. Intruderul e la Zeno la Hunedoara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
momoleinen Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 actualul NX650 Dominator - sper in curand un TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) actualul NX650 Dominator - sper in curand un TDM Bine ai venit printre noi !!! CAT MAI MULTI KM FARA EVENIMENTE NEDORITE !!! Acum in perioada pastelui , poate dam o tura impreuna atat pe asfalt , cat si pe soft enduro Editat Aprilie 8, 2012 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
momoleinen Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 merci de invitatie, dar momentan am o problema cu motorul si pana nu o rezolv nu prea pot sa-l scot la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Bine ai venit printre noi! Te asteptam la un carnat prajit in natura . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
momoleinen Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 my new bike - TDM900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 my new bike - TDM900 Sa ai parte de ea , si cat mai multi km fara evenimente nedorite Sa ne vedem cu bine la iesiri si plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pentru cit ai balacarit tot forumul pe toate topicurile: sa vinzi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
j`ariel Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 acum ma pot prezenta si eu pe aici ca motociclist in toata regula, am acte si motor :-), mai am nevoie de experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 my new bike - TDM900 Faina scula,oare de unde o cunosc?? potriveste capacul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 acum ma pot prezenta si eu pe aici ca motociclist in toata regula, am acte si motor :-), mai am nevoie de experienta In sfarsit!!!!!!!!!!!!!! Si acum,sa-mi prezint si eu,noua mea jucarie..Honda CBR F4I ..Sper sa se inteleaga de minune cu Ninja,deoarece impart acelasi garaj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby200791 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Frumoasa ........sa ai parte de ea ! Fara nici un eveniment nedorit pe sosele! Asfalt uscat si multi KM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 In sfarsit!!!!!!!!!!!!!! Si acum,sa-mi prezint si eu,noua mea jucarie..Honda CBR F4I ..Sper sa se inteleaga de minune cu Ninja,deoarece impart acelasi garaj.. Yedule , noi te sustinem , VOPSESTE-O VERDE NINJA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Yedule , noi te sustinem , VOPSESTE-O VERDE NINJA ..Atat,am vrut sa aud!!!!!!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 In prezent, sunt posesor de BMW R1200GS din 2005. O motoreta buna de ture lungi, cu un consum foarte rezonabil pentru motorul de 1200cc (intre 4,3 si 6l/100km), are 100 cp, are abs, e pe cardan, are o ciclistica foarte buna desi este voluminoasa, am mers cu ea de vreo cateva ori si cu 200 km/h (nu este chiar in elementul ei), protectie buna la vant (rulez in general cu 100-120 km/h), pozitie foarte comoda, se comporta bine si pe trasee soft enduro (desi nu are roti spitate). Este un pic altfel deoarece are motor boxer (cred ca majoritatea bmw-urilor au un astfel de motor), dar din aprilie de cand am cumparat-o si pana pe la farsitul lui octombrie a.c. cand am pus-o la iernat, am facut aproape 10.000 km, fara sa am vreo problema cu ea.marele dezavantaj este pretul cam mare, inclusiv pentru cele second-hand cum am cumparat-o eu,Din pacate eu nu cunosc in Deva decat 3 posesori de enduro-touring, unul este triplux, dar ma dau doar cu un coleg de al meu pentru ca nu cunoastem alti posesori dornici de drumuri mai lungi. Poate in sezonul 2013 ne strangem mai multi. Primul obiectiv pentru cand se incalzeste vremea mai bine, probabil prin aprilie, eu si colegul meu vrem sa facem un tur al Romaniei in vreo 5-6 zile. Sa auzim numai de bine, Un AN NOU plin de bucuriii si impliniri tuturor motociclistilor, nu numai celor din Deva sau din jud. Hunedoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Lasa ca la anul strangem trupa si ne dam poate si ceva ture mai lungi. An nou fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduvard Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 daca toata lumea se lauda cred ca pot sa o fac si eu beauty and the beast (eu sunt frumoasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Baga mare Radule !!! Frumos motor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduvard Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 thank you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teuton Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 O poza la bun-simt, Eu si "ciomperasul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Multi km fara incidente si te asteptam la Joia Moto cand se deschid terasele. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teuton Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Mersi. fara incidente sa fie intradevar. PS Pana una alta cine-i din Orastie- dati un semn. Vineri seara vin de la Cluj de obicei deci sambata putem face niste plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Un V(is)-Strom implinit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Un V(is)-Strom implinit!!! Felicitari pentru achizitie, dar mai ales pentru perseverenta de care a-ti dat dovada. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate