Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ce oameni mai nene..ziua normali .... seara toti se transforma parca )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) baga mare nasule )) pt cei care au fost cu conservele.....sa isi lase unghiile mari ...sa le faca cu lac...apoi sa si le bage unde vor ei ))de exemplu in GAT )"Georgi" lasa cardeala ... deci poza cu ....e belea....a mumificat florin tot ce a putut si el ))) Vreau MUMIA partea a doua Editat Noiembrie 3, 2008 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Mai dureaza ceva descarc la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Te pricepi la infasurat Florine ,nu degeaba ati exersat pe Gingiu Ps. Vind lanseta (foarte putin folosita NU A PRINS NICI UN PESTE ) si momeli ....le scot la licitatie Editat Noiembrie 3, 2008 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 ARE SI ALEX O POZA FRATILOR CA DACA A FOST BOLNAV A STAT NUMAI IN CAMERA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) . Editat Noiembrie 3, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Foarte tare mumia asta ... o mai luam cu noi si data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 nu prea am prins eu mare lucru dar si cand am fost prezent app... o sa platiti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ce plata ??????????? TU O SA FACI CINSTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cine a zis ma ca a murit gingiu? a spus si el prezent azi....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) nu prea am prins eu mare lucru dar si cand am fost prezent app... o sa platiti !!! Cand ai fost..............aha...... nota 11 din partea mea , dar de data asta tu ai avut nota 2 iar Alex(ratamatahata) nota -1. O sa platim, ce? ca iara o sa ramanem ultimii si data viitoare adica eu, Michael, Ina, Iulia, Kinder si om mai gasi noi pe acolo un Dj Pagal ca sa va punem iara boxele la usa. Oricum nu credeam ca o sa terminam show-ul la ora 06, 30..........adica in total am dormit 4 ore de vineri dimineata pana duminica, dar crede-ma ca in compania voastra as mai fi pierdut inca doua nopti ca merita frate............ Editat Noiembrie 3, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 oke gata ...promit ca nu mai fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 oke gata ...promit ca nu mai fac jur pe rosu )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cred ca data viitoare vom stationa intr-o statiune pentru tinert (sa nu mai traiasca Gingiu cu impresia ca a venit la bai). Nota 10 pentru organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cred ca data viitoare vom stationa intr-o statiune pentru tinert (sa nu mai traiasca Gingiu cu impresia ca a venit la bai). Nota 10 pentru organizare Multumesc. Nota 10 si pentru excursionisti. Gata ati reusit sa va treziti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 lomeeee...atzi uitat? i say what what in the but...i say what what in the but......HITUL TOAMNEI )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ur open like a flower ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Multumesc. Nota 10 si pentru excursionisti. Gata ati reusit sa va treziti ???? Cata destrabalare ...pana la ziua...n-as fi zis dupa noaptea cu bai in piscina la 5 grade celsius. Rusine...sa nu va fie! Si data viitoare sa nu faceti mai putine,,,valuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Bravooooooooo, fratilor!!! Pozele sunt de belea si inteleg ca v-ati distrat de minune. Ma bucur mult pentru voi. Eram sigura ca o sa iasa de belea, n-aveam nici o indoiala. Sper sa reusesc si eu data viitoare sa fug de-acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) ur open like a flower ?! Ai grija ce zici ca acum apare sa iti dea cu insecticid pe la pistil, asta dupa ce te mangaie pe la stamila si te polenizeaza dupa !!! victorie victorie Cata destrabalare ...pana la ziua...n-as fi zis dupa noaptea cu bai in piscina la 5 grade celsius.Rusine...sa nu va fie! Si data viitoare sa nu faceti mai putine,,,valuri. Baia a revigorat toata petrecerea !!! Iar data viitoare promitem ca de la petrecere sarim direct in micul dejun Bravooooooooo, fratilor!!! Pozele sunt de belea si inteleg ca v-ati distrat de minune. Ma bucur mult pentru voi. Eram sigura ca o sa iasa de belea, n-aveam nici o indoiala. Sper sa reusesc si eu data viitoare sa fug de-acasa. Multumim de aprecieri, dar ca sa iti dai seama cu adevarat de ce se intampla cand facem o plimbare din asta trebuie sa fi acolo. Ai energie si zambete pe buze o saptamana intreaga chiar daca se ofera 4 persoane sa ti/o strice, nu or sa reuseasca. Editat Noiembrie 4, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 deci ce fata are partzaru...mor de ras @bea multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate