Alveola Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 Adormit pe malul baltii, trezit de frig, mers in cort si luat geaca de piele, apoi mers din nou pe malul baltii si dormit mai departe Adica FRIG ma cheama, bre? am tras de tine juma de ora sa te ridici de acolo si tu: Nuuuu, ca-i bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 sunt Off-topic incerc sa pun aici poza pe care nu am putut-o pune la topicul cu trusa de scule... nu merge nici aici se pare ca m-a bant Pig-Brother Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 off topic: Ieri am fost in Corin . Astazi sunt foarte bucuros PS: Cine stie cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 off topic: Ieri am fost in Corin . Astazi sunt foarte bucuros PS: Cine stie cunoaste Poi zi la aia care au plecat mai devreme de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Baiazide...asta e doar pentru cunoscatori...Daca nu plecai filosof deveneai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Me stieeeee!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) Me stieeeee!!!!!!!!! Dupa cum spuneam: cine stie ...cunoaste Editat Septembrie 22, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Dar spuneti si la otomani, nu fiti turci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Dar la aia care munceau in timp ce voi va indopati cu bere nu ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) Dar la aia care munceau in timp ce voi va indopati cu bere nu ziceti? Ce sa zica bre' Escule???...astia's discriminatori... Editat Septembrie 22, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) adevarul este ca.....este secret A inceput episodul I al serialului: "Secretele din Corin" Editat Septembrie 22, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Ai avut prima erectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Poza : la pompe BAH NU MERGE SA UPLOADEZ POZE!!!!! CE PANA MEA ARE? Incercati si voi doar din curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) @escu: cu directie Editat Septembrie 22, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 @escu: cu directie degeaba iei linia de tragere ca nu ajunge munitia la tinta, distanta e prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) Bazaide, Escule.... Am o propunere....sa torturam vinovatii... Prima actiune: Ii luam bigudiurile lui "Cretzu' "...A?? Merge??? Editat Septembrie 22, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Bazaide, Escule.... Am o propunere....sa torturam vinovatii... Prima actiune: Ii luam bigudiurile lui "Cretzu' "...A?? Merge??? ))))) TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Eu zic lasa-i bigudiurile si ia-i scalpul. Sa vedem ce-si mai pune pe bigudiuri dupa aia Pentru treaba cu scalpul aranjam cu Paw Waw aka Laba iute P.S.: Si apoi o sa cantam cu toti in cor: Cretu si-a pierdut scalpu la naipu la ora 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schokolade Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Eu am plecat la 10 si tot nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Io am plecat tot cam pe-acolo. Si tot nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Si uite asa s-a creat o mare dilema in randul gastii vesele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Si uite asa s-a creat o mare dilema in randul gastii vesele... e clar... e tzeapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 AM AFLAT (12:14:09) baiazid666: zi ma ce e cu enigma (12:14:14) joee_cretz: dar nu mai zici la nimeni (12:14:24) joee_cretz: nu man (12:14:26) joee_cretz: m-am tuns la chelie (12:14:27) baiazid666: bah nu se poate. Esti prost? Nu te cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 La care chelie s-a tuns? Cretule sa apari cu punga in cap la intalniri ca altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 eu nu cred pana nu-l vad pe cretzu chel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate