Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 canci aparat foto :baldy: :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Hai sa dam cu banu', daca tot suntem la munca si, in loc sa producem ce trebuie, facem trafic de bytes. Io spun ca Josephine l-a ras in cap pe Joee_cretz, facandu-l, astfel, nashpa. Propun sa o tundem si pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Nope, Josephine a stat cumintica si a pus fluturasi pe paginile pe care urmau sa se faca temele. Nu era asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Si daca m-am tuns ce? Credetzi ca nu am sa cant bine la Karaoke in JUKEBOX maine seara? PS: Baia zide te-am rugat sa ti secret....otomanii astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Io spun ca Josephine l-a ras in cap pe Joee_cretz, facandu-l, astfel, nashpa. Propun sa o tundem si pe ea Eu arat bine si cu par si fara par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Eu arat bine si cu par si fara par Cel mai bine arati cu degetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 am sa-mi schimb user name'ul in: "joee_cretz_in_viitor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 am sa-mi schimb user name'ul in: "joee_cretz_in_viitor" sau mai bine joee_chel :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 am sa-mi schimb user name'ul in: "joee_cretz_in_viitor" Nu pot sa cred ca ai facut asa ceva. Acum trebuie sa umblii cu tablitza si cu buletinul de gat "eu sunt joe_cretz" ca dracu te mai recunoaste acum PS: N-ar strica nici un test ADN ca sa fim siguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 pune mah si tu o poza sa te recunoasca lumea pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) asadar...se pare ca deviem de la subiect...nu faptul ca m-am tuns chel ma face sa fiu bucuros...ci altceva deci inca ruleaza primul episod al serialului "Secretele din Corin" Editat Septembrie 22, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Faptul ca ai constatat ca mai e ceva sub par? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 asadar...se pare ca deviem de la subiect...nu faptul ca m-am tuns chel ma face sa fiu bucuros...ci altceva deci inca ruleaza primul episod al serialului "Secretele din Corin" Hmmm, e o provocare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Hmmm, e o provocare???? Provocare pe naiba, omu se plictiseste si s-a apucat sa agite spiritele. Joee ai baut apa dupa Irascibil? Ala avea mai demult status la messenger "Sunt fericit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Joee ai baut apa dupa Irascibil? Ala avea mai demult status la messenger "Sunt fericit" Am spus doar ca am fost in corin aseara si acum sunt fericit....din cate stiu eu nu sunt singurul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Am spus doar ca am fost in corin aseara si acum sunt fericit....din cate stiu eu nu sunt singurul... Aha... si prietenul tau imaginar e fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 hai sa nu mai lungim aceasta discutzie aiurea...tinde sa devina chat cum bine spunea cineva.. nu vroiam sa iasa o asemenea discutzie...iar adevarul este ca Baiazid a masluit o discutzie pe messenger...iar eu tot pletos sunt asa cum ma cunoastetzi. Oricum misterul nu a fost desfacut...si mister va fi pana la noi "miscari de trupe" Asadar nu mai insistatzi pe acest subiect. PS: Sunt mai fericit ca niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Sa fii sanatos si ma bucur de fericirea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 de "ars" putetzi sa va "ardetzi" intre voi.... P.S. Cainii latra ursul trece... Parca erai lup!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Oricum misterul nu a fost desfacut...si mister va fi pana la noi "miscari de trupe" Si cam pe cand "miscarile de trupe" ca s-a starnit curiozitatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) Si cam pe cand "miscarile de trupe" ca s-a starnit curiozitatea... Ma asteptam la intrebarea asta... Cat de curand cu putintza Miscarile astea de trupe implica mai multi "actori" asadar...sortzii decid Editat Septembrie 22, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 E cam mult de asteptat pana-n 15. Chiar ne tii asa mult in suspans ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 E cam mult de asteptat pana-n 15. Chiar ne tii asa mult in suspans ? Ahaaaaaaaaaaaaaaa... m-am priiiins. Stiu despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Ma asteptam la intrebarea asta... Cat de curand cu putintza Miscarile astea de trupe implica mai multi "actori" asadar...sortzii decid vinei e bine? si unde?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate