Mike06 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Salut!cat zici caceri pe motor+carbelitor+esapamente? scuze ptr esapamente acum am vazut ca-s date! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) imi pare rau miculaish dar aveam o datorie la dany_old. stiu ca am mai vb noi de ea, dar asta este, intai datoriile.chiar nu vreau s-o iei ca pe o chestie personala. mihai cum am mai zis ma intereseaza ceva piese de dat la schimb. Am nevoie de: stop spate de mz(cel in forma de lacrima) ghidon(coarne) de ij festival ssei fata+spate tip ciuperca de festival, mz125, ural sau de care aveti. Editat Octombrie 15, 2008 de grex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 de cel dreprunghiular nu ai nevoie? am din ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 @ grex: unde vopsesti in camp electrostatic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 salut ma intereseaza aripa fata de la IJ 3. Am revopsit un ij 3 varianta clasica si sunt curios cum ar arata cu aripa fata prinsa de telescoape cumva si taiata in stilul unei aripi fata de chopper basticflorin@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 de cel dreprunghiular nu ai nevoie? am din ala pune si tu o poza.eu stiam doar 2 modele de stop pt mz(nu etz) cel cilindric si mai mare si cel mic in forma de lacrima. @ grex: unde vopsesti in camp electrostatic? este o firma linga pitesti care are atelier de asa ceva. nu este scump deloc si sper sa iasa bine. inca nu am luat piesele, rezultatele mai tarziu. salut ma intereseaza aripa fata de la IJ 3.Am revopsit un ij 3 varianta clasica si sunt curios cum ar arata cu aripa fata prinsa de telescoape cumva si taiata in stilul unei aripi fata de chopper basticflorin@yahoo.com pai nu prea stiu cum ai putea sa prinzi de telescoape, asta vine prinsa sus de jug. decat sa-i faci niste tije de prindere. aripa este disponibila. astazi am primit "cadoul" cu piesele comandate de la dany calitate ireprosabila in sfarsit am vazut si eu ca rusii pot face semeringuri adevarate, (pt nipru am cumparat o gramada si niciodata nu le foloseam ca aratau ca vai de ele), deci conteaza ff mult de unde le cumperi. daca gaseam si pt nipru tot calitatea asta nu umblam de nebun dupa semeringuri de la diferiti producatori, dar sa fie calitative. si un pret imbatabil. maine vin piesele de la sablat si vopsite electrostatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 bravo mah oltene! bravo! sunt mandru ca te am prieten. daca seaua de m 72 este ok ,iti revine dreptul la seaua aia pe care o am. pune bine farul.l-am adus si eu acasa si pe ala de vrei sa il pui la izh-dkw. SPOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Bah, e a doua oară când îți spun că Grex nu e oltean. Argesu e in Olt asa cum esti tu din Banat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) bravo mah oltene! bravo! sunt mandru ca te am prieten. daca seaua de m 72 este ok ,iti revine dreptul la seaua aia pe care o am. pune bine farul.l-am adus si eu acasa si pe ala de vrei sa il pui la izh-dkw. SPOR! Bine mai artistule, ramane stabilit asa.deci am o sa si un far la tine. mai vb pe mess, cand e gata te invit la o tura cu el.hai ca poate termini si tu dnepr ala cu care ma tot ameninti, dar stiu ca tu esti mai ocupat decat mine, deh macaralele astea... si alta chestie, cum vopsesc dungile albe pe aripi, rezervor, etc? Bah, e a doua oară când îți spun că Grex nu e oltean. Argesu e in Olt asa cum esti tu din Banat. la a treia oara ii dai amenda, nu? lasa-l mihai in pace ca asa ne "alintam" noi. plus ca e si un joc de cuvinte numele meu de familie=Oltean au venit piesele de la sablat, gata cu rugina, am scapat de ea. acum urmeaza un grund, kit, si vopsea si partea cea mai buna, montajul. recomand vopsirea in camp electrostatic a pieselor ce se preteaza la asa ceva, este de calitate net superioara vopsirii clasice. Editat Octombrie 17, 2008 de grex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 hehehe, as putea zice ca sare in ochi diferenta fata de primele poze. Si sablatul face toti banii, mi-ar fi placut sa fac si eu asta la a mea. Bafta, se pare ca va iesi ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Ideea ca la vopsitul electrostatic paleta de culori este destul de redusa, ca altfel il vopseam si eu electrostatic, da am intrebat la 3-4 ateliere si nici unu nu mi-a spus ca poate vopsi kaki mat. Reyervorul ala al tau nu e de m72? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 19, 2008 Autor Share Postat Octombrie 19, 2008 Ideea ca la vopsitul electrostatic paleta de culori este destul de redusa, ca altfel il vopseam si eu electrostatic, da am intrebat la 3-4 ateliere si nici unu nu mi-a spus ca poate vopsi kaki mat. Reyervorul ala al tau nu e de m72? da asa este cu vopseaua in camp electrostatic. de fapt eu comandasem sa fie negru mat dar vad ca a iesit lucios.... deh pana la urma e bine si asa. rezervorul este de m72, ala este pt alt proiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Daca te int, bagam un schimb, iti dau unu de DKW NZ500 pe el. Si il sablez, sa fim tande pe mande. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 Daca te int, bagam un schimb, iti dau unu de DKW NZ500 pe el. Si il sablez, sa fim tande pe mande. pune si tu o poza cu el.ma gandesc daca il am la ce-l folosi. si mai vb, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Iote-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 da-mi un nr de tel s-au un id mesenger in pm caci cu rabla asta de calculator eu nu pot da pm(mi se blocheaza)sa ne intelegem cu piesele mersi salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 dupa ce a trecut ceva timp in care am mai facut cateceva si pentru alte moto, a venit randul ij-ului. ce sa va zic, am inchis motorul, totul ok mai trebuie sa-i pun doar partea electrica. toti rulmentii schimbati, ambielaj, piston, segmenti noi, toate semeringurile schimbate. am grunduit cateceva din tablarie, la aripa spate trebuie refacuta ultima parte, cea rabatabila, noroc cu Cristi ca se pricepe. gata si seile, nu sunt vopsite(doar partea metalica), doar frecate cu ceva smacuri si maglavaisuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Imi curg balele cand vad seile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Imi curg balele cand vad seile alea. ,,,,cui nu??...alea-s aur curat pt multi dintre noi.....Lumea se intoarce la Oldtimere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Imi curg balele cand vad seile alea. ,,,,cui nu??...alea-s aur curat pt multi dintre noi.....Lumea se intoarce la Oldtimere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 ma pregatesc sa-l duc la vopsit. stie careva care este tehnologia de vopsire a dungilor de pe rezervor si aripi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 dupa tehnica veche , o mana buna, o pensula cu varf lung si coada scurta(ce se foloseste acum la Hot Rod-uri si Choppere la tehnica Pinstripe) sau am mai vazut la cineva pe forum, daca nu ma insel userul Cuxi are o scula englezeasca(sau asa ceva) cu care trasezi linile astea, cu role de schimb pt diferite dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 interesant, poate detaliezi la faza cu aparatul asta(englezesc sau nu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 interesant, poate detaliezi la faza cu aparatul asta(englezesc sau nu). vezi aici http://www.beugler.com/index3.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Ia zi Radule, in ce stadiu mai esti acum, tot la vopsitorie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate