andrei belcic Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) Urcare din Poiana Tapului pe drumul forestier de pe culmea Zamora, creasta Baiului si coborare in satul Secaria. In dreptul varfului Baiu Mare m-am intalnit cu Angi de pe forum si gasca lui. Mai multe poze pe http://picasaweb.google.com/andreibelcic/20081011Baiului# Editat Octombrie 11, 2008 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 salutare domnu' ne-am pierdut la benzinaria din campina...nu am apucat sa ne luam la revederi. toata stima si respectul! poate ne mai intalnim pe coclauri codrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Dupa ce ati trecut, am inceput sa ma echipez ca sa va urmez. Atunci am constatat ca nu mai aveam manusi. Le-am pierdut pe trotuarul dintre Petrom si benzinaria unde stateam de vorba cu niste pretini. Le pusesem pe rezervor si, bineinteles, au cazut pe drum. Le-am cautat vreo juma de ora dar n-am gasit decat una. Pe drum am improvizat manusa dintr-o gluga de geaca. PS In timp ce cautam manusile, a aparut Achile de pe forum cu Honda XR R. Zicea ca va stie. Venea de la Brasov si mergea spre Targoviste. A venit pe unde am mers si noi: peste munte - Neamtului, Baiului salutare domnu' ne-am pierdut la benzinaria din campina...nu am apucat sa ne luam la revederi. toata stima si respectul! poate ne mai intalnim pe coclauri codrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 PS In timp ce cautam manusile, a aparut Achile de pe forum cu Honda XR R. Zicea ca va stie. Venea de la Brasov si mergea spre Targoviste. A venit pe unde am mers si noi: peste munte - Neamtului, Baiului Asa se cheama?? eu doar am urmat liniile de inalta tensiune de la sacele la valea doftanei si am bagat cateva "scurtaturi" pe niste poteci suspecte P.S: janta indoita, roata descentrata...asa-mi trebe daca merg ca disperatul pe forestier. Nah, XR-ul e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Asa-ti trebuie daca ti-ai luat Honda. Orice ai spune, calitatea e alta la Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Asa se cheama?? eu doar am urmat liniile de inalta tensiune de la sacele la valea doftanei si am bagat cateva "scurtaturi" pe niste poteci suspecte P.S: janta indoita, roata descentrata...asa-mi trebe daca merg ca disperatul pe forestier. Nah, XR-ul e Inseamna ca ai mers pana la lacul de pe raul Tarlung, ai facut dreapta pe Doftana Ardeleana - Pasul Predelus - Doftana Prahoveana - Traisteni - Valea Doftanei. Pai cred ca trece si Dacia pe acolo. Credeam ca ai venit pe creasta: cabana Rentea - Neamtului - Baiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Asa se cheama?? eu doar am urmat liniile de inalta tensiune de la sacele la valea doftanei si am bagat cateva "scurtaturi" pe niste poteci suspecte P.S: janta indoita, roata descentrata...asa-mi trebe daca merg ca disperatul pe forestier. Nah, XR-ul e Inseamna ca ai mers pana la lacul de pe raul Tarlung, ai facut dreapta pe Doftana Ardeleana - Pasul Predelus - Doftana Prahoveana - Traisteni - Valea Doftanei. Pai cred ca trece si Dacia pe acolo. Credeam ca ai venit pe creasta: cabana Rentea - Neamtului - Baiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Inseamna ca ai mers pana la lacul de pe raul Tarlung, ai facut dreapta pe Doftana Ardeleana - Pasul Predelus - Doftana Prahoveana - Traisteni - Valea Doftanei. Pai cred ca trece si Dacia pe acolo. Credeam ca ai venit pe creasta: cabana Rentea - Neamtului - Baiului. am gresit drumul si am mers spre azuga, apoi am gasit o poteca ce urca in partea stanga, peste o culme si am dat din nou de liniile de inalta tensiune tre sa imi iau GPS neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate