danm Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 cine vinde - aduce asa ceva ( centrifugal nipru + simeringul de la grup " ala mare ce vine intre roata si grup peste care vine un capac ce se prinde cu 6 suruburi . La Moto Boxer le-am comandat de 2 saptamani , cand am vazut ca nu mai vin i-am sunat nu mai au . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 suna la Gaspar Vasile in BT 0744472055 mie mi-au venit piesele in Buc intr-o noapte (la ora 19.30 am vb la tel iar a doua zi la ora 6 dimineata a ajuns pachetul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 centrifugalul de Nipru cred ca e acelasi cu cel de Ural. La mine la Ural am de Nipru ,original avea avans comandabil pe ghidon, deci nu stiu sigur cum e cel original de Ural. Deci e de intrebat la Ural Moto. La Tunaru am vazut odata niste centrifugale groaznice, de nefolosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 Mersi , raman dator cu o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Nu va jucati cu centrifugalul! Cumpara decat daca e in stare ca lumea - in special arcurile, cat se intind! Altfel, se duce dreaq tot mersul motocicletei si incepe iar vorba cu: "mama ce prost e Niprul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 Poti sa fi sigur daca nu-i nou nu-mi trebuie nici cadou. Motivul schimbari sunt tot arcurile ( ma-m saturat sa le reglez ca dupa 2 zile sa o iau de la capat ) Le-am comandat la BT , sper ca piesele sunt bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Baietii cred ca asta vreau sa spuna: sa ai grija ca si nou poate sa fie de cacao.Cred ca nu are rost sa mai discutam referitor la provenienta multor piese ce ajung pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 Si mie mi-e frica de acelasi lucru , oricum 25lei nu-i totusi o avere ( am pierdut multi mai multi ), m-ar fi interesat mai mult unul de ural , dar nu stiu cum arata si daca se potriveste , apropro daca stiti pe cineva care are ural sau aveti , dati si voi un raspuns . ps Cred ca Luni i-l am pe asta nou . Marti va spun daca urca in ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate