dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 ash dori sa shtiu shi eu unde pot sa alezez cilindri de ij jupiter 4 in bucureshti!!! shi la ce bani!!!! multzumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 hai in gl sau trimite-le incoa' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2005 Autor Share Postat Septembrie 19, 2005 imi trebe pana joi seara sau vineri dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 In Ferentari Nea Misu 0722982532 alezat si turnat pistoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 imi trebe pana joi seara sau vineri dimineatza chiar asha... d c? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 sau in zona Baicului (in spatele garii Obor) e un atelier de prelucrari metalice unde alezau cilindri de trabant sau mai bine ia legatura cu mihaiachi, poate rezolva el mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 sau baga un ochi la vanzari la piese... am un jupi 4 de vanzare complet cu set motor nou in el... numai tot setul face aproape cat cer eu pe el! cand zic set zic ambielaje, bucse, bolturi, pistoane si cilindri noi, la cota 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 chiar asha... d c? pentru ca planuim o plimabre lunga in weekend shi daca iar tzin 20 de oameni dupa scuterul meu, de data asta nu mai scap intreg!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Stiu eu un atelier profesional de lucru la motor (alezare, honuire, rectificari chiulase etc etc) , care am vazut ca lucrau si la motoare de camioane si cam la orice (mie mi-au facut un cilindru de simson cu vreo 300 de mii de lei parca). Atelierul se afla undeva pe splaiul dambovitzei, in zona podului de la Timpuri Noi. Deci cum mergi in sensul de curgere a dambovitzei, la un moment dat pe dreapta se afla atelierul asta, dupa ce treci de intersectia de la pod, desigur. Nu are firma la poarta si nu stiu nici adresa exacta, este o curte de intreprindere, cu paznic si de acolo te descurci. Sunt cam 100-200 de metri cred de la pod pana la atelierul asta. Oricum, toata zona e industriala, deci daca intrebi cred ca te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 In Ferentari Nea Misu 0722982532 alezat si turnat pistoane Are cumva atelierul pe strada ce incepe de la capatul masinii 117 din Ferentari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 30 RON pt. 2 cilindri la mine la serviciu. Dar trebuie sa imi dai shi pistoanele ca sa fie masurate cu micrometrul, shi sa zici ce joc (3...4...5 sutimi) tre' sa fie intre piston shi cilindru. Alezat, honuit, tot tacamul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate