Cata M Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Jupiter_M - "Am plecat cu intarziere din buc, Eu Catalin si Alex dupa o scurta incursiune prin padock la campina am intrat in traseu in zona posada cu intentia sa facem munti Baiului , am ratacit prin zona pana sa facut prea tarziu si am fost nevoiti sa parasim padurea . Traseul a fost relativ dificil pt mine, nu si pt Cata care ne-a tras dupa el desi calarea un dr650 , abia am tinut pasul cu el. la capitolu Poze stam modest pt ca am avut putine opriri cu exceptia celor 3-4 cazaturi de care am beneficiat. Cu ocazia asta am vazut ce bine se misca un Ktm 525 in teren." As completa ca am probat 525-l si e ceva de vis . Referitor la traseu, n-am ajuns pe unde planuisem pt. ca nu am nimerit drumul corect(adica sa mergem paralel cu Valea Prahovei pana in Azuga), dar am gasit niste drumuri numai bune de enduro .Din pacate se pare ca sambata trecuta a fost ultima zi frumoasa inainte sa inceapa ploile, asadar, nu cred ca o sa mai apuc sa ajung pe-acolo prea curand. Circuitul de motocross de la Campina.din pacate antrenamentele incepeau dupa ora 14 si nu am mai stat. Alex Mircea Zona de test pt. 525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 am ratacit prin zona pana sa facut prea tarziu si am fost nevoiti sa parasim padurea . Domnu Catalin, Doar asa, de curiozitate, pot sa intreb si eu pe la ce ora ati inceput sa urcati spre Baiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 Domnu Catalin, Doar asa, de curiozitate, pot sa intreb si eu pe la ce ora ati inceput sa urcati spre Baiului? Ca sa-ti satisfac curiozitatea, poti sa intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Drumul din poze este cel intre comarnic secaria si care ajunge in partea cealalta in traisteni? Ca io aveam impresia ca e ceva mai bun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Drumul din poze este cel intre comarnic secaria si care ajunge in partea cealalta in traisteni? Ca io aveam impresia ca e ceva mai bun.... Drumul la care faci referire este asfaltat, noi am urcat pe munte la 7-8km de comarnic in zona localitati Posada pe un drum care nici macar forestier nu era . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Mda, l-am urcat si eu de cateva ori, daca aveti nevoie pot sa va dau track-ul de pe GPS. Dar odata ajunsi in creasta, e floare la ureche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 Mda, l-am urcat si eu de cateva ori, daca aveti nevoie pot sa va dau track-ul de pe GPS. Dar odata ajunsi in creasta, e floare la ureche. Da, as vrea ...ca sunt pe-acolo o gramada de drumuletze si potecutze si nu stiu exact pe unde sa o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 OK, spune-mi cu ce program il bagi in GPS-ul tau, ca sa vad in ce format tre' sa ti-l trimit. Iar apoi te rog asteapta pana spre sfarsitul saptamanii, ca azi plec din tzara pentru cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate